26

SpaceX

преди 7 години

Разбрахте ли тъппппанари какво прави Уикилийкс с избирателното побликуване на писмата , иска да ни скара с турците да ни превърне във врагове за тях . Това правят вашите праведни борци за информационна свобода .

25

ким сун

преди 7 години

Войната се придвижва до границите на Русия и Европа,а камикадзитата вече гърмат из ЕС.Всичко върви по план,САЩ не могат да бъдат спрени.Ако се наложи ще изпоузват и атомно оръжие.Само Китай може да спаси ситуацията но е много вероятно да играят комбина с кравирите.

24

и как е възможно

преди 7 години

До 41 турция да притежава кодовете за изстрелване на 40 ядрените ракети !!!! какво означава право да се разпорежда с такива ракети които са американска собственост...т.е турция сама може да си избира целите !!тука вече преигра яко

23

Анонимен

преди 7 години

До до 39до 41и ти май не си много запознат - няма такова нещо като " с половината да се разпорежда Турция", има споделена отговорност, демек нито САЩ, нито Турция не могат да ги използват самостоятелно, само с общо двустранно решение.

22

Анонимен

преди 7 години

Ти мани другото ами сега родните *** ще трябва да сменят тона към Русия:)))Очаквам скоро от "заплаха" Русия да стане "братска страна с която ни свързват векове обща история", а Путин от "диктатор" да се превърне в най-значим "световен лидер"

21

Анонимен

преди 7 години

Що ли нещо прекалено фалшиво ми изглежда цялата тая работа. Ще поживре, ще видим. То някога Сталин и Хитлер също се обичаха за кратко

20

Анонимен

преди 7 години

Абе сманташко, в Турция нама нито една ядрена бойна глава!това да не ти е круши и картофи бе :))))

19

klod_sı

преди 7 години

Време е да въведат овенната служба и обучение на населението. Нещо страшно се готви. Дано управляващите четат коментари и да действат бързо и да вадят старата техника, които съм сигурен, че са скрили някъде там.

18

Анонимен

преди 7 години

До троолгеносенне си много точен, не Ердоган, а министър-председателя, наредил атаката. А къде е днес този министър-председател? - уволнен и то още преди преврата. Двамата пилоти арестувани, генералите тоже

17

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е лууд, а Путин е джудженце, но само ще използва глуупоста на смоотания туррчин :))))Който се е хванал с Россия е задушаван в прегръдката и!Сега Ердоган легна в краката на Путин :)))

16

братя

преди 7 години

Два тоталитарни режима с двама властолюбиви и тиранични диктатора.Липса на свобода на словото,липса на независим съд,контрол над медиите,преследвана опозиция и мечти по доброто старо време ,когато са били империи.Естествено е да се прегърнат .Спасението за България е само в ЕС и САЩ.Русия е *** и ще се опита да ни изтъргува за да се целуват Путин и Ердоган.Спомнете си как откриваха най-голямата джамия в Европа-тази в Москва.А руските пилоти ,които загинаха много бълзо ги забравиха.

15

Дуранди

преди 7 години

На снимката: Император Владимир Владимирович слага каишка на Ердо пред медиите! Хохохо.

14

троолгеносен

преди 7 години

Да наредиш на пилотите си да свалят руското желязо/и то с право/ и после да ги направиш курбан...........Диктаторите се надушват като крастави ***..........

13

Психодиспансер Банкя

преди 7 години

Попитали радио Ереван:- Защо турския президент на път за Русия спешно се върна в Турция , а след това отново замина?- Забравил да си вземе вазелин, отговорило радиото.

12

Анонимен

преди 7 години

Двамата диктатори са и "братовчеди" - бабата на Путин е наполовина туркиня.Нормално е да си приличат.

11

Анонимен

преди 7 години

До АзСледващите ще са всички с изключение на най-глупавите - Балтийските паланки, Полша, Румъния, че може и ние.

10

Анонимен

преди 7 години

Чета ви коментарите и се чудя толкова ли не вдявате какво става! САЩ, спретнаха преврата на Ердоган, сега той мете всичко живо из Турция което в близките 10 години е щъкало из САЩ, защото го е страх от повторение на пуча. Естествено, че ще тича при Путин. На това майната му, нека видим нашите си неща. Вече 4ти ден ние разчитаме само на късмета да ни пази! Никакви мерки, а стане ли война в Турция, ние ще изгорим за месеци. Нито НАТО нито ЕС ще си мръднат пръста, ще се превърнем в арабско гето

9

наблюцател

преди 7 години

ситуацията е критична за ердоган набута се между шамарите и ритниците на наи могъщите сега пълзи и хленчи пред москва и прави теманета на иран няма да го спаси ако не направи стратегически отстъпки в москва е свършен ако ги направи досегашният му господар ще го смаже не му завиждаите чуди се кои да го унищожи

8

Анонимен

преди 7 години

Ако това стане ще е много лошо за България. При подобен сценарий дори Атака ще искат още американски бази на българска територия.

7

Анонимен

преди 7 години

Политически ветропоказател.