241

майорски

преди 7 години

много още ще се извиняват пред путин ...мооого ....Ердоган е първият ....но турците са лукави ....и руснака го знае .....колко пъти Турция срещу Русия е заставала ...толкоз пъти територий е губила .....следващите с извиненията са ..:Меркел Орландо Туски ЮнкерКамерънОбамаКейсПлевнелиевПорошенко и даже кралят на Суадитска Арабия ...и това време ще дойде .....въпрос на време е !!!!

240

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПа той не се прави на мъж. Не може.

239

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 363Да ти припомням ли как се летеше над България преди десетина години от американските самолети? Те си бяха в яко нарушение!Даже и ракети с хирургическа точност падаха в Горна Баня. Добре, че не утрепаха някой.Да не вземе някой да каже колко ракети паднаха в Трънско и околията.Ама... дивотията си е дивотия...

238

всички гледни точки

преди 7 години

До 358,Може би да си прав! Веднага прати едно писмо по нета до администрацията на султана и го призови да излезе и публично да отрече, че е пращал подобно писмо! Така де, управител на такава велика държава като Турция може ли да пада толкова ниско, че да се извинява на разни властимащи в някаква мижава Русия!

237

Анонимен

преди 7 години

Турците с едни кюрди не могат да се оправят та ще се мерят с Русия. Дето в сто войни до сега ги е била. И ще продължава.

236

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 358А Турция аналогично трябва да е пудела на САЩ?Имаш право, ама аман от кучеизъм...

235

Анонимен

преди 7 години

турция няма и една деста от военната мощ на Русия. На турците само чалъмите и фасоните им големи. Русия е трън в очите им и винаги е била. И за наше щастие винаги ще бъде, докато не бъде изпепелена. турците треперят и винаги са треперели само от Русия и не могат да преглътнат, че Крим пак руски, защото Мечката им диша във врата.Това е накратко картинката.

234

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 358Апък аз се чудех защо се извинява Rдоган. То било от КУРтоАзия.И си има метла, иначе откога щеше да е почнал да мете с руснаци!!!Да не говорим за финансовата му мощ! Спрямо руската си е направо като световна банка!Ама днес се е събудил с пръстите в контакта, крак в легена на пода и ... "извинете, крива ракета"...

233

Анонимен

преди 7 години

България е благословена страна. Имаме всичко от което се нуждаем и нищо не ни липсва. За нещастие живеем до тази ориенталска ***, с която водим борба от столетия. България винаги е била първата преграда за дивaцитe от югоизток и югозапад и трън в очите им. И така ще бъде докато анадолската империя на злото не бъде изравнена със земята.

232

бай Иван

преди 7 години

Тоя има диагноза.Всяка седмица си променя позицията.Скоро искаше да прави обща флотилия срещу Русия включваща Турция,България и Румъния.Бойко дръпна ръчна спирачка и флотилията отпадна.Реджеп извини ли се на арменския народ за клането? А на тракийските българи?Кога ще се изтели от окупирания Кипър???Списъкът е дълъг.Турция има ного грехове да признава и заплаща репарации.

231

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 351Виждам, че си образован - пишеш "вариянт". Утре ще поправим правописния речник. Там пишат грешно "вариант".И тезата ти е правилна! Таман да станем Щат и някакви дрънкат глупости тук и ще развалят работата. Вместо да забогатеем, като си дадем територията да добиват шистов газ, да отглеждаме стотици декари ГМО-култури, да направим едни хубави бази срещу никой - ей така, за обучение срещу извънземните, ние искаме да се обединяваме всичките славяни и българи. Проста работа!

230

ODESSA

преди 7 години

Гьотверянски истории. Сваляш неекскортиран тежък бомбандировач със изтребител и после ходиш да скимтиш куче.

229

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 348Ми - муха на мед. Затова не си седят в Турция, а бягат в Германия.Не, че немците няма да се оправят и без тях, ама нали са милостиви... сега ще го отнесат четвъртития.Оная коза, Меркел си е реализирала нощните сънища май...

228

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 347Не бягат, а завладяват нови територии!Вече името МухаМед се среща по-често от всяко друго немско име.

227

Анонимен

преди 7 години

Толкова е хубава турция, че милиони избягаха в Германия. И продължават да бягат. Но не към турция, а към Германия.

226

Анонимен

преди 7 години

Винаги с Русия и Германия против турция. Никокога с турция.

225

Анонимен

преди 7 години

"В посланието си до Путин Ердоган уверява, че Анкара никога не е имала желание и намерение да свали руския самолет."Казвам ви аз - криви ракети...

224

Анонимен

преди 7 години

Какъв жалък ердо, Елате на море, щото иначе ви се сърдя. Колко дребни и жалки душици пишат тук. Но Бог е благороден, дава сянка и хляб дори и на турските бecни пceта, които с нищо не са го заслужили. А вашият аллах се казва дявол. Вечно проклятие в огненото езеро за вас.

223

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 338Брей, че си бързак. Чакай малко - сега загрява с извиненията. Ще видиш какъв благ човек е, как ще плачка и ще се извинява.Той вече знае, че е станала техническа грешка. Искал е само да подкрепи руснаците, ама на - крива ракета...

222

Анонимен

преди 7 години

Няма спасение от Руската Мечка. Даже и анадолския мaнaф го удари на молби. Мъка, мъка...