29

ОПАА

преди 7 години

ТЪРГОВИЯ С ЧОВЕШКИ ОРГАНИ Евроатлантически трансплант алиансПолицейски чадър има не само над търговията с дрога, но и над търговията с човешки органи генерал Атанасов.Бойко Борисов покровителства незаконната криминална експлантация на тъкани органи и клети от мъртъвци ,без знанието и съгласието на близките на починалия.Осъществява контрол по преработката, търговията и експортирането на над 20 тона годишно трупни тъкани органи и клети за трети страни.Печалбите от тази дейност са в колосални

28

Бургас

преди 7 години

На бургаското летище от днес са запачнали да развадат безплатно на пристигащите туристи бронежилетки, каски и отбранителни гранати за всеки случай.

27

Кажи честно

преди 7 години

От всички изказвания на висшите главоци разбирам, че се поставя чадър върху престъпления на организирана престъпна група - нямало война на групировки, а само махленска свада. Не били отишли организирано на куп , а на групи по двама-трима като туристи /девици/, ушите само бил с жилетка, а мутрите не били въоръжени до зъби и т. н. и т. н.

26

Vans

преди 7 години

само внимавайте къде паркирате

25

Анонимен

преди 7 години

Това лято хит на плажа ще е надуваемата бронежилетка.

24

турист

преди 7 години

Три поредни години ходя на семейна почивка на едно гръдско островче на което няма полиция. И знаете ли защо ? Защото няма нужда ! Тази година пак си резервирах студио. И знаете ли защо ? Защото искам семейството ми да е там, където няма нужда от полиция !П.П.Е, там няма чалготеки, урви,к... и дрога, само спокойствие, прекрасна храна и чисто море...

23

Ауслендър

преди 7 години

Цирк България! След три дни нищо няма да се коментира по случая, защото ще има нов такъв! Сещате ли се как един мафиоз го гърмяха в Съдебната зала в София... едното му топка беше отнесена! Е , чухте ли нещо повече по-късно?! Няма и да чуете, на властта и трябва спокойствие за да си дърпа конците! Затова и България се обезлюдява, на никой не му се живее в мутренска държава..колкото и да е родолюбец!

22

Клоун

преди 7 години

Всичко е под контрол - каза Боко, виждайки около 50 души в анцузи с препасани ножове на кръста и гранатомети, отиващи да си търсят гражданските права за отнето паркомясто.

21

Анонимен

преди 7 години

СигурностИновацииКултура========ВлияниеИкономикаСпокойствие

20

Анонимен

преди 7 години

Абе този какви ги говори.....всички разбрахме че чичо Митко отива да търси нещо със 40 човека.....защо да бяга убиеца като може да се изтълкува самозащита....само пари да имаш....а този има....А големите бабайти като чули пукотевица се разбягали като пилци

19

Анонимен

преди 7 години

Ех как ми се иска следващото заглавие да е:Цирка свърши, митьо умря :))) Бон апети на червеите..

18

Анонимен

преди 7 години

Пфффф хахахахаха.Добре , че не сме интересни на някоя от големите терористични групировки , че за 3 дена ще ни превземат.

17

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 7 години

Точно така! И един мармот увиваше шоколада в станиол.. Най- абсурдното място сме!

16

Добър 4

преди 7 години

Значи може да е на много добро или отлично

15

Анонимен

преди 7 години

Чия сигурност? На мутрите да, тяхната е гарантирана...

14

Анонимен

преди 7 години

Сигурност!? Задържан, но... извършител!

13

Анонимен

преди 7 години

Цялото това баламосване от Боко, Бъчварова и подчинените му колко невинна случка било, как спорели за паркомясто е просто да се замаже факта, че се извършва разпределение на наркотериториите. Явно властта има бизнес интереси в тази сфера, за да опъва медиен чадър.

12

Анонимен

преди 7 години

То се видя колко е сигурно.Започнаха да отменят и резервации.На маймуни ви направиха хахаха.

11

4576

преди 7 години

Ема никой не се съмнява в това.

10

Анонимен

преди 7 години

kato e sigurno otivam utre