20

а ти колко

преди 8 години

до 20европееца познаваш ? синовете на електротехника които са местни и са над 24 години живеят с родителите си . водопроводчика живееше при майка си .. на брат ми колегата който е местен живве със сестра си ...ти живял ли си навънка въобще. знаеш ли какво е WG

19

Анонимен

преди 8 години

София , лоша ръждива , ама има работа и хора с познания могат да получават и над 5 хиляди.А в малките ви градчета , апартаментите ви и за по 100 евро за квадрат няма да има кой да ги купи.София за 50 години е увеличила близо 2 пъти населението си .Цените на апартаментите ще растат докато стигнат около 1000 евро на квадрат средно и там ще се задържат. Около 400 хиляди живеят в панелни сгради на по 50 години , до 15-20 години тези хора ще трябва да си търсят нови жилища, също.

18

До 18

преди 8 години

Обитавал едностаен с брат си.....Евала ! Ето как сам си каза ,че си роб...кой нормален европеец ще живее в едностаен с брат си?

17

Браво на Вас!

преди 8 години

Аз пък се върнах от Англия за 2 седмици и мога да ви кажа ,че хората доста са забогатели тук. Всичките ми комшии са с по 2 коли,нови телефони и дрехи, сменени дограми,магазините бяха пълни с хора,ресторантите също,задръствания навсякъде....2002 г. какво беше - 5 коли пред блока,нямаше метро,нямаше молове с хора,празни от хора магазини мобифони имаха само мутрите и високите заплатите бяха по 200 $ иначе и на 100$ се радваха....

16

леко пояснение

преди 8 години

до 12леко уточнение от запад . значи след като минаха 7 години от приемането ни в ес вече работим съвсем легално . аз съм 3-то ниво на 12,20 евро на час колкото плащат и на местните , плащат ми осигуровки и ме осигуряват за пенсия .обитавам едностаен апартамен с брат ми . ако това е робство...каво да кажат българите работящи за по 600 лева ? ..а.дмине

15

Анонимен

преди 8 години

До От малко градчеИ защо трябва да напускат страната си , да стават бежанци , да зарежат родителите и бабите си които са отделяли от хляба си за да ги изучат и възпитат.

14

От малко градче

преди 8 години

Живея в малък град в Южна България и стъпвам в София само когато пътувам към летището. Не знам защо студентите се радват толкова когато се преместят да живеят там, но градът изглежда ужасен. Блоковете от соц. времето, нама мазилки, прозорците в ръжда, на главните пътни артерии има КРАТЕРИ, обществения транспорт като в Индия.. За ваше добро ви казвам, ако искате да живеете добре научете езици,квалифицирайте се и заминавайте. Ако не мислите за себе си, мислете за децата си,поне те да бъдат спасени

13

Анонимен

преди 8 години

Статия лъжа.

12

дам

преди 8 години

До номер 3Ще има да си почакаш, ако вярваш на пишещите тук философи.И аз по улиците виждам мацки със скъпи джипове и коли и се чудя, защо не мога и аз да си позволя такъв, а работя от 20 години.В Скопие средната цена на апартаментите е около 900 евро, в Тирана малко по скъпи около 1000 евро, а ти искаш в София да си купиш за 500 евро. Помисли.

11

Елемаг

преди 8 години

Искате да ме убедите,че в разрез със всички икономически закони,когато лихвите по влоговете и депозитите падат,се увеличават продажбите на недвижимо имущество ли?Поне си научете урока по макро и микроикономика и после пишете неща ,на който покойният Айзък Азимов ще ви завиди даже :)

10

Анонимен

преди 8 години

Гастарбайтери живеещи по 10-15 в къща за 3ма ,да не се изказват. Всеки роб на запад много му знае устата като си дойде тук.

9

номер 3

преди 8 години

До Анонимен4Сериозен съм и се обръщам към хората с по 3,4 апартамента.Да не е само в Ботунец , Кремиковци и подобни или в ромска махала .. да е нормален апартамент , не гараж или ателие ...сега е момента да си продадете апартамента за 1000 лева на квадрат ..очаквам линкове към обявите виБлагодаря Ви предварително.

8

Анонимен

преди 8 години

Как за първите 3 месеца като са минали само 2?

7

и каква

преди 8 години

е логиката някой да купува имот за отдаване под наем в България ? при застаряващо население, демографкси срив ,ниско доходи е глупава инвестиция . по-добре е да се купи имот на запад .

6

Анонимен

преди 8 години

Да, те и пенсионерите ни най бедните и няма какво да ядат, но всеки ден хвърлят пачки през балконите. Кой 5, 10 хиляди за нищо ги нямат .Гладна кокошка просо сънува ...Който не си купи тази година, другата ще даде 10% повече кинти,а който има по няколко апартамента, може да се чувства късметлия

5

бах

преди 8 години

Днес сутринта за пръв път от 20 години се прибрах в бг да видя приятелите и родителите си. За тези 20 години вместо да вървите напред вие сте се върнали назад. Такава мърсотия кал тиня разкопани кърпени недокърпени улици не бях виждал. Когато преди 20 години тръгнах за белите държави оставих българия с що годе нормална пътна инфраструктура. От тогава вместо да се подабряват нещата вие сте се разпаднали тотално. Но на вас това не ви прави впечатление защото сте до шия в тинята!

4

Анонимен

преди 8 години

До 3: Кажи ми първо кой квартал в София е нормален. Факт е че е пълно със свободни апартаменти

3

до 1

преди 8 години

До Анонимен1А ти имаш ли няколко , да ми услужиш с един ....Ако е в нормален квартал ще получиш по 1000 лева на квадрат даже ...Съгласен ли си

2

Анонимен

преди 8 години

Страната ни е с отрицателен прираст! При тези цени , не виждам как ще има "скок с 12%".Някаква измамна статиика ....

1

Анонимен

преди 8 години

От София съм, пълно е с празни апартаменти и дори цели блокове. Може би всеки вече има по 3-4 апартамента???