92

Анонимен

преди 7 години

До БобиБоби, руски войски бяха изпращани в т.нар. ДНР и ЛНР за да помагат на сепаратистите. Това и уличните котки и кучета го знаят дори. Само ти и разни подобни на теб отказвате да използвате главата си и да си отворите очите. Повтаряте като папагали. Нали знаеш, че това което правиш не е признак, че си умен човек. Напротив!

91

toni

преди 7 години

NEKA DA ZAPO4NE I DA PRIKLU4IM I DA MINEM NA DRUGA VILNA NEKOY PROTIV ILI VIZDIRJALI SE;;;;;;;

90

Боби

преди 7 години

До Анонимен 120Аз съм против ЛЪЖИТЕ А НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЛЪЖИ ГИ ТИРАЖИРА САЩ.

89

Боби

преди 7 години

До Анонимен 120След 1990 Русия е пращала войски само под егидата на ООН и при мироналагащата операция в Грузия и сега в Сирия. Къде има БЕЗ ДЪРЖАВЕН ДОГОВОР ВОЙСКИ НА РУСИЯ НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ?

88

Анонимен

преди 7 години

До БобиКакъв ти е проблема с България? Защо си против България?

87

Анонимен

преди 7 години

HATO ne ISKA, A ma rusnazite s kakvo shte se sahvanat. Vednaga shte pochne da ore I see li

86

Анонимен

преди 7 години

До Боби"Сега какво става Санкции защото Русия не им играе по свирката на Хамериканците"Каква свиркa бе човек? Каква им е свиркатa на американците, че Русия реши да влиза с войска в чужда държава и да окупира територии и да праща войници в подкрепление на сепаратисти? Ти нормален ли си???

85

Анонимен

преди 7 години

Недодяланите номера на НАТО ги знаем - "Ние не искаме война, ама ето на лошите руснаци ни принуждават!" - и за това сме ги окупирали отвсякъде с натовски бази, нали да пазим мира. Викам да приемат Русия член на НАТО и да се приключва с цирка :)

84

Боби

преди 7 години

До добрутро 116Добрутро да ти кажа добрутро1. Военния бюджет на САЩ е поне 10 пъти по-голям от този на РФ и беше отново увеличен тази година.2. От 1990 до 2008 освен нови ядрени ракети - НИЩО НОВО Руската армия не е получавала. ВПК работи само и единствено за ИЗНОС и така ОЦЕЛЯ.3. Само за програмата MRAV пентагона е похарчил 115 милиарда долара - сега продават машините на цена на старо желязо за сведение бюджета 2015 на РФ е около 60 милиарда долара(след срива на курса на рублата)

83

Блокиран в Дневник

преди 7 години

От всичко най-много ме дразнят ...ски номера на западните държави. Правят преврат в Киев, струпват войски по руските граници, слагат установки за крилати ракети по руските граници и ти казват, не ние искаме мир и разбирателство.Все едно аз да отида при някоя приятелка с 4-5 перзерватива и да и кажа, че нямам лоши намерения, само ще пием кафе.НАТО може да заблуди само български турско син демократ, но не и Путин.

82

добрутро

преди 7 години

Столтенберг, шатци! То вече има надпревара във въоръжаването, главно от руска страна! Из медиите всеки ден се развяват ноивини за калашници нови модели, за армати, за танкове, за руски ракети-унищожители. Отделно има ден от годината 9 май с дрънкане на руско оръжие. Има цяла медийна кампания за възвеличаване на руското оръжие, за внушаване на страх от Русия. Има анексия на Крим и окупация на Донбас. И самите руснаци казват - я се радвайте, че не сме ви отнели още нещо! Това Е студена война.

81

Анонимен

преди 7 години

До Блядкохохолите - отново истерия, нали

80

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКРИМ НАШ! и Точка.

79

Блядко

преди 7 години

Напротив, НАТО ще разсипе Русия икономически въпреки, че е военна организация както вече го направи с СССР.

78

Хорацио

преди 7 години

Нещата стоят така - ще се опитаме да ви го начукаме, обаче това няма да е секс!

77

Анонимен

преди 7 години

Говорим едно, а вършим точно обратното?!

76

СС-23

преди 7 години

НАТО иска "гореща" война с Русия ... и ще я получи

75

Анонимен

преди 7 години

Наскоро спорихме с един колега от работата, чиято майка е рускиня. Той твърдеше, че в Крим всички се радват, че са присъединени към Русия. ОООбачеее, колегата успял да се свърже с някакъв друг руснак, който снимал клип за Крим (като тоя снимащия отишъл до Крим) и тоя дето снимал клипа му признал как едва намерил 5 човека, които да застанат пред камера и да потвърдят, че искат Крим да е присъединен към Русия.Та така, колегата дойде в стаята ми, до бюрото ми и си призна, че явно е сгрешил.

74

Анонимен

преди 7 години

"Крим от векове е бил Руски с 99 % рускоговорящо и имащо се за руснаци население и референдума в Крим категорично доказа този факт."Доста глупaв трябва да си, за да правиш такива коментари. И много повлиян от проруска пропаганда. Крим много малко през цялата човешка история е бил руски. Даже най-малко е бил руски.А там има не повече от 50% руснаци и то умишлено заселвани там за целите които виждаме днес. А референдума е нагласен и проведен под дулата на пушки и не е признат от никой. Окупация!

73

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 99Пич ти добре ли си с акъла ? Крим от векове е бил Руски с 99 % рускоговорящо и имащо се за руснаци население и референдума в Крим категорично доказа този факт. Тези хора не желаят да имат нищо общо с фашистите от Украйна. Докато Кърджали е винаги бил български град със смесено население. Ти ако слушаш Ердоган той ще каже , че Южна България до Пловдив е турска. Няма как да стане .Пий си хапчетата или си свали потурите!