99

сбъркана работа 4

преди 8 години

Някой наистина ли вярва, че ще вдигнат заплатите?!Тогава трябва да се работи безкрай (на допинги гадни).Българския чорбаджия кръв ще повръща, пари не дава!

98

Анонимен

преди 8 години

Mi edno che neplashtate svesni pari kakto predi a iziskvate super mnogo, drugo che pak iam veroqtnost i vyobshte da ne platite

97

Анонимен

преди 8 години

няма кадри в туризма? Пия за това! Тази година без кадри в туризма, догодина - в цялата държава или както беше едноименния лаф за проводниците... Така така, много добре става, харесва ми. Колко по-зле става - толкова по-добре. Очаквам момента на тотално каталясване за кадри, не само в туризма, нека и лекари не останат, учители - всичко да се скапе тотално, тогава има шанс да се оправят заплатите.

96

Анонимен

преди 8 години

хахаа, Налбанто се изнервил :) Този го познавам много добре. Един типичен нагъл тип, който се прави на неразбрал за решението на проблемите му. Само ударно увеличение на заплатите в сектора с 200-300% би решил проблема с кадрите. До тогава - туристите ще ги обслужват хора не с един или два, а с цели три езика - български, турци и ***, Налбанто, братчето ми...

95

до 110

преди 8 години

кви 1400 паунда те гонят пич..в лондон може би за общ работник, ама спомена ли 700П рента + 100П такса жилище? хом и си паднал на 600П дай 200 за вода, ток ТВ лиценз, телефон, Кабелна (която ти е най-малкия проблем за 5П), интерент и т.н. и хоп на 400П ...100 за Месечна карта за автобус/влак/бензин 200П за храна и ... опааа 100П и 4 съботи по 50П за пиене (бирата е 4-5П да не говорим твърд алкохол 20мл - 3П).. еми да...тва е

94

морски

преди 8 години

Добре, че лятото няма избори!Иначе всички под строй отиват да гласуват за "правилния човек" на шефа!

93

дон Мафиозо

преди 8 години

До магиМоже да те уредя да правиш сексуслуги!Не знам колко си колко си научена и какъв ти е учителя, обаче!Първоначално ще се мушкаш на промоция!

92

Бобчо

преди 8 години

Мениджър производство в хранителна промишленост в средно голям български град -1000лв заплата. Изисквания : висше икономическо образование, владеене на чужд език, компютърна грамотност, умееш да ръководи екип, МОЛ............................................................................................................................................Общ работник в същото производство в UK - 1400 паунда(3500лв) заплата.Изисквания - средно ниво на английски език.

91

Анонимен

преди 8 години

До МилаДори и да не са 40-50 евро, ами едни 700-800 лева, все ще се намери някой студент, който да поработи лятната ваканция. Живея в Бургас и сумати мои познати предпочитат да се седят вкъщи и да не правят нищо, вместо да да ги гърчат за 500 лева. Това лято ще е много интересна ситуация - хем ще липсва много персонал, хем ще има адски много бездействащи млади хора.

90

маги

преди 8 години

Защо се оплаквате от ниско заплащане? Както се казва кой за каквото е учил. Не е редно камериерки, сервитьори и друг подобен обслужващ персонал да има претенции за по-високо от минималното за страната заплащане.

89

Анонимен

преди 8 години

А вие чакате хората с квалификация и езици да ви работят за мизерни пари ли?! Успех в начинанието!

88

РОССИЯ

преди 8 години

НА МОРЕТО СЕ РАБОТИ БЕЗ ПОЧИВНИ ДНИ ПРИ МИНИМ.ЗАПЛАТА 1500 ЛВ А НЕ НА 420ЛВ ТЕЗИ ХОТЕЛИЕРИ САМИ ЩЕ СИ ИЗГОНЯТ КЛИЕНТИТЕ.ОСОБЕНО ЧУЖДЕНЦИТЕ СВЕТА СЕ БОРИ ЗА РУС ТУР НАЩЕ БЪЛГАРИ ЩЕ ГИ ИЗГОНЯТ С ТЕЗИ РОМИ

87

дебел депутат

преди 8 години

повече от 420лв на месец или 310 лв чисто българина не трябва да взема,причината е световна криза.Трябва да се бачка за тия пари по 12 часа,без почивен ден,последния месец не вземаш нищо,защото шефа забравя да ти плати.

86

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

КЪВТО , КУРОРТА---ТАКИВА И КУРОРТИСТИТЕ .....ТАКЪВ И ПЕРСОНАЛА....ХА,ХА,ХААА!МЕНЕ ---МЕ НЕМА,... В ТАЯ ЗАГУБЕНА СХЕМА...!!!!ШЕ ОТИДА--НА ХАЛКИДА...!!!!!

85

сбъркана работа 3

преди 8 години

Мошениците разбраха, че олинклузивното изхранване им фалира ресторантите, и обърнаха на заведения "фаст фууд" с ниски цени, но за сметка на много малки порции!Б_Г=Бай ***

84

стефчо

преди 8 години

кой е навит да работи цял ден за 20 лв? Не е ли много по-добре да влагаш времето си в пиене на бира,почивка и липса на стрес..

83

135

преди 8 години

До мутрособствениците на хотелите по ланоморието!Ами плащате на персонала това, което заслужават, като се трепят по 10-12 часа по бетоновите ви архитектурни изгзици и инклузиви! И хората ще останат, няма да ходят в УК да берат ягоди!И понеже не плащате - персоналт ви е от тези, дето бират жилязу!Ама то хотел се върти с акъл.......Аз на родното *** вече не стъпвам, така че мнението ми не е чак толкова важно ;)

82

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 76То па бойко един силен мит;рял с една прочетена книга!

81

талибантурист

преди 8 години

До капитанаНяма да обиждаш нашите роми!Скоро под бурките и жена си няма да познаеш!

80

Стоев

преди 8 години

Всичко върви по план В това блато наречено държава ще останат само червените мафиоти(новите бизнесмени) и техният електорат -***.Само се надявам те да не бъдат такива търпеливи овце и да линчуват гадовете