69

Анонимен

преди 7 години

Rashkite sa nai - kradlivoto pleme , tam prajbata e religia .

68

дърт

преди 7 години

До SpaceX 90И в социалистическия плод и зеленчук бяха от различни производители, а на сегашните "пазари" ти продават турска и дявол знае каква стока, кълнейки се, че е българска!

67

до 92

преди 7 години

Ами затова го свалиха комунистите Бай Тато че всички направи богати. Пари имаше стока по магазините нямаше. Хранехме руснаците защото са господари.Затова комунистите почнаха перестройката и да откраднат строеното от народа.

66

Българина

преди 7 години

А защо в общината в Кърджали се говори на турски питам предателите чиито деца ще умрът за коледа!?!

65

ох

преди 7 години

До путеноид тролНе бъркай хората с тебе,истината боли нали....

64

Анонимен

преди 7 години

Историческата роля на Тодор Живков е огромна и неотменима! Той създаде индустриална България. Той и народът! В годините, когато България беше в челните места в света по производство, всеки българин получи собствено жилище! Нещо което в западните демокрации и сега не е възможно! Поклон пред големия българин Тодор Живков!

63

путеноид трол

преди 7 години

Москва плаща на медии и *** иначе няма с какво да се забележи....не е мръднала от ВСВ

62

SpaceX

преди 7 години

90милиона американци са безработни.---------------------81 Дори само тази цифра издава тролският произход на инфото ти Там безработицата падна под 5% . Ходил ли си на училище

61

Има ли въпроси??!

преди 7 години

Говори се за Русия защото в Щатите има 3 000 000(три милиона) руски емигранти.Въпрос с понижена трудност:Колко американци са емигрирали в Русия?Други въпроси?

60

Анонимен

преди 7 години

До Въпроси има ли?Дай Боже Русия пре 2017-а година окончателно да укрепне от санкциите!

59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 69да, 0, 2% са. И като махнеш пеленачетата, дядо Сергей и баба Наташа от Камчатка ............добавиш образование.............може да ти се приплаче. Над 20 %..........

58

Прекрасна статия!

преди 7 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, НАТО и обамовата Хилъри, станахме русофили и заобичахме Путин, Тръмп и Русия!

57

SpaceX

преди 7 години

79 Живеем в свободна страна. След като те кефи отдавай му чест . Твоя воля Само, че по негово време Ген.Колев героят от Добрич който е разбил руски, румънски и сръбски войски беше низвергнат и забранен. Те това е разликата , ако можеш да вденеш Разликата между преди и сега.

56

Ястреб Манафлията

преди 7 години

Мразя Путин, защото в неговия свят съм просто пеедеераст. А иначе на запад съм гей и ме почитат като бог!

55

SpaceX

преди 7 години

73 Руски както и всеки друг природен газ. Важното е да са повечко като източници . Като на пазара . А не както в социалистическия Плод и Зеленчук

54

Анонимен

преди 7 години

Спейса, днешната дата е известна с това, че на нея се е родил великия български държавник Тодор Христов Живков! Да почива в мир и да се слави навеки името му!

53

Въпроси има ли?

преди 7 години

Натовския професор Ричард Конъли, пише в анализа си, че санкциите на Обама срещу Русия само са укрепнали страната, и че ако натиска срещу Русия продължава, тя ще стане още по-силна. Въпроси има ли?

52

кеф

преди 7 години

Вчера Руски Су-27 е прихванал и изгонил от Черно море американски разузнавателен самолет Р-8.

51

Анонимен

преди 7 години

Евала Днес-а! Редовната вечерна статия за Русия! Само така! Харесвам тази страна!

50

SpaceX

преди 7 години

Между другото днес е славна дата . На тази дата преди 100 години ние слагаме своят дан за началото на края на тази Империя . Тя се разлага вече 100 години само да не се разлага като Рим или Константинопол .