13

9К51

преди 7 години

За съжаление това е само началото, като ни "нарита" още 50 000 Ердоган /ако бившата комсомолка от бившето ГДР не му играе по свирката/ тогава ще видим как ще я караме. Единствения изход е пълно затваряне на границите-като сърбите, всички които не са от районите където се водят бойни действия в Сирия, а това са 90%, по един хляб, шише с вода и от където са дошли, както предлагат някой от пишещите в сайта!!!

12

Блъско

преди 7 години

Колко още ще се държат тези бежанци в Бг,защо не се почне екстрадация по държавите от които са дошли?Освен в Сирия на друго място война не се води.Колко още ще ги храним и издържаме,какви са тия глупости ?Малко ли *** имаме ,че да издържаме и още

11

Правилно!

преди 7 години

На т.нар. бежанци не трябва да им се създава комфорт. Трябва да им се създават минимални условия за оцеляване, та да не си и помислят да се застояват тук по пътя си към обетованата от Меркел земя. Принципите на хуманността са едно, инстинктът за оцеляване - съвсем друго.Хуманно е да помогнеш на няколко изпаднали в беда. Да помогнеш на милиони да те превземат е самоубийствена глупост.Жалко за Германия с такъв канцлер!

10

Анонимен

преди 7 години

Новата антибългарска стратегия за разделяне на България. Ще стане като Косово, размножават се като животни и после искат автономия.

9

Анонимен

преди 7 години

Проблемът е огромен, но умишлено се подценява или по-точно прикрива. Не знам за какви центрове от затворен тип се говори. Посред бял ден на пъпа на София вече е страшно да се минава. Около халите и банята са на стада денонощно. А медии и власти си затварят очите. Уж някакви хайки веднъж месечно и толкова. А те са хиляди всеки ден пред очите ни. По Пиротска вече българин не можеш да видиш

8

sandn!gger

преди 7 години

Договорихме се с руснаците за газта, сега лагери ще правим...абе има светлина в края на тунела

7

Анонимен

преди 7 години

Мисия "бежанец" - изритване на нелегално преминалите българската граница обратно, откъдето са дошли. Предвижда се на изпроводяк да получават по един хляб, шише с вода и шут по задните части.

6

кой болен мозък ??

преди 7 години

много умно, дайте им територия, защо не им дадете направо Югоизточна България ? Да се разхождат свободно...ми то българи няма да искат да останат в тези зони, а мигрантите ще го приемат това за своя територия....

5

Krom

преди 7 години

А публичен дом, спортна зала, забавни комплекси и супермаркети? Защо да страдат "човешките" им права? А стрелбище и комплекс за ръгане с ножове? Не бива да се погазват традициите на "новодошлите". Ако някои тенденциозни традиции на домакините карат брадатите "майки с деца" от Афганистан да се чувстват неуютно то веднага да бъдат изкоренени. Гостите на Меркел да добият статут на привигилеровани граждани. Веднага и безусловно. И най вече, никаква работа. Да не се изморят, милите.

4

Ут къдя нъ къдя

преди 7 години

До 2А сега, дай по-умно!

3

Ф.С.В

преди 7 години

Питайте БХК кой ще плаща за такива градчета и охрана храна и какво ли не ? БХК ще ви кажат че плаща Европа- но всъщност плащаме ние българите- работим за малко пари -изработваме пенсиите на заслужилите пенсионери- храним огромната чиновническа машина - работим за армия и полиция - храним 1 мил социално слаби роми индианци- регистрирани с всякакви болести за инвалидност (здравна корупция)-- сега ще храним и хора с нищо недопринесли за БГ

2

Анонимен

преди 7 години

Това пък е най-*** решение!

1

Анонимен

преди 7 години

Най-добре с бой да бъдат изпроводени на Ердоган, та да разкажат и на другите мераклии, че в България толерантността, към тях е изчерпана в предходния 500 годишен период.