41

Анонимен

преди 8 години

Тази кандидатура беше поредният политически гаф на Борисов. Замени тази унизителна кандидатура за подкрепата на Гоце. Явно не знае, че избирателите не прощават подобни подигравки с националното достоинство.

40

Анонимен

преди 8 години

Кандидатурата на тая червена номенклатурна женица е огромен шанс отново да се изложим пред света, нищо друго. Че няма да бъде избрана е повече от ясно.

39

Киприян...оффчарчето

преди 8 години

Или? След руски Троянски кон в НАТО и ЕС, "Република" България ще е и в ООН. Не става. Не сме повече 16-та република.

38

КАРААМДЖИКЛИЕВ

преди 8 години

Щом черен човек влезе в Бялата къща, ето и комуниска може да стане шеф на ООН!

37

Анонимен

преди 8 години

Това ли е лицето на България пред света питам?! Тази патологична комунистка отгледана в окървавените ръце на баща и, червеният палач Георги Боков! С какви очи Борисов ще погледне утре уж "десните" си избиратели?

36

Анонимен

преди 8 години

"Кандидатурата на Бокова огромен шанс за България. Или?"Или, отговорът е или.

35

Игор

преди 8 години

Час по-скоро България трябва да се писъедини към Руската федерация. Поколението от 90'те, трябва да възпиеме моралните ценности на нашият общ Източен блок. Тези които не възприемат е редно да бъдат изпращани в трудово възпитателни общежития под строг възпитателен контрол, а родителите им също въдворявани в подходящи ТВО-та. Американски и други вредни елементи, да се считат за врагове на народа и да бъдат физически ликвидирани без съд - съдебната процедура отнема време...

34

Даа

преди 8 години

Тази жена е българка и аз ще бъда горд да стане председател на ООН. За разлика от долу пишещата, полуграмотна, анти българска ***, тя е високо образована. Бъдете горди и вие антикомунисти, фашисти и всяка друга ***.

33

Анонимен

преди 8 години

всеки втори би се гордял от избнора на тази, но всеки първи не. "Начи фифти-фифти .Положението е средно . Тая за нищо не става. Пък изобщо за нас няма никакво значение. Само за нея, като пеаволинеен комундер, личното уреждане преди всичко.

32

Анонимен

преди 8 години

Тъй...! Разбрахме коя е кандидатурата на Русия...А коя ще бъде кандидатурата на България?

31

st.anger

преди 8 години

голям срам за България е , че 25 години след падането на режима, търпим да ни управляват комунисти и техните деца и непрекъснато трябва да им се търсят високи административни постове без да са работили или доказали абсолютно НИЩО.срамно е също как тези хорица така и не се наядоха, ограбиха цяла държава, и пак искат пари и постове, и пак пари, още пари, все не им стигат. неприятни и непочтени хора са българските комунисти, затова винаги има съпротива срещу тях, каквото и да правят.

30

Анонимен

преди 8 години

Дали и тя като брат си поглъща вината с мезета?

29

божия съд

преди 8 години

аман от комунистически *** и помнете товарищи вие сте минало бъдещето е на младите за вас съд няма но господ ви наказва подобаващо справка всички комунистически фамилии

28

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости!Платена статия.

27

Анонимен

преди 8 години

Отвратен съм! За пореден път показахме на света, че комунизмът у нас още не си е отишъл. Как ще искаме нормалните страни да ни уважават?!!! С този ход Бойко Борисов загуби моята подкрепа.

26

без...

преди 8 години

Как пък го пресметнахте , че всеки втори би се гордял . Приказки без покритие и празно комунистическо самочуствие

25

Анонимен

преди 8 години

За мен Бокова не е българка. Съжалявам, но тя е комунистка, а те са ***, които се кълняха във вярност на друга държава-СССР. Много от тях, като Димитров, Станишев, Луканов... бяха и съветски граждани. С тази абсолютно нищо не ме свързва!

24

анон

преди 8 години

БОРИСОВ ЗАКРИ ГЕРБ !!!! ПЪРВО ОТВРАТНОТО КРЕЧЕТАЛО МАЯ / КОСТИНБРОД / СЕГА И ТАЗИ КУКУВИЦА !!!! КРАЙ С ПОДКРЕПАТА ......

23

анев

преди 8 години

Абе що ни занимавате с тази ???? От къде пък нея изстипосахте ? Това ли е най - важно за България ? Излагаме се !

22

Анонимен

преди 8 години

Другарката Бокова е наследник на мандраджии и като такава много обича къщи за милиони ама в САЩ . Защо бе другарко в Русия също има хубави къщи , нали си комунист. Всички се бориха против капитализма , а сега са първи капиталисти . Айде стига сте ни будалкали с лафа , всичко в името и за благото на човека , да ама знаем кой е човека .