74

1977

преди 8 години

До 96Отговарям ти директно!Задължение е на държавата да осигури възможност на който иска да гласува да гласува лесно и свободно,не забравяй че държавата сме това ние всички българи!а който гласува или не гласува е негово ПРАВО,записано е дори в конституцията.това е СВОБОДАТА!!!Бъдете сигурни че промяна на статуквото ще дойде от българите живеещи в чужбина,ако искаш ще ти го обясня защо!!!

73

Анонимен

преди 8 години

до 91. Отивай в Русия предател. Братушки, братушки, ама да ги избираш пред нас, това вече си е предателство. Б.оклук продажен!!! Вън от България!! ВЪН!!!

72

Х

преди 8 години

до 1977: Я кажи ДОСЕГА защо българите на Запад не гласуваха масово. Законът беше изключително гъвкав и даваше възможност за откриване на секции във всякакви помещения. Държавата се задължаваше да открива секции дори за изключително малък брой гласоподаватели - не стотици, а ДЕСЕТКИ. Провери на последните избори колко гласуваха в Чикаго, където има поне 200 хиляди българи. А на референдума, уж касаещ емигрантите, колко от тях гласуваха? Хайде стига с тоя смешен плач!

71

1

преди 8 години

България, Армения, Австралия........после Латвия, Франция, Русия!!! Тези трябва да са в топ 10 за мен.

70

1977

преди 8 години

до 901.те могат да гласуват по пощата и то в рамките на една седмица преди вота.2.няколко хиляди човека могат да минат през една секция в посолството?можеби само в Турция.Лично съм стоял 6 часа на опашка само за да гласувам в допълнителна секция!!!

69

Анонимен

преди 8 години

taq ot Malta ke i razporq terlika on the water

68

1

преди 8 години

Айде и Русия заради ефекта, не заради музиката :)

67

icata stoi4kov

преди 8 години

samtaim lyun, samtaim uin. poli djenova igrae s nomer 8, ein zuzwei, zu drun

66

1977

преди 8 години

до 84Секцията за гласуване трябва да я има!!!а дали ти ще упражниш правото си на глас си е твоя работа!

65

1

преди 8 години

Айде и Франция :)

64

бау

преди 8 години

Огромна част от емигрантите до този момент не знаеха, че трябва 40 души да подадат електронно заявление в населено място, за да се открие секция, или че секция се открива автоматично при 100 гласували на предишни избори. Значи не могли да се дотътрят 100 човека в германски град, пълен с българи, и държавата логично закрива секцията, и после рев - ама защо я закрива. Ми щото не гласувате, бе... Ама защо няма да се открие секция - ми щото няма заявления! Сега изведнъж - рев, нарушени им правата...

63

ха ха

преди 8 години

26 участника на финала са много и 3 минутното ограничение не дава възможност за много

62

1

преди 8 години

Армения, Австрялия, Латвия(или Литва, момчето с коженото яке :) и България! Това са моите фаворите!

61

Анонимен

преди 8 години

Абе ако пущат Гъмзата с тромпето, ще ги отвее всичките като куцо пиле домат)))

60

мхм

преди 8 години

До 70 Соросоидът няма как да има "успешен и печеливш бизнес", тъй като ако имаше бизнес, нямаше да се изхранва с грантове и нямаше да драскоти като побъркан из Фейсбук и да снове по тв студиата, уж да изкаже "обективно" мнение, а всъщност да изломоти опорните точки, спуснати от Козяк. Освен това соросоидът по традиция гледа да се лепне и на държавна хранилка - я щатен съветник някъде, я се набутва срещу държавен хонорар да редактира учебници... И така си лочи от две копанки.

59

1

преди 8 години

Аз наистина очаквам Поли да е минимум в топ 10! А от от 50 държави не е малко. Мисля, че разбирам от изкуство, надявам се да изненада и тези, които не им допада толкова изпълнението, защото аз вярвам в тази песен, че дори може да спечели :)

58

Анонимен

преди 8 години

Поли да не се окаже пред руснака накрая :)))))

57

1977

преди 8 години

Допълнение към 70За хейтърите:живеещи в крайните квартали на градовете,ако са млади, са с обръснати кратуни,с огромен комплекс за малоценност,но определящи се като националисти,патриоти и сякакви други производни.Ако е по възрастен,живее във времето когато бозата беше по 0,06 ст.а в същото време дъщеря му прави минети за 10лв,но на него не му пука,нали я е пуснал още на 14 години да става човек.

56

Сп??нс

преди 8 години

Този фестивал бе интересен ,когато всяка страна се стремеше да покаже националния си колорит. Сега всички на един език и пеят за едно и също. Ако Софка си беше изиграла добре картите ( самотна майка , от малцинствата и т.н.) щеше да е сред първите

55

хайде сега

преди 8 години

да се разделим и на българи в чужбина и българи в България...а политиците си знаят урока...разделяй и владей...За мен наистина руската песен е най-впечатляваща...Нашата песен като за нашите възможности си е супер...Но няма как да се мериш с големите...Но и това е победа -да имаш смелостта да излезеш на тази сцена..Поли даде всичко от себе си...Но в класирането играят други фактори и няма за какво да я виним.Благодаря ти ,Поли,че ни отсрами ,ти и екипът зад теб...