23

!?

преди 8 години

хахахаха не са на загуба , разберете го. Единствено са спечелили 10%по малко от миналата година ..Какво ми оревахте света ... И за тези дето плачат за нокия , бъдете спокойни - само от патенти жънат по 500млн Е на година

22

Анонимен

преди 8 години

В предишния ми университет в Г-я имаше един pool само с компютри Apple. Не само бяха ужасни, но и crash-ваха по два пъти на час и ти губеха данните. Стоеше празен.

21

Анонимен

преди 8 години

Едва ли за нормален човек, с елементарни познания за ос, иос би била нещо задоволително. Тя е затворена без дори и милиметър пролука, и е скучна. Да, добре работи, но отдавна само това не е достатъчно. И палм работеше брилянтно и мигоо харматан също, но те са примери, че това не е достатъчно. Ефекта сега е 85% андроид, 11% иос и други. И последно- епъл е корейско китайски продукт но не само като желязо. За незнаещите- код за епъл се пише и в китай и в индия!

20

Анонимен

преди 8 години

до 🇧&#1Ти не си наясно, че много преди теб сме държали тройки, четворки ,петици произведени , забележете в ( КИТАЙ ) и... сме ги захвърлели на *** отдавна , не защото не са хубави, а защото ни е липсвало нещо в тях и колкото и да е бил хвалебен по-цял свят ,не ни е трябвал и не ни е вършел работа.Пич/ко... , не съм с Китайски , а с Корейски телефон и когато е съществувала тази марка на телефоните, твоите божества Епъл са били гаражна работилница и са се занимавали с покупко-продажба

19

Анонимен

преди 8 години

Айфона e кроасан. Нямаш избор. Но има лъскава опаковка. Няма да се нахраниш. Има шоколад вътре. Малко шоколад. И е скъп. Андроид е хляб. Евтин. Можеш да си намажеш мас, лютеница или шоколад.И да преядеш.

18

Анонимен

преди 8 години

Аз не виждам какъв "нов" продукт да се създаде. В света живеят 7 милярда хора и повечето, които имат необходимост и финансова възможност, вече ползват някакъв вид телефон. Човечеството се умори от "умни" продукти, които струват все повече и повече и припокриват възможностите на вече съществуващи продукти. Дори и да се появи нов вод продукт, то хората които ще си го позволят ще са по-малко, или ще закупят подобен на конкуретна фирма.

17

Иван

преди 8 години

Точно тези не смятам да ги мисля дали ще се развиват! Ще ме извинявате ама имам други проблеми.

16

Анонимен

преди 8 години

Бе на кой му пука.

15

Анонимен

преди 8 години

Като те гледам и теб как пишеш слято и без запетайки - голям грамотник си няма що... , интернет учителко !!!

14

Анонимен

преди 8 години

Гледам че повечето плюещи с/у Apple и iPhone са неграмотни...какъв шок, а?!:D

13

Анонимен

преди 8 години

iphone бавно и мъчително не умира, а за...мира . Господ да го прощава :)

12

Анонимен

преди 8 години

Имам идея за тях - iKenef. Тоалетна чения от ново пуколение

11

Анонимен

преди 8 години

И името Ти...им ли в графата звездички ? Ха... Ха...

10

Анонимен

преди 8 години

свиркат като славейчета .*** Кук да не се прави на луд и да вземе да вкара продукта си малко и в другата цивилизация

9

Геле

преди 8 години

груб = гръб

8

Анонимен

преди 8 години

iPhone ще си загине като Nokia , защото налагат един тяхен си диктаторски бизнес над клиентите си . Само с две неща могат да си възвърнат загубите и да се изстрелят на пред. Не да се чудят как да премахнат стерео жака от 3.5 мм за да направят по-тънак телефона, а най-накрая да хакнат едно гнездо за мемори карта и да направят разбира се всички технологии в джаджата си съвместими с другите телефони и най-различни устройства. Защо Самсунг изгоря с s6-цата, защото се направиха на АйПфон и премахнаха допълнителна памет мемори карт и разочароваха хората, но този гаф се оправи с s7-цата и сега си

7

Геле

преди 8 години

Имах Iphone 3gs i 4s , хубави телефони но много крехки и с кофти комуникация - за да свалиш или качиш снимка или песен се минава задължително през itunes , регистрации и други простотии. За около 3 години ползване двата са минавали поне 5-6 пъти през сервиз за смяна на дисплей или груб в случая с 4s. Накрая ми писна и преди поредния ремонт експериментално си взех Samsung на цената на ремонта на айфона. И това беше краят на отношенията ми с Apple. Явно не съм и единствен съдейки по статията.

6

Бг Турчин

преди 8 години

Андроид е бъдещето. След някоя друга година автомобилите ще се движат сами (масово) и основата ще бъде Андроид.

5

Анонимен

преди 8 години

Пука ми за бъдещето на Apple!!!!!Нашето бъдеще гледайте,нашетооооооооо!!!Че го изтървахме,отиде коня у рякатааааааааа!!Два реда сълзи и сополи дайте сега да редим за някаква си компанийка на високотехнологични дрънкулки,а бъдещето като държава и народ да оставяме на провидението!!Кога ви зомбираха дотолкова бре!!!Пфуууууууу!!

4

Анонимен

преди 8 години

чудо голямо. каквото и да говорят за майкрософт, те си остават фирма без изхвърляне и с много приличен софтуер.