19

оставка

преди 7 години

Защо Брюксел мълчи кой докара този разпад и криза в ЕС?защо ЕК не са подали оставка?тези комисари и чиновници с делата си съсипаха и изолираха Европа а сега си траят,кой допусна бежанците да нахлуят в Европа,кой предаде Европа на САЩ?

18

Анонимен

преди 7 години

Филандците по население са близо колкото Бьлгарите! А тия няколко хиледи финладци едвали ще предизвикат референдум!

17

Анонимен

преди 7 години

украйна не може да бъде член на ЕС , ако там има военни конфликти и нацистки партий който взеха властта незаконно с преврат , то е против европейските закони а най интересното е че Украйна е икономически фалирала и не може да си плаща таксата в ЕС

16

Анонимен

преди 7 години

ЕС се разпада и точка! Процесът е необратим. Самият Джордж Сорос го е казал!!! Ако не вярвате на своя патрон, незнам на кой ще повярвате изобщо...

15

Анонимен

преди 7 години

ЗАКРИВАЙ , БЪЛГАРИЯ В ЕВРАЗИЯ

14

хахахааааа.....

преди 7 години

Ръководител на района на Одеса, Михаил Саакашвили на страницата си пише, че Брюксел ще поиска от Украйна да се присъедини към ЕС, вместо Великобритания, ако страната наистина ще трябва Европа.

13

Верижна реакция

преди 7 години

Не само Финландия готви референдум за прекратяване на членството в ЕС, но и Словакия пусна петиция за стартиране на референдум.Ние ли ще сме на опашката?

12

Зaщо е необходим ЕС

преди 7 години

1.Зa дa имa пълнa демокрaция,знaчи гей пaрaд зa всякa нaция.2.Зa дa може нa всеки еврогей дa се удигури як мюсюлмaнски хей.3.Зa дa може брюкселските бюрюкрaти дa лaпaт огромните зaплaти,в меките футьойли дa седят,дa се угоявaт и *** и доволни дa грухтят.4.Зa дa може по нaреждaне нa СAЩ дa тече ислямиизaция и цигaнизaция.5.Зa дa може Сaтaнaтa дa влaствa вечно нa Земятa.6.Зa дa сa кокошките щaстливи и всички крaстaвици дa сa криви.

11

Анонимен

преди 7 години

Проруската изметт пак лае :) Само разпад им е в главата на азиатските ***. През живота си нищо не са саградили, а мечтаят за разпад...на ЕС, на НАТО, на Америка...Да живее Евразийската икономическа кочинаа, чиито БВП е по-малък от този на Германия!

10

Анонимен

преди 7 години

Да, трябва да се проведат референдуми по цяла Европа, докато още коренното население е мнозинство, защото после и Европа няма да я има.

9

Анонимен

преди 7 години

нямам нищо против ЕС но съм против неговата политика , това как група неадекватни и корумпирани политици ни правят на маймуни , европа е в икономическа рецесия а те налагат санкции срещу русия при положение че 80-90 процента от хората в европа са против тия санкций

8

Берлин

преди 7 години

Себастиан Тюнкюнен да си преговори по история. Явно е отсъствал, когато за учили за Зимната война... хахаха. :)))

7

199

преди 7 години

Цяла Скандинавия пропищя от инвазията на мюсулманите. Като резултат - Норвегия тихомълком си промени законите за бежанците, Дания отряза помощите, а в Швеция почнаха да палят бежанските лагери. Ето, че и Финландия се активира. Това е вот срещу ИМИГРАЦИЯТА,/ заселване в друга страна/, не срещу ЕС.

6

у нас

преди 7 години

До Анонимен 1референдума ще е показателен- 1млн т.урци, 700 000 римляни и 1 млн пенсионери които гласуват за който им даде 10 лв увеличение на пенсиите !!! ниастина супер материал !!!

5

таласъмче

преди 7 години

ЕК ще си прави "перестройка".никой не знае кой ги избира тия че да ми казват как да си е.. жената !тая приказка я знам от стари хора .метла му е майката до един се правят че нищо не става "дреболийка"

4

Рaзпaдa

преди 7 години

е неизбежен,ефектa нa доминото е зaдействaн !

3

Анонимен

преди 7 години

Разпадането на ЕС е необратимо!!!!!!!!!!!!!!!!

2

Анонимен

преди 7 години

ЕС е създаден за да може Европа да бъде управляване от подкупени калинки.Същевременно и доходите им са огромни, затова са послушни.Кой германец би искал дъщеря му да роди африканче, с тъмни къдрици и ...Кристалината щяла подобрява генофонда си, нека си ляга с пришълците.Нейна си работа.

1

Анонимен

преди 7 години

Няма да е лошо да се насрочат референдуми във всички държави-членки на ЕС, та да стане ясно желаят ли европейците да го бъде този съюз или не, а не така - оттука гласове, оттам гласове, пълна каша и несигурност. У нас, естествено, резултатите ще бъдат фалшифицирани, ще се окажем първи проевропейци, но все пак защо да не се пробва?