18

цък до Ан-ен

преди 8 години

Задайте този въпрос на арестуваните и осъдени журналисти в Турция!

17

Анонимен

преди 8 години

AMERIKANO-TURSKI TCIRKOVE,NIE TREVA PASEM

16

обективен

преди 8 години

Гурбетчия, хайде свери си часовника, че ме караш да се смея! Грузия е автономна република на Русия- поредния виц! Давай в същия дух- поне става весело!Сега сериозно- така занчи- а колко арменци избихте, за да не ви се бъркат в държавата? Колко българи асимилирахте и избихте в Източна Тракия? Колко гърци изгонихте от запания бряг на Мала Азия? Пак, обаче не успяхте да си останете само турци в тази територия! Днес в Турция има 20млн. кюрди, които дори нямат и автономия!

15

Анонимен

преди 8 години

Опааа, ко стана ся... Ердоган май се оказа новия Асад, а? Коли и беси наред от години, а УСА се прави на ущипана

14

обективен

преди 8 години

Гурбетчия, то по тази логика и Русия уж не е демократична държава, че е на челно място в света по брой на автономните републики! А на Турция къде са и автономните републики! Апропо партията на Местан можеш да си сигурен, че си е лично ваша турска етническа партия! Аз принципно съм доста подозрителен към поредния "цирк" в ДПС, ама то дето се казва- "времето ще покаже!"

13

Анонимен

преди 8 години

Американците да не се правят на луди.....ами да ходят и да засеят малко демокрация както направиха във Сирия,Афганистан,Ирак,Либия,Косово,и много други който станаха демократични благодарение на Америка......

12

Трябваше...

преди 8 години

Трябваше не да го смъмрят,а два шамара и няколко ритника отзад да му ударят. После да го накарат заедно с Давидоглу да пренесат на гърба си по петдесет души Българи от единия бряг на Марица до другия а накрая да ни услужат с техните 2 черепа,че много обичаме да пием вино от глави като техните и виното не ни се услажда без тях.

11

Ястре6 Османлията ®

преди 8 години

До обективенБайно, свободата която я имат турските медии я няма никъде по света. Или по точно, с тази част на света, с коят аз съм фамилиарен, и това е Европа, Близкият Изток, половината Африка и цялата Северна Америка! Няма такава слободия, каквато царува в турските медии!

10

ужасен

преди 8 години

Типична Турска демокрация.Нямат цивилизоване тази хора.

9

Анонимен

преди 8 години

Направо ми се плаче някой път...вместо да сме нормална европейска държава и да си гледаме спокойно живота, всеки ден ние сме принудени да търпим намеса във вътрешните ни работи от ей такива пропаднали азиатски държави като Турция и Русия, съвършено недемократични държави, обладани от олигархия и имперски амбицирани владетели. После ЕС ни бил крив, че живеем зле...еми не е ЕС, докато нашата държава се води по тези две, нищо добро не ни чака. Русия и Турция определят все още настоящето ни, не ЕС.

8

сащ

преди 8 години

мръм-мръм-мръм-мръм ...

7

обективен

преди 8 години

До гурбетчия,"В Турция има демокрация"Това е един от най-кратките вицове, които съм чувал!Много ми е интересно, при условие, че някакви противници на Ердоган организират представлението, което организираха онези "пусита" в Русия, в църквата, в някоя джамия, какво ще им се случи? Чакам предложения! Нали Путин заради това, че вкара "пуситата" в затвора, беше обвинен в липса на демокрация! В Турция дали на такива ще им кажат-"Браво!"?

6

Ястре6 Османлията ®

преди 8 години

Беше крайно време, но Ердоан е много мекушав срещу подобни елементи та затова ги търпя до последно. Медийната група Заман е собственост на Гюленската организация, Гюлен е верен служител на ЦРУ. Многократно са превеждени пари на сметките на хора от близкото му политическо обкръжение от ... ъхъм ... Израел и САЩ! Добре че все още на власт е "диктаторът" Ердоан, че само му закриват медиите, защото ако до властта се докопа "демократ" като мене, ще го горя на клада!!

5

aide

преди 8 години

i na toq mu izteche vremeto chestito, da vidim tikvata koga she si go svalqt

4

Наблюдател

преди 8 години

"смъмриха" - Просто лицемерие!

3

цък

преди 8 години

САЩ смъмриха Турция за щурма над вестник "Заман"------------Само "смъмряне" ли бе???Ами, къде са икономическите и политически санкции за нарушаване праваата на "свободата на словото и плурализма на мнения"???Или както се казва - "Абе, него...дник, ама наш."Демек, аршина на двойните стандарти в действие - "за едни може, за други - не!

2

Членска карта №7

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯБягай да ковеш пирони, не си мъчи мозъка с непривични функции....

1

Анонимен

преди 8 години

"В едно демократично общество ..."да, но Турция не е такова!