47

Анонимен

преди 7 години

Е то пък не може всички да.са доволни. Лично аз не се оплаквам - давам 3 апартамента и 2 магазина и с парите от наемите си живея сносно. Да му мислят тези, които им се налага да блъскат за.хиляда лева и да плащат наем.

46

Анонимен

преди 7 години

хайде, хайде, не е политика на герб, без въобще да им симпатизирам. този *** процес тече от 1879 г. - да направиш град с 11694 жители (смесени етнически) столица в течение на 137 години да я напълниш с близо 1,5 милиона племе??? да не би да са се пръкнали само от градовете? а индустриализацията след 1945 г? вземи земите на хората и ги натикай в заводи, а бившите крадци направи управници. само вижте за последните 25 години премиерите и президентите - един няма от софия. овцете следват пъдаря

45

Анонимен

преди 7 години

По селата ще останем само смирените, наживелите се, с дългите бради и голямата мъдрост в съзнанието :D

44

Наблюдаващ

преди 7 години

Да, натам отива - един голям град-държава, дефакто изолиран от провинцията, поради огромната разлика в стандарта и все по разпадащите се инфраструктура, заетост, здравеопазване и сигурност. Оттам - разпадане на самата България. Вероятно част от нея ще бъде анексирана, друга - ще обяви независимост/автономност. То и сега по уж "националните" ТВ - говорят за "ние/тук" (София) и "те/там" (провинцията).Държавата трябва да спаси ситуацията (себе си), а не да я приема като неизбежно природно явление.

43

до 43

преди 7 години

В САЩ и Канада имате ли лютеничка, или само веднъж на 2 години мезите с тъжни песни за излей йе йельо айдутин

42

Анонимен

преди 7 години

Тиквата ще продаде всичкото земя и ще остане само София , ще видите!Тоя ненормалник ще подари земята ни!

41

Анонимен

преди 7 години

Бъдещето е ясно - софиянци изкупуваме България и я правим райска градина, *** с панелки в Софето ги оставяме да се задушат в чалга и салфетки

40

Анонимен

преди 7 години

До ОСТАВКА !!!Това започна още през 90-те. А лъскавинята в софия далеч не е на всякъде. Я се разходи из панелните коптори или пък покрай халите и йоан екзарх.

39

Анонимен

преди 7 години

Повечето софиянци отдавна емиграха в.САЩ и Канада, защото разбраха накъде вървят нещата и че тук оправия няма. И тъй като прородата не търпи вакуум, .местага им бързо бяха заети от едни други, което всички видяхме до какво доведе.

38

Цветанка

преди 7 години

След броени год.1/3 ще живеят в Софиа а 2/3 ще бъде чужда територия....То и сега е вече така!....

37

Анонимен

преди 7 години

Аре ся - мераци !!?!?))))

36

ОСТАВКА !!!

преди 7 години

Като ходите на екскурзия из България обърнете внимание на фрапиращото обезлюдение на населени места , разруха и разграбено имущество!Това е от политиката на демократите и цъфтежа на България при Герб!Иначе в София всичко е лъскаво , истината обаче е друга за съжаление!

35

до 38

преди 7 години

Емигрирай бързичко, мила, да не ревеш после да ти пращаме лютеничка

34

5552

преди 7 години

Да, но никой не отчита това, че само до няколко години още доста млади хора ще емигрираме навън. Дори и в Германия нещата да отидат на зле, заради външната им политика, има и други страни, където може да се реализира човек и то в много по-чисти и сравнително по-малки градове. Само език да знае човек и да има нужното образование.Софиянец съм, но вече не ми се живее в София, а друга алтернатива за съжаление в БГ няма, особено за моята специалност.

33

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВие пък сте отишли в Париш при арабите и африканцитеВърнали сте се към корените според Дарвин - шимпанзетатабраво на вас

32

Анонимен

преди 7 години

За сегашното трагично положение е виновно онова жалко шуменско селянче Жельо Жабата, което премахна софикското жителство и по този начин обзлюди България. После допълнително драгалевският ром наряза забодите, в които много хора работеха.

31

Анонимен

преди 7 години

Така се управлява, ако не се крадеше толкова, а се работеше за развитието на страната, нямаше да е нужно да ходите да живеете в София или чужбина, съвсем скоро цялата държава ще рухне финансово, в момента тя е един необмислено надуван балон.

30

До Софиянци

преди 7 години

Ало Софиянците , нищо лошо към вас , само че сами си докарвате положението!!!Гласувате за Борисов и после ревете!Този човек се централизира , окопава в София , забравил е другите градчета и села , забравил е че това България е държава а не град!Той е страхлив , страх го е да не го свалите и затова изсипва всички пари в София , но това не води до добро , виждате сами!Ако води читава политика и в Провинцията всичко ще е наред и никой няма да идва в София!

29

до 30

преди 7 години

Ми отиди в Своге бе, да те разцепит от чалга и селяния, хахаха

28

Еко

преди 7 години

Продадох двустаен 65 квадрата в Люлин на новоселци и с парите си купих 20 декара и 6 къщи в прованса