5

Анонимен

преди 8 години

А разказваха, че нямало пари за тонери и хартия за фото-фишовете. Сега 2 мил. за камери. Мила родна картинка. Това не е антикорупционна политика, а крадене от бюджета на страната.

4

Пипи

преди 8 години

Старшините на КАТ, които са на пътя са свикнали на рушвета както са свикнали да закусват, обядват и т.н. Винаги ще му намерят колая да излъжат камерите. Трябва да се смени целия състав на КАТ и да видите след месец повече от половината ще напуснат МВР.

3

Ауслендър

преди 8 години

Ценностната ни система е за смяна! Без капка морал няма как да се живее почтено и нормално общество! Тръгнали сме да следим контролните органи.... ужас! Деградацията е пълна и затова народа се евакуира .. спасение в България няма!

2

Анонимен

преди 8 години

Решението е просто! Правите всички катаджии бaкшиши и набирате нови и достойни хора! Все някога трябва да стане! Навсякъде по света, да си полицай е достойна и уважавана професия, само у бегето, са дребни мошеници и тарикати, които се толерират от управляващата каста!

1

Анонимен

преди 8 години

То вече и на децата е ясно, че ставаш *** само и единствено заради подкупите и двадесетте заплатки. Направо разтуряй тази седемдесехилядна банда непрокопсаници по примера на Грузия.