15

Анонимен

преди 7 години

Историята е ужасна , има много ипо брутални. Имаше един дето не погребваше трупа и го показваше през прозореца на пощальона да може да вземе пенсията. Но такива случаи има по цял свят , особенно когато половинките са милионери , там са мнооо изобретателни

14

Анонимен

преди 7 години

О, да, червени "приятели", това сте си самите вие, не ви е виновна демокрацията, вие си го правите да е така, защото е такъв начина ви на мислене. Защото сте алчни и ценностната ви система е мутирала в нещото което е реалността ви днес.

13

Анонимен

преди 7 години

Жена убива мъжа си, мъж убива жена си. На къде сме тръгнали? Само луди останаха.

12

*

преди 7 години

До 18:А ти защо се дистанцираш?Може би името ти е Исис?

11

Анонимен

преди 7 години

Не е виновна демокрацията, виновни са образованието, системата, начинът ви на мислене, това че загърбихте всякакви човешки ценности, не сте хора, някои са по-зле и от животни, това сте си самите вие, а не демокрацията, ако има режим, вие пак ще сте такива, но ще ви контролират отвън, някой орган, демокрацията е да се самоконтролирате, ама вие вместо това се самозабравяте. Иначе свободата която дава една демокрация е супер, стига хората да са на подходящото ниво на съзнание и разум.

10

Св

преди 7 години

Ужасна история. Излиза, че човека е вземал около 900 лв. пенсия. Но това дава ли основания за подобно отношение, неуважение приживе и дори и след смъртта му. Мир на праха му.

9

*

преди 7 години

*** винаги е имало, има и ще има.Липсата на ценности и добродетели не се среща вече само при хората в младежка възраст. Ние оскотяваме, озлобяваме и рухваме психически като нация. Само за по-малко от 50 години ценностите, в които са били възпитавани нашите родители в началото на миналия век рухнаха тотално.Остана само злоба, завист, алчност, арогантност и разбира се лошия вкус нагнило пошло и посредствено, след тази статия в Днес.

8

Виготура

преди 7 години

"Демокрацията" ни е такава, каквато ***, мутрите и ДС я направиха, докато слугуваха и целуваха г.за на Москва и Вашингтон.

7

Анонимен

преди 7 години

Перфектна е за политиката. Там само такива се котират, представям си за мн пари колко милиарди може да накара да страдат.

6

Анонимен

преди 7 години

Най-зловещото е, че тази е детска учителка. На какво ли е научила нашите деца... Държи гладен човек вкъщи, бие го, измъчва го по всякакъв начин и отива при чуждите дечица... Боже опази!

5

Бакъря

преди 7 години

До къде ни докара Хайдуккоствата "демоНкрация" само?Тая батисала човечеца,за да му взима безгрижно пенсийката,а хайдукоставата чета батиса цяла държава,за да окраде осем милиона народ,докато балъците скачахме под такт,дирижиран от мошениците и припявахме:"Кой не скама е червен".Какво да се прави....евро-атлантически ценности са това.

4

Анонимен

преди 7 години

за детски учителки само изперкали ли назначават,или после стават такива ?

3

Анонимен

преди 7 години

И тая е Детска учителка??

2

Анонимен

преди 7 години

Детска учителка?! Лелей!!!

1

Виготура

преди 7 години

Като по роман на Стивън Кинг