50

Анонимен

преди 8 години

До АМАН ОТ ***...Преди 89та година България получаваше от СССР суровини и нефт на символични цени, това е известно на всеки.

49

АМАН ОТ ПОДЛОГИ...

преди 8 години

РУСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ--НИКОГА НЕ СА НИ ПРОДАВАЛИ ЕВТИНИ НЕФТО-ПРОДУКТИ И ГАЗ!!НАПРАИХ СПРАВКА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ----ВИНАГИ СМЕ БИЛИ ЕКСПЛОАТИРАНИ ОТ СССР ....И СЕГА ОТ РУСИЯ!ВИНАГИ----НАЙ-СКЪПИЯ БЕНЗИН И ГАЗ!!!СЪЩОТО Е И ДНЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

48

Анонимен

преди 8 години

Братята американци ни освободиха от руско робство и ни донесоха демокрация, свобода и паравото да мием тоалетни на запад и в Америка и да изкараваме като миячи на тоалетни 3 пъти повече от червените каскети в България.

47

Анонимен

преди 8 години

По време на руското робство България имаше индустрия и селско стопанство, хората имаха работа и се изнасяше за поробителите, а поробителите ни заливаха с евтини суровини, нефт и газ. При заплата 200 лева бензина струваше 8 стотинки. Сега при заплата 400 лева струва 2 лева.

46

до 63

преди 8 години

Може да мием тоалетни и да берем ягоди, но за месец печелим заплатата ти за 3 месеца. Стой си в БГ и живей с илюзиите за промяна , изгнила държава..

45

Анонимен

преди 8 години

България трябва да се изчисти от комунистите и агентите на Москва. Румънците разстреляха комунистите и сега са добре, а ние още ги търпим, затова народът живее в мизерия! Закон за лустрацията е необходим на България, закон за лустрацията! България да се изчисти от червените и страната ще се оправи за няколко месеца.

44

ййт

преди 8 години

Дали ще са американските , руските или китайските интереси... филма ще си е все същия - мизерен и безсмислен робски живот. Някога замисляли ли сте се , че буквално сме 7 милиарда мравки? Реалността е трудна за преглъщане.

43

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен57Тя и лисицата вървяла след коча и си викала:-каквито са му големи макарите,и както се клатят,няма начин да не паднат",естествено останала си с голямото вървене ,и голямото чакане.

42

Анонимен

преди 8 години

До Станой от АхелойА как е в евроатлантическата кочинка - къде отидоха 3 милиона евроатлантиците, една трета от населението, да чистят улици, да мият обществени тоалетни и да берат ягоди?

41

Berlin

преди 8 години

Румънците винаги са били по-умни от бaй булгaр. И лустрация направиха, и с корупцията се борят успешно, а сега и до Щатите ще пътуват безвизово.

40

Анонимен

преди 8 години

Русия е разпадаща се умираща държава. След 10 години Руската федерация ще е спомен както СССР.

39

Да ,бе....ха,ха,хааа

преди 8 години

...ТО ПЪК В БЪЛГАРИЯ, .....ЕДНИ "ЗДРАВОСЛОВНИ МЕНТЕТА"-----НЕМАМ ДУМИ....ХА,ХА,ХААААААААКОМУНИСТИЧЕСКИ ЛАКЪРДИЙ ----САМО И САМО..........."ДА СМЕ КОНТРА НА АМЕРИКАНОТО" .... !!!ВИЖ------РУСКИТЕ ЛА""НА , от НЕФТЕНИ ПРОДУКТИ , ГИ ЯДЕМЕ С АПЕТИТ ...!

38

Анонимен

преди 8 години

За какво ни е безвизов режим със САЩ.Нито като държава е толкова перивлекателна нито перспективна.Забранения плод е по-сладък.Европа е в пъти по желана.Два пъти съм ходил в продължение на 10 години и двата пъти не съм оставал доволен.Нищо особенно.Чаках с нетърпение датата на обратния полет.А за оставане извън печата за обратно и не съм помислял.Но всеки си е по-башка луд .

37

Анонимен

преди 8 години

Русия е в тежка икономичекса криза, защото икономиката и изцяло зависи от експорт на суровини. При цена на петрола под 40 $ за барел със сигурност може да се каже, че 2016 г Русия ще фалира и ще разпадне като държава.

36

ййт

преди 8 години

Треторазрядни държави с никакво бъдеще като България и Румъния могат само да ахкат и да охкат , защото не сме никакъв фактор в приемането на този договор. Друг е въпроса , че правителствата и на двете държави обичат американски черен ху* в г*за.

35

Анонимен

преди 8 години

"Да отпаднат визите, за да може да източват млади, образовани кадри"A кой ти каза, че младите и образовани кадри искат да стоят с вас в тая ***?

34

Българин

преди 8 години

Никакво ТПТИ и никакво ГМО. Който влезе в това го чака ада, както ада я чака америка.

33

Анонимен

преди 8 години

Не искам да ходя в кравария.ще живея в Румънияили Унгария.Те поне имат топки, за разлика от нашите гнусници.

32

Анонимен

преди 8 години

Бегай и не се връщай!

31

Анонимен

преди 8 години

Ако се подпише това споразумение и робството и окупацията станат непоносими ще бегам в Русия..