14

българина

преди 7 години

Сами за шорошоидната гмеж като теб

13

Анонимен

преди 7 години

Толкова ли си уважавате политиците значи толкова уважавате и самите себе си

12

Бай Ганьо от кенефа

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ ВЪН ВЪН ВЪН от ЕвроГейския съюз докато е време....националните предатели на бесилото насред жълтите павета.....РЕФЕРЕНДУМ и в БЪЛГАРИЯ и да се върнем към православното семейство ...ДОЛУ третополовия съюз

11

до 12 Професор

преди 7 години

Стана ми смешно. Ако се отдели само Германия ЕС престава да съществува на момента. Германия създаде този съюз и го носи финансово. Сигурно не сте се диплмирал , професоре. Явно доста сте надъхан с евроатлантически ценности, да не сте фен Плпвналиев и Митов ?.

10

Анонимен

преди 7 години

Апокалипсиса в мутроландия отдавна е настъпил. Само че митоооов нито види нито чуе. Огледай се бе ослушайсе бе погледни по далече от носа си и ще видиш че апокалипсиса за народа е на цялата територия. Заплатите и пенсиите африкански цените европейски а стандарта азиатски. На това как му се казва митоов? Нее ли апокалипсис? Ама ти няма как да го видиш? От жълтите павета ни се Види ни се чуе. Незнам какъв народ е останал на тази мутренска територия но по всичко личи че няма никакъв народ а овце!

9

Анонимен

преди 7 години

Ами, какви лидери? Съвременните европолитиците от тип "Меркелопитеки" няма да допуснат истински лидери, защото са корумпирани и криминални в основата си. Преди истински лидери да поемат властта, меркелопитеки трябва да доведат ситуация до пълна катастрофа.

8

изнервен

преди 7 години

До 8 анонимник. Да, ти си точно това, което си и аз го усещам - жалък, смешен ***, тотален комплексар, който нищо съществено не е постигнал и анонимно се плюнчи по форумите, защото за друго не става. А като гледам ядните слюнки от коментара ти, най-добре си вземи направление за психиатър.

7

иликтутатъ

преди 7 години

Със сигурност финансовата "политика" ще се реформира. Това не е добра новина за еврофондовете (по трудно ще се гепи).Значи за наще главанаци трябва да е ясно, очаква ни гръЦки път. Т'ва и става в момента, набълбукват ни със заеми.

6

А

преди 7 години

До Професор АМИ КАТО СЕ ОТДЕЛЯТ ФРАНЦИЯ И ГЕРМАНИЯ ОСТАВАМЕ НА4ЕЛО НИЕ НА ЕС СУПЕР

5

Анонимен

преди 7 години

До изнервен 5Аз съм това което тИ и тоя *** никога няма да бъдете!и не ми се прави на нервен да не ти разцепя празната селка тиква!

4

Анонимен

преди 7 години

До Реалист 1С референдумите за Англия СВЪРШИ!!Те са АУТ!А сега Лондон иска да става град-държава и да остане в ЕС защото е ясно че ПРОВИНЦИАЛИСТИТЕ изкараха Англия от ЕС.Връщане назад НЯМА!!Това не ви е Боце-банкянски, сутрин искам, на обяд не искам а вечерта абе ще видим.Тук няма връщане назад.Каквито и да са англичаните не са льольовци като вас бълга*раците.

3

Анонимен

преди 7 години

Тоя па като го видя :-) :-) ми става едно такова весело на душата?! :-) :-) :-) Нема такъв клоун...

2

изнервен

преди 7 години

До 2 анонимник. А ти кой си и какъв си, бе пич? Какво си постигнал досега, та така смело и грубо ръсиш квалификации за другите?

1

Реалист

преди 7 години

Споко, те вече съжаляват и май скоро ще има нов референдум BRITIN.