82

Анонимен

преди 7 години

Буркините какато и бурките са вредни за здравето на жените в Европа. Поради по-слабото слънчево греене жените не получават достатъчно витамин Д, което води до остеопороза за жените и психични проблеми на децата, родени от майки прикриващи се усърдно от слънцето. Затова второто поколение мюсюлмани в Европа са склонни към джихадистки самоубийства.Ислямът трябва да се забрани в Европа по медицински съображения.

81

анонимна

преди 7 години

Дайте да изясним! Бурката покрива основно главата . Ние християнките също покриваме задните части с по-дълги и широки блузони. Бурката скрива жената, а не задните и части! Бурката обезличава и унижава жената!

80

Анонимен

преди 7 години

Абе нека си ги носят, така поне ще можем да ги разпознаваме и да се пзаим от тях.

79

Анонимен

преди 7 години

Как влизат монахините в море ?

78

Гранатометчик

преди 7 години

Интересна опорна точка са ви спуснали грантаджиите.Да се осмее и оплюе решението на няколко френски общини да се забранят т.н.буркини представляващи просто нинджа дрехи.В Слънчака е пълно с тях,особенно по аквапарковете, да не би след Пазарджик и там да ги забранят общинарите.Първо туй нещо е огромно лицемерие.Хем искаш на плаж при хората ,хем да не ти видят висналия ***.Дивата ислямизация на Европа явно е планова и най-вече англо-саксонска.Да наистина англофонките имат нужда от буркини,тъй е

77

Анонимен

преди 7 години

Той и Ердоган сега много ги насилва да се маскират с тия бурки в Турция а уж била светска държава...

76

Анонимен

преди 7 години

Който иска бурки-шмурки и всякакви там тяхни си дивотии да се изнася откъдето е дошъл. Тук да не е свърталище за разни ислямисти, джихадисти...

75

Анонимен

преди 7 години

До Анализ на буркитеТова с носенето на бурки ми е много интересно и нелогично.Според Корана бурката се носи, за да не се показва публично най-привлекателната част от жената, която е ... косата.Коранът не казва нищо за бурките, и мюсюлманите не носят бурки - от няколко десетки милиона мюсюлмани в Европа едва ли има и 1000 от тях да носят бурка. В България бяха само 10-15 жени и им плащаха за това. А теб какво ти влиза в работата, че някои жени не искат да си показват косата и да се разголават

74

1234

преди 7 години

От днес ставам последовател на Поп Атанасий! :D :D :D

73

така ли

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯ Сигурно рязането на глави спада към непоклатимите морални ценности?Или пък да изнасилят жена и да я обвинят и убият с камъни, щото видите ли, нерезите не могат да си контролират нагона, също е към непоклатимите морални ценности?Сигурно и обрязването на жените пак към тези ценности спада?? Сигурно и продажбата и изнасилването на жени пак към тях спада?

72

Анонимен

преди 7 години

Ето това са българите - племе с нулев капацитет но с безкрайни претенции! Сикиндириците дори заглавието на една статия не могат да напишат правилно, жените им се e6aт на поразия за жълти стотинки на 6 конитинента, те тръгнали да ми критикуват мюсулманите, които са с непоклатими морални ценности! Сикиндирици, поправете си заглавието на "Кое е обидното: ... " ала бала ...Нема такъв *** като българи по тези галактични ширини!!

71

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До Анонимен58% от децата родени в българия през 2015 година са регистрирани без официален бащичко! Някой да знае значението на думата "кoпeлдaк"?? Ето това са вече българите като племе - племе от кoпeлдaци, но тръгнали да критикуват морала на мюсулманите, които са хора с най-непоклатимите морални ценности!ТОВА СТЕ ВИЕ *** ,НА КОИТО НЕ ИМ СТИГАТ СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ ,КОИТО ИЗСМУКВАТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА ,А СИ ПИШЕ ДЕЦАТА КАТО "***" ЗА ДА ОДРУСАТЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ДЪРЖАВАТА ! КАРА ЧИНГЕНЕЛЕР !

70

Анонимен

преди 7 години

Излишно спорите. Снимката е подвеждаща. Момичето е от водолазното училище и излиза от водата защото си е забравило шнохела.

69

Анонимен

преди 7 години

"Експлоринг ислам фаундейшън". Ние не искаме експортинг на исламската култура в цивилизования свят.

68

Анонимен

преди 7 години

тая некъв водолаз ли е къде и е шнорхела или религията им забранява и шнорхел да лапат?

67

Анонимен

преди 7 години

Според мен би било справедливо да се даде възможност на хората, които искат да се откажат от исляма да останат в Европа, но не и за другите.

66

Анонимен

преди 7 години

до:гурбетчия Значи си Атеист?

65

Анонимен

преди 7 години

до:100 кво,кво,нещо си се объркал,не познавате Исляма,знаете само долнопробната манипулация за Исляма:убииства,самоубииства,изнасилвания....иии какво ли още не,НО ТОВА НЕ Е ИСЛЯМА,ИСЛЯМА Е МИР И СЪЖИТЕЛСВО СЪС ВСИЧКИ!

64

Златко спиш ли?

преди 7 години

Това нещо тук е един ддолен ислямистки сайт, в който обидите към християните и българите се толерират, за разлика от негативните мнения за мюслитата. Част от тях се трият веднага. Защо не триете обидите и хуленето към българите? Не знам ДАНС къде спи?!

63

Анонимен

преди 7 години

До 98Има лоша щото във вашите "училища" разни брадати *** им промиват мозъка и ги правят фанатизирани джихадисти, които после се взривяват. Проблемът е че голяма част от тези същества са с много ниска интелигентност и много лесно им се промива мозъка.