60

Анонимен

преди 7 години

Знаех си че СДС ще посегне пак към властта...Филип Димитров ли ще оглави възродената десница.

59

Анонимен

преди 7 години

ЕС се разпада и бежанците ще избягат в Турция, а от там и разпада на Турция кви кюрди сунитите от Иран ще вземат половин Турция.

58

Анонимен

преди 7 години

Балканската война:Шериф паша: След Лозенград българите можеха да унищожат цялата турска армия, да не й дадат да се реорганизира и да влязат в Цариград преди нея.Водачът на младотурците Таалат бей: Бягството ни беше неописуемо. Никакви заповеди, никакви разстрели не помагаха срещу деморализираната армия. Никога не забравяйте, че българите проявихме уважение и ви спасихме турската чест от пълен срам.

57

Анонимен

преди 7 години

Турция е последната държава, освободила се от Османската империя и власта на султанаК. Ататюрк

56

Анонимен

преди 7 години

Източната римска империя е завладяна от ВЕЛИКАТА ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ.А ПЪК ТУРЦИЯ Е НАСЛЕДНИК НА ВЕЛИКАТА ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ.ЩОТО В ГЪРЦИЯ НЕ ПРАЗНУВАТ ПРЕВЗЕМАНЕТО НА КОНСТАНТОНОПОЛ.САМО СЛЕД ДНИ НА 29,МАЙ .ТУРЦИЯ ОТНОВО ЩЕ ПРАЗНУВА ЗАВЛАДЯВАНЕТО НА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ.ИЗЧИСЛЯВАЙТЕ КОЛКО ГОДИНИ СА?ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

55

До Осман

преди 7 години

За какво им е дупе, като си имат президент с име Путин)))

54

Анонимен

преди 7 години

По примцип страшно ме дразни слагането на знак за равенство между Османската империя и Турцив, както и между Източната римска империя и Гърция

53

ОСМАН

преди 7 години

Като нямате дупе да се биете само за ядреното говорите.бийте се като мъже.турция има досъатъчно ядрено да изпепели и москва и ленинград.то друго и без това няма в таз пустош.капиш?

52

до odessa

преди 7 години

ТОЗИ ПЪТ ЖЕНСКИ ПИЛОТ ПУСНАХМЕ.ЩОТО ДРУГИЯ ПЪТ С ТОПКИ КАТО ПУСНЕМ ЩЕ ВИ ГО НАТИКАМЕ ДО МОСКВАТО.ТОГАВА ЩЕ ТАЗБЕРЕТЕ ЩО ХИТЛЕР НЕ Е НАПАДНАЛ ТУРЦИЯ А ***.!

51

ODESSA

преди 7 години

Брато може да викаш на брата на сестра си за която сте женени и двамата.

50

Анонимен

преди 7 години

"Kurtulus Savasi - Войната за независимост."Допреди малко разправяхте, че Истанбул никога не бил падал, а то Турция се оказа, че е водила война за независимост. Ако искаш няма да изкарвам още факти, че резила ще стане по-голям и няма да се отрази добре на турското ти самочувствие.

49

Анонимен

преди 7 години

В Истамбул е нямало никакви сражения,присъствието на чужди войски се допуска с цел на безкръвно решение на конфликта.Слава Богу че не ни трябваха руснаци или някои други за да победим.

48

Анонимен

преди 7 години

"Няма значение, турците победиха империалистите това е. А Франция днес е Джамахирия. Честито!"E, има значение, защото допреди малко някакъв аркадаш твърдеше, че Истанбул никога не бил падал под чужда власт от 1453-та насам, пък то нищо общо. :D

47

ODESSA

преди 7 години

Разликата е тая, че ако Русланд поиска, може да превърне цялата турция за 20 минути във радиоактивно пепелище. Вие турците се молете там да не дойде на власт генерал Лебед.

46

Анонимен

преди 7 години

"Влез в Гугъл и потърси "битката при Галиполи" окупирана е на *** ...,оная работа."Я пак си помисли- първо френските войски влизат в Истанбул на 12 ноември 1918г, на 13-ти ноември пристигат английските войски, а италианските пристигат на 7 февруари 1919г. и окупацията продължава до 1923-та година. :)Даже през 1923-та Турция води война за независимост "Istiklal Harbi or Kurtulus Savas", голям срам, а турчино? :D

45

Анонимен

преди 7 години

"Влез в Гугъл и потърси "битката при Галиполи" окупирана е на *** ...,оная работа."Я пак си помисли- първо френските войски влизат в Истанбул на 12 ноември 1918г, на 13-ти ноември пристигат английските войски, а италианските пристигат на 7 февруари 1919г. и окупацията продължава до 1923-та година. :)Даже през 1923-та Турция води война за независимост "İstiklâl Harbi or Kurtuluş Savaş", голям срам, а турчино? :D

44

Турчина Мехмед

преди 7 години

Карабинери тепат карабинери! Класика в жанра хаха. Вземи едните блъсни в другите.

43

Анонимен

преди 7 години

Путин нещо и за раждаемост плащаше по едно време.Ти случайно да не си плод на такъв платеж.

42

Анонимен

преди 7 години

Окопация без един изтрел?!

41

Анонимен

преди 7 години

"От 1453 та до сега никой враг не е влизал в Истанбул, няма и да влезе. Знаете ли друг град непревземан толкова време? Надценявам ви с такъв въпрос, но все пак може да имате по-умни познати."От ноември 1918г. до до септември 1923г. Истанбул официално е окупиран от английски, френски и италиански войски. :)