407

Бай ви Ганя

преди 8 години

До безимения *** с временно номерче 460. Русия с държи армията на нейна територия. А въпроса ти за чий *** краварията си държи армиите в Европа може би е.Договореностите бяха, че Русия си изнася армиите от източна Европа, а САЩ от Западналата Европа. Но Русия спази договорката, а краварката не. Тя не остана в долния ляв ъгъл, а се пренесевъв всички заглавия на новините.

406

Анонимен

преди 8 години

Ако "демократката" Клинтън спечели, войната е в кърпа вързана. Ястребите и оръжейния бизнес са зад нея.

405

Българин

преди 8 години

Русия в света пази реда и закона, и на НАТО ще смачка фасона, за да е весел и с песен денят!Давайте, братушки, бой по натовските каски и това е!

404

Анонимен

преди 8 години

Какви договорености бе ***? Кой може освен самата Швеция да реши дали да влезне в НАТО? Да не би да пита Русия и в качеството на каква да я пита? Русия да си мести войските на нейна територия както си иска? Каква е тая посока иСток?

403

Бай ви Ганя

преди 8 години

Троловете си лаят, кервана си върви. Лавров е казал, че ако НАТО премести още границите си на Исток в противовес на договореностите ще предприеме военно-технически мерки ане военни действия. Жалко е ако журналист се превърне в ***, а пък ако цяла медия стане един голям ***,жалко за медията, а и за журналистиката. Но нета е безкраен и истината там винаги разцъфва както пауталията разцъфва.

402

Анонимен

преди 8 години

Интересно, но факт. Как "бедна" Швеция е пропуснала да стане член на НАТО, като "богатите" и "велики" българи примерно или още по-богатите ни съседи в Румъния ? Да се чуди човек.

401

да ама . . .

преди 8 години

Грузия не влезе в НАТО и руснаците я нападнаха. Украйна не влезе в НАТО и руските СпецНаз ходят да създават сблъсъци по време на годишната си отпуска. После им плащат по 3000 забележете долара защото и те не искат да се бият за рубли.

400

Русофилистик

преди 8 години

Привържениците на Русия победиха себе си.

399

Строг, но справидлив

преди 8 години

*** си търсят боя и накрая ще го намерят.

398

Анонимен

преди 8 години

Кат Русия няма втора ,тъй могъща на света, тя е нашата опора и т.н.

397

Анонимен

преди 8 години

Василев си е такъв открай време. Не му обръщай внимание, ще му мине!

396

bare eKoff e dolen

преди 8 години

Нахранете гладната руска мечка с помия за свинете , другарки и другари дайте да дадем помия на чернобилския синдром , пусни празен смс нахрани с помия руската мечка в е зоопарка .

395

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен "...И къде по-точно става въпрос за военни действия????"голяма диета карат другарите и от постни пици им се замъглиха мозъците.

394

Алекс

преди 8 години

Г-жо журналист,на български се казва-готови за,а не на военни действия.За какви сериозни теми пишете,след като не знаете добре езика.

393

спонсор на МВР

преди 8 години

След като балтийските страни и Полша ги е толкова страх от Русия, защо НАТО не построи там повече обществени тоалетни? И защо да не им доставя памперси, по три пъти на ден?

392

Di

преди 8 години

Да не стане като с Финландия?

391

Анонимен

преди 8 години

Россия будет принимать необходимые военно-технические меры, если НАТО продолжит приближение своей инфраструктуры к российским границам, заявил глава МИД РФ Сергей Лавров."Русия ще предприема необходимите военно-технически мерки, ако НАТО продължава да приближава инфраструктурата си до руските граници", заяви министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров.----------------------------------И къде по-точно става въпрос за военни действия????

390

до 485 нужния враг

преди 8 години

Дрогата убива, спрете с наркотиците.....

389

нужния враг

преди 8 години

Режима Путин се провали и упорито търсят врагове за да отклоняват вниманието на простите мужици от беднотията и в блатото което е в момента восточната орда. Швеция има 500 милиарда БВП, а Русия..ха..ха

388

Анонимен

преди 8 години

До руски писерастыМного рано днес сте се дрогирал ?. Редовно ли го правите ?