72

Фалирайте по скоро!!

преди 8 години

Некадърните пишман-хотелиери да фалират.Този цирк не бива да продължава повече.Но проблема стои и в другите отрасли на икономиката.Просто една държава със затихващи функции.

71

Анонимен

преди 8 години

важното е след като затворят 50% от тези хотели, после да ги съборят за сметка на собствениците. друго не ме интересува.

70

ставри

преди 8 години

"Няма как ние да постигнем нивото на швейцарски хотелиер от трето поколение със служители, които нямат нужното образование"-но по цени ги минаваме.

69

Киро

преди 8 години

Наемат спасители без нито ден стаж като такива за басейните.С фалшиво заверени талони.Няма ли кой да извърши проверка на тия скапани хотелиери??Само за да започнат работа и да гушкат от сезона.И това е с цената на човешки животи

68

Анонимен

преди 8 години

"Няма как ние да постигнем нивото на швейцарски хотелиер от трето поколение със служители, които нямат нужното образование"Ами цакайте швейцарците - вземете им техния персонал. Сигурен съм, че ще бъдат очаровани да бачкат като ненормални за 250 евро на месец.

67

Анонимен

преди 8 години

хахахахахахахахахахахаххаа. Със селяния бизнес не става. 10 кинта чадър, но те заставят и шезлонг да вземеш пак по десет лева на парче, ако искаш дюшек за шезлонга още 10 и какво се оказва че на ден даваш минимум по 30-50 кинта само за това и чадърите са толкова на близо, че фактически нямаш пространство. После що хората избягват черноморието, еми в Гърция драги печелбари за 6 евро или 12 лева получаваш и чадъра и шезлонгите и дюшеци към шезлонга и масичка. Бизнес с тарикатлък не се прави

66

Joko

преди 8 години

Сега дойде момента да питам измутрясалите собственици на хотели: КОН БОБ ЯДЕ ЛИ ? Кой ще ви бачка ангария денонощно ! А !?!?! За следващия сезон се приготвяйте да затваряте бетонените си бункери...

65

Георги

преди 8 години

До ПроданНе съм в туристическия бизнес по Черноморието, но аз също достигам до подобни констатации. Проблема е че се плащат ужасно малко пари, а изискванията са до небето. Нека да си го кажем истината в прав текст: Квалифицирани хора има, но за жълти стотинки никой не иска да работи!!

64

препатил

преди 8 години

Мила родна картинка. Зимните ни курорти на цени като австрийските, морето гони гръцките, а мизерията невероятна !!! Извинявайте ама хората вече не са като коне с капаци. За същите пари се изкарва много по-добре при съседите!

63

Марин Русеборн

преди 8 години

Давам безплатно апартамент на Слънчев бряг за почивки на майки с деца! Желаещи пишете на ruseborn***yahoo.se

62

Анонимен

преди 8 години

Продане , за да има тарикати трябва да има и балъци. Сега ти се определи в коя категория попадаш . Иначе назначените капиталисти са си добре щом има роби на труда .

61

Продан

преди 8 години

От 12 години работя в хотелите по черноморието. Първо като администратор, а в последствие като управител. Заплатите са обидно ниски, а отговорностите и напрежението огромни. Един администратор в хотел с 3 езика и висше образование, който работи на нощни смени и върти почти целия хотел взима 430 лева на златни пясъци. Малкото късметлии с най-високи заплати са с по 600 лева. За какъв квалифициран персонал говорят? Като кажа на кандидатите заплатата и ми се смеят в очите. Жалко, че не зависи от мен

60

Massa

преди 8 години

V Banite sichko si ima, tuleni, kitova mas ...goresta voda bol...daje i vodoskok na parzalka!:-):-):-) komshiite v millet i efemerida gi reklamdisvat non stop...:-):-):-)

59

Анонимен

преди 8 години

Да затварят!След като проблемът с персонала, а не качественото обслужване е приоритет.....

58

Русенец

преди 8 години

Който има пари можа да отиде даже и на баба си в трънките. Аз нямам, например и не се срамувам. Но дори и с по-малко пари, човек може да си прекара чудесно, стига да знае как.

57

Анонимен

преди 8 години

И кои са тези ДВА месеца..... че аз броя май, юни, юли, свгуст,септември.....ама все ми излиза повече от две

56

Български работодате

преди 8 години

Чадър - 10 леваДневен надник - 20 лева с ВИ(С)ШЕ!!!

55

Възмутен

преди 8 години

Значи тия бизнесмени търпят загуби от липса на персонал и ниска квалификация обаче няма да дадат повече пари на работника и всички да са доволни,е на такива гадове какво да им кажеш?

54

Ханко от с. Осеня

преди 8 години

Ходете си където щете. От България по-хубаво няма.

53

Анонимен

преди 8 години

До Глас народенЧе то само самолетният билет на виетнамеца ще струва повече отколкото заплатата на един българин за цял сезон...Иначе дори в една държава в лошо икономическо състояние като Тайланд например, се взима към 20 000 бата (или 1 000 български лева чисто).