42

До 1

преди 7 години

Народът никак не е глупав, а просто е страхлив.

41

Анонимен

преди 7 години

Къщите за гости са евтиняк, факт.Може да се яде и евтинко - факт.Но:От водата всяка година получавах инфекции - факт.Получих хранително натравяне веднъж - факт.Предпочитам да е по-скъпо, но водата да е чиста и храната да не е от нахапани кюфтета, благодаря.

40

Анонимен

преди 7 години

Тиквоний е история вече, ама по-нататък какво ще правим?

39

Анонимен

преди 7 години

Значи скръндзите почиваме в чужбина, а тези които са ларж почиват у нас.Абе всичките ни "професори" ли са толкова "умни"?

38

Анонимен

преди 7 години

До 33Комплексарщина, злоба и завист - в това се корени целия проблем който ние българите имаме с родното черноморие.Кво се оплакваш бе? Пускай си руски частушки, слагай си руски знамена в кръчмата и им ближи задниците на руснаците, щото били платежоспособни и ти били братя и ще си хепи. Нас не ни мисли.

37

Love България

преди 7 години

Много зависи кой какво търси.Аз и семейството ми всяка година почиваме в къщи за гости на нашето Черноморие. Стая с 3 легла ни струва 25лв, т.е. по 8лв на човек. Никъде в чужбина не може да намериш спане за по 4 евро нощувката, ама никъде. Отделно в повечето заведения човек за 5-6лв може да си поръча основно ядене + пиене. Готвено ядене за 3 евро в Гърция - забрави.За мен България като отношение цена:качество си е номер 1. Именно затова съм избрал да си почивам тук, на нашето Черноморие

36

Анонимен

преди 7 години

До АзПрочети още на: dnes.bg/business/2016/09/07/pochivame-v-chujbina-znachi-veche-sme-bogati-bylgari-dali.314764

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 33Защо в България идват толкова много чужди туристи, но българина смята, че му е под достойнството да почива в родината си? Единствения възможен отговор - див комплекс за малоценност.ти почивал ли си извън България? Хотелиерче ли си или концесионерче, че толкова си се загрижил за БГ-туристи? Посрещай си руснаците/англичаните и т.н. пияндурници, а българите не ги мисли.

34

Анонимен

преди 7 години

Почиваме в чужбина, значи вече сме богати българи!Това прилича на вица: Ако нямаш аквариум, значи си *** дал...хахахахаТо бива опростачване на мисълта, ама чак пък дотам...

33

До 39

преди 7 години

Не, мен... не си прав. Българите купуват българска продукция с радост, но не искат ВАШАТА продукция - чалгарски туризъм + кафяв флаг + мизерия + измами + престъпност. Оправете си продукта и ЕВЕНТУАЛНО може да дойдем след 5-10 години. Дотогава ще даваме по няколко хилки на Гърция, Италия, Испания.. а можеше да отидат при теб, че банката вече дава зор за кредитите.

32

Анонимен

преди 7 години

не стига, че бягаме в чужбина, за да работим, а сега започнахме да бягаме и за да почиваме.Увъртехме се в милиони ей.

31

маке-ариец

преди 7 години

Ситен на гладен не вярва... На една такава във Франция дето пращаше народа да яде пасти и кръцнаха празната глава, само *** търпи така да се подиграват с него...

30

33

преди 7 години

Идват чужденци, но какви? И дали повтарят тази грешка? Това са въпросите, които трябва да те вълнуват. А това, че си вложил пари в туризъм си е твой проблем, който ще става все по-сериозен. Няма комплексарщина тук. Има само здрав разум. Искам да си почина... значи няма да си дам парите на некадърници, които не могат да ми подсигурят почивка. За обслужване тип Балкантурист не ми се плаща. Точка по въпроса.

29

Анонимен

преди 7 години

До Бг=мизерия!Те чалгарите те разбраха

28

Анонимен

преди 7 години

Голям професор, гоУем..каза истини които никой и не подозираше досега. Веднага го направете академик!

27

сминдух енд чесън

преди 7 години

Повечето хора ,които бачкат и не са в зависимост от държава и партии не могат даже и да мислят за почивки

26

Бг=мизерия!

преди 7 години

Моята дефиниция за Богатство (от материална гледна точка) е следната:Когато ПАСИВНИТЕ ви годишни доходи надвишават поне два пъти средната годишна заплата в страната в която живеете! Тоест без изобщо да работите, да печелите в пъти повече на година от средния служител/работник.Общо взето всеки човек който си изкарва парите с работа(8-5) влиза в графа беден!Който работи за заплата е беден по принцип.

25

Анонимен

преди 7 години

Сега се връщам от Гърция.Една от 30 коли не е от София.Но тъй като г-н Слънце си прави град-държава София,затова казва само на тях "българи".Явно за нас останалите още не е измислил дума.

24

Обективен

преди 7 години

Въпросът опира до това какво качество получаваме срещу парите си. В България реално почти всичко е с лошо качество, а извън България толкова лошо качество няма и затова не може да се прави сравнение на цените. Какво значи нощувката да е примерно 50 евро с всичко включено в България и 60 евро някъде извън България? Означава лошо качество в България, за което плащаш много и нормално качество на услугите извън България, така че според това, което получаваш извън България е много по-евтино.

23

МАЙНА

преди 7 години

Кинти бол ,ама си хода на язовир . Играя си със скари , а не с пясък .Тикво излагаш се нон-стоп