27

Анонимен

преди 7 години

Винаги сме се борили как да вършим някаква работа за без пари. 1200 лв за България е добра заплата, защото същата работа на запад струва поне двойно. Нопонеже в България работодателите плащат още по-малко и това е чудесно. Важното е винаги да има ръководители, които да организират. Това е модерното робство или както му е модерно да му казват мултикултурно - да намериш някой да ти работи по-евтино. Българско производство на нещо предвижда ли се, или се чудим кой какво може да организира?

26

До Василев

преди 7 години

А не е вярно че под носа ни приватизираха заводите. Ако си спомянаш всички ни направи акционери в тях, като ни раздадоха т,нар. бонови книжки. Ха-ха-ха.

25

Жики

преди 7 години

Глей го па тва. Не спира да се излага

24

Анонимен

преди 7 години

Повръща ми се когато нашите "държавни мъже" ни рекламират като бизнес дестинация с низки разходи за труд. Ниската заплата означава - некомпетентни и нелоялни служители. Инвеститорите ни пропускат, защото спестените пари за заплати многократно надхвърлят тези за подкупи на съда и държавните регулаторни органи. Бизнеса се нуждае от стабилна и прогноризуема среда.В България бизнеса се влияе от капризите на съдии и чиновници.А иначе, аутсорцинга е в сверата на комуналните услуги, напр.чистене на ВЦ.

23

Григор

преди 7 години

Работя в аутсорсинг фирма и вземам 1200 лв чисто. Осигуряват ме на на пълна заплата. Събота и неделя съм почивка. Преди това се пребивах от работа в една бг фирма, работеща за нашия пазар и вземах има няма 700 лв. Пък вие си разправяйте че аутсорсинга е източване, робство и т.н.

22

Анонимен

преди 7 години

Работата в кол центъра може да бъде и приятна, НО НЕ И АКО РАБОТИТЕ ЗА КОМПАНИИ КАТО CONCENTRIX, XEROX ИЛИ IBM!

21

Анонимен

преди 7 години

От снимката по маниера си личиЧе няма нищо против символите на Социализмът и КомунизмътТози човек няма край всеки ден с нещо ново радва своите ГласоподавателиДа пращат горилите от Психиатрична болница да го Усмирят с Време до де не е станало КъсноЩе напрай някоя Беля Ще видите

20

Анонимен

преди 7 години

яко кеф в кол центъра!

19

Балтона

преди 7 години

Оутсорсинга си е добра индустрия и няма нищо лошо в нея. Да не би да очаквате тук да дойдат 10 големи фирми които ще построят 10 големи завода с по 10000 работни места. При тази култура, образование и съвест на местното население, това няма как да стане. А иначе е ясно че никой няма да дойде само защото *** го е извикал. А и още нещо, вземе та си развийте собствени технологии и производство и изнасяйте, пазар за това има, а не да чакате друг да построи нещо и вие наготово само да работи

18

Хенде Хох

преди 7 години

Господи,имай милост!!Дай разум на ,списващите безумните си продажни издания,нивгаж да не показват повече суратя на това нещо на снимката.Имай милост Божке!!!!Аминнн!

17

Анонимен

преди 7 години

Що не млъкне?Поне няма да се излага в края на излагацията си.

16

Анонимен

преди 7 години

Изобщо, г-н Плевнелиев си пада по такива думички - аутосорсинг, офшорки, евролиберализъм...

15

майорски

преди 7 години

Едоган клекна ...извини се на Путин !!!! хехеххехехехе

14

хюдж кок

преди 7 години

Ако искате да изпаеркате, ако искате да чувате главове в главата, ако искате да сте импотентни (за мъжете), то кол центърът е вашето място! Работа за трима в една позиция, 1400 - 1500 лева чисто, шефове и супервайзори гъзоблизци! КЕФ! Елате в кол центъра, вие няма да сте нищо по - различно от проадвач/консултант, ама по телефона!

13

Анонимен

преди 7 години

Това да работиш в кол-център е страхотна работа, за 1200 лева чисто на месец ви изпиват мозъка, трябва да говориш перфектно поне 2 езика и да се разправяш с клиентите на да речем рент а кар- кой каква кола иска, къде ще я остави, какви претенции има, какво не му харесва, в работно пространство 50х50 см., в стъклена кутийка, със слушалки на главата, на норма, докато те направят вечер сам да си говориш.

12

Москва 16,00

преди 7 години

Ердоган клекна в специално писмо до Путин той се е извинил за свалянето на Руския самолет и е изказал съболезнование на семейството на загиналия пилот,други подробности от писмото за сега не се споменават.

11

make

преди 7 години

що е тва аутосорсване бре яде ли се пие ли се

10

Момо

преди 7 години

С приемане на оутсорсинг икономика не се прави. Прави се с промишленост и с производство!

9

Анонимен

преди 7 години

Държавния ни глава не е наред с главата, нуждае е спешно от хапчета.Погледнете му щастливата налудничава усмивка, публичния плач при атентатите във Франция, тапетените спомени, халюцинациите му относно Путин и Русия - как нападаме и побеждаваме Русия с двата ни самолета- класически симптоми на биполярно разстройство.Този човек трябва да го лекуват, състоянието му е много тревожно.

8

Анонимен

преди 7 години

Честито! Имаш "лайк" от президента!