126

Анонимен

преди 8 години

Кюрдите в Турция са над 20 млн. До тях има кюрди в Ирак и Сирия. Сборно са към 50 млн. Това е много! Рано или късно ще има Независима кюрдска държава. Тогава Турция ще изгуби около една четвърт от територията си. Затова мачка кюрдите.

125

Анонимен

преди 8 години

"Самолет е бил свалян в Турция, но се разбил в Сирия". Стига тази фантастика! Видеото показва, че след експлозия самолетът се падна точно вертикално!

124

Анонимен

преди 8 години

"Турция е великa държaвa"Едно племенно образувание, създадено в миналото благодарение на броя *** с ятагани, и подържано в настоящето от САЩ за да е постоянна заплаха за Европа и Русия.

123

ив

преди 8 години

Русия вече е свободна да подкрепя открито ПКК с оръжие и всичко останало.Кюрдите са тези,които ще разнасят на кол главата на Ердоган.

122

Анонимен

преди 8 години

руснаците не са сами ,с тях е нормалният свят.а ненормалният начело със сащ вече няма сили.80 процента от запада вече е фалирал

121

Хаха

преди 8 години

Какво е тва добиче у лево ???

120

Анонимен

преди 8 години

Ердогановата партия на справедливостта е политическото крило на мюсулмански братя. Те са сунити. Сунити са и ИД. Асад е шиит. Това обяснява доста неща, плюс търговията с петрол която Турция прави с ИД. Петролната компания която търгува с ИД се управлява от сина на Ердоган. В тези факти се корени обяснението за скритата подкрепа на Турция за ИД.

119

men

преди 8 години

как няма да е с хавлия на кафъта, ще и се видят баките и ще мирише през снимката иначе. па като го гледаме ефендито и мъж може да е жена му, същата приказка като у чичотомовата колиба (брях мудерасти още една думичка за цензура :-)). хот коутур мейд ин търки.

118

Самозабравил се

преди 8 години

Ердоан говори небивалици. Първо от какво са се защитавали? О самолет на съюзническа държава с договор и червен телефон между военните им министерства.Второ, самолетът-нападател е турският самолет.Руският самолет не е атакувал.Трето, как така се защитаваш над чужда територия и с какво право?Дрън дрън ярина на един самозабравил се ислямистки диктатор.А сериозното е че Русия дислоцира С 400 които могат да поразяват хиперзвукова цел. Само още не са се включили китайските хиперзвукови самолети

117

анонимен

преди 8 години

русия да спре газта за турция и да намали доставките за западавчера са пили в брюксел шампанско по случай случката

116

До Tulski

преди 8 години

Грешиш пич, турската армия не е българската, там политически назначения няма и по принцип не допускат политиците да им дават наклон, исторически е имало опити политици да им влиаят но всичките са приключвали не особенно добре за тези политици, затова и съвременните турски политици в т. ч. и Ердоган винаги се съгласяват и подкрепят решенията на турския генералитет

115

Анонимен

преди 8 години

Фона на снимката е достоен за декор за футуристичен филм за планетен диктатор от бъдещето.Само че това не е филм, а реалността. И онова отляво не е куче, а жена - човешко същество.Да си обират религията и ценностите и да се връщат откъдето са дошли.

114

Кюрди

преди 8 години

нам нужна силна былгарския армия не искам слушат какая силна руская турецкая саш армия как искам слушает какая силна былгарския армия.

113

Кратун

преди 8 години

До Анонимен 140Няма я вече тази армия за която говориш. Защо мислиш Ердоан арестува онази голяма група генерали и журналист преди няколко години и ги натика в затворите за 15 години под предлог, че готвели преврат?

112

Пън Първи

преди 8 години

Късно е либе за китка...

111

нико

преди 8 години

Ало стига писали глупости американци руснаци майка си ли тьрсят там били убили пилота а той какво прави не убивали и накрая да го чакат долу с цветя да се махат всичките и да ги оставят да се оправят сами тоя пилот ако си беше в русия сега да си е жив и здрав

110

men

преди 8 години

това са декорите на батман за винаги а онази пред него е дарт вейдър. евала ефенди цирка е пълен. а ние българите да направим жертаи да му пратим плевентутката да му пази харема.

109

Анонимен

преди 8 години

лелеееее...тая до Ердоган е със забрадка! Сметай колко е навътре в исляма. Тия са супер безмозъчни.

108

Нашия

преди 8 години

Ердо да подготви вазелина, колкото и да е свикнал ще му трябва!

107

11

преди 8 години

Какво друго може да се очаква от грузински евреин - сприхавост и подлост в едно.