55

Анонимен

преди 7 години

До 100ТОВА Е АНГЛИЯ, "ИМПЕРИЯТА НА НЕЗАЛЯЗВАЩОТО СЛЪНЦЕ " :)ТАМ И 10 ГОДИШНО ДЕТЕ Е ПО ИНФОРМИРАНО ОТ ПРИМЕРНО НАШ ДЕПУТАТ ИЛИ МИНИСТЪР :)

54

и защо

преди 7 години

До Анонимен 103тези ниско образованите като се обърне каруцата /държавата заради техните решения искат държавата да ги спасява ?? тези нискообразованите са заплашени от безработица, да живеят на социални,да получават детски и здравни осигуровки за сметка на бюджета който се пълни от данъците на високообразованите и добре платените .

53

ТОМА ТОМОВ

преди 7 години

ВИЖТЕ ЗГРАДАТА В БРУКСЕЛ -- ТА ТОВА Е РЕПЛИКА НА ВАВИЛОНСКАТА КУЛА.АЗ ИМАМ ИДЕЯ -- ЕВРОДЕПУТАТИТЕ ДА СИ СТОЯТ ВЪВ ВСЯКА ДАРЖАВА. И ОТ ТАМ ДА СЕ ПРАВЯТ ЖИВИ ВИДЕО-КОНФЕРЕНЦИИ В СПЕЦИАЛНА ЗГРАДА.НЯМА СМИСАЛ ОТ ЕВРО ЧИНОВНИЦИ.И НАМАЛЯМЕ БРОЯ НА ДЕПУТАТИТЕ -- РЕАЛНО МИНИСТЕРСКИ САВЕТ ВЪРШИ ПОЛИТИКАТА, А ДЕПУДАДИТЕ НИЩО НЕ ВЪРШАТ... ЗАТОВА 30 ЧОВЕКА СТИГАТ !И РЕДОВНИ ИЗБОРИ ПРЕЗ 18 МЕСЕЦА -- А НЕ ПРЕЗ 4 ГОДИНИ ! ТОВА Е СИТИНСКАТА НАРОДНА ДЕМОКРАЦИЯ = ВЛАСТТА НА ДЕМОСА.

52

anonimen

преди 7 години

ес и нато са фатални провокации на безмозьчните световни трьстове никои не е прокопсалот валутния борд и разни тьрг споразумения с кого се конкурира ес и нато като няма сив иварщ договор целта е ясна русия с неините ресурси и след това китаи ние сме малка странаникои не ни обрьща внимание използват територията ни да се докопат до русия

51

това

преди 7 години

До механизма на европа, че ние оставяме политиците ни да крадат еврофондове и не само това е по вина на европа , така ли ??? ясно , че не е добре но защо ние все избираме *** да ни управляват ? ако не сме в ес нали пак ще се строи....само , че само с пари от бюджета и пак от наши фирми !!!

50

Анонимен

преди 7 години

В България никакъв референдум няма да бъде истински . Ние сме много далеч от мисленето на Западноевропейците . При нас действа - на мене да ми е добре , а на Нане нека му е зле. Затова търпяхме 45 години един неграмотен овчар Тодор Живков за Президент , а сега даже и някои съжаляват за него .

49

хората в

преди 7 години

До Анонимен85огромната си част са нискообразовани,зле информирани егоисти интересуващи се само от това в момента да живеят добре и да получат най-много от държавата . за това референдумите не са добро нещо .все едно в едно семейство да се решават нещата с референдуми-ами тогава мъжа трябва да работи по 25 часа на ден за да имат децата и жената пари за ваканции и покупки на скъпи парцалки

48

gost

преди 7 години

Как да е съвършен от тия измамници де се представят за други като оня викал тои бил абе пиян *** ти от бизнес не разбираш ами и от другата работа кво са ти криви обикнновенните хора караи си тъпите коли и тем подобни глупости де научи и другите ми приятели жалко и срамно създание аз ще се оправя пък на теб горния ще ти гледа

47

Анонимен

преди 7 години

Че той, в първите си десетилетия и СССР "беше най-доброто....", но после елитите му уродливо се изродиха! И го постигна същия разпад! И вие тръгнахте така (в противовес на "комунизма", който и сам породихте) и така ще свършите! Няма какво да се лъжеме! И това беше ясно още преди десетилетия, но агонията започна с неспирното приемане на "остатките" от соц.лагера и това само сляп не можеше да предвиди. Но пуста алчнос на нашите елити за "благинки" и зелени хартийки....Е, сега ще сърбате това което

46

:)

преди 7 години

АНГЛИЧАНИТЕ НИКОГА НЕ ГРЕШАТ :)ТОВА Е МИСЛЕНО И ПРЕМИСЛЯНО МИЛИОНИ ПЪТИ,ОТ ХИЛЯДИ СЪВЕТНИЦИ И ГОЛЕМИ МОЗЪЦИ :)до КикоМного неща няма да ти са ясни, но много е дълго и широко за обяснение,и пак не съм сигурен дали ще ти се изясни :)Империалистите си имат логика и начин на мислене,които за неимпериалистите са трудно разбираеми или неразбираеми :)

45

Анонимен

преди 7 години

Обожавам наглостта, с която се изказва официална Европа за референдума. С това си поведение само могат да отблъснат още повече хора, то и ние си имахме едни "най-добри" вождове.

44

Анонимен

преди 7 години

Шотландците и Ирландците са проевропейски настроени! И за това близките месеци ще има референдум за присьйдиняването на шотландците кьм ЕU! А уния пенсийките ингилизите да си мислят кой ще им плаща огромните пенсии които им стигат за всичко!

43

Анонимен

преди 7 години

до 81То да беше 4-я Райх ЕС мноого добре щеше да бъде- нямаше да позвоолят на *** от изтока да наводнят Европа, само че в момента ЕС е нещо много по-различно. ЕС е *** на САЩ- оня зад океана си прави каквото си иска с него.

42

Кракра

преди 7 години

Не г-н Юнкер ЕС го превърнахте в един ,,Четвърти райх" където г-жа Меркел и вие вземате еднолично решения в разрез с интересите на държавите и съобразно вашите интереси.Време е ЕС да се съобрази с националните интереси на членовете и по-малко с интересите ваши и на янките.Затова ако не се реформирате 'е има още ...екзити..Като пример ви давам АЕЦ Козлодуй-спрените блокове заради нечий кеф(икономически интереси) а има и още много примери за вашите зловредни решения.Затова не ви харесват.

41

Анонимен

преди 7 години

Аз съм сигурен че ако има сега референдум у нас за излизане от ЕС 70% ще са за излизане от тоя ислямски халифат от българският народ.

40

Анонимен

преди 7 години

Значи да плащаме членски внос годишно 1 милиартд евро на ЕС в замяна на което да ми напълнят държавата с всякаква *** от изтока- това е най-доброто решерние, така ли бай Жан Клод ван Даме?? ***.оти соро.соидни!

39

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

А Евразийският няма да помирише Рио... - ще си спретнат една Сибириада...

38

Анонимен

преди 7 години

Заради такива Юнкерси има такъв резултат. Време им е да се скрият по масонските си дупки и да духат таратора.

37

Муй

преди 7 години

Народа на всяка държава има правото да решава, дали да членува в определени съюзи или не ТочкаАко на брюкселките зелки това не им изнася да събират армия и обявят война на Великобритания. То и накарая така може да стане: я си излязъл от ЕС или НАТО, я те е демократизирала армията на НАТО.

36

Кинг

преди 7 години

А какво мисли кралицата по този въпрос? Искам ли империя или ще съм чучелото на ЕС.