233

П.Петров

преди 8 години

Проблемът е, че след известно време САЩ и Русия ще постигнат някаква договореност и пак ще се прегръщат и целуват и българският президент трябва да си отговори на въпроса "А къде ще сме ние?". Да, не трябва да се оставя управляващите в Кремъл да си "разиграва коня" в България без да са си платили подобаващо, както и тези от Белия Дом и Пентагона! Нашите интереси не са техни и никога не са били,но можем да имаме взаимна изгода на моменти!Не, няма нужда да се правим на по-"западняци"и от САЩ !

232

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев казва самата истина!

231

7

преди 8 години

Само да имаше избори за президент утре, щях да отида първи и да гласувам за който и да е, само да не е Роси Плевенлиев.

230

факт

преди 8 години

ама ти пак дълбаеш едно време и комунизма не разбра ли че и на мен и се гади от него?а от настоящето още повече.Ама ти сега си добре и всичко ти е ок.Е да ама едно време пък е имало много хора които са били ок и на тях им харесва пък комунизма.Това не означава че и двете са дефектни матрици.Едно и също е бе разбери бе само дето сега е много по - зле защото милиони твой съграждани гладуват е тогава поне глад нямаше.глад има бе момче мизерия има бе в 2015година хората умират от студ и глад бееееее

229

Чекист

преди 8 години

До ТОДОР ХРИСТОВНе, не съм. Аз не гледам ТВ. Но това не е тайна, че РФ си плащаше за приятелството. Думата подарявали е силно казана, но като цяло авантата беше голяма. :))

228

факт

преди 8 години

Одисей 1: викаш ти щом си добре всичко е ок.ти не виждаш ли че и тази матрица е дефектна бе пич?Само ме изкарваш извън нерви.Умен човек си всяка обида към теб е на място.грубо трябва да се държат с теб.Аз съм добре всичко е ОК.Това че милиони българи живеят под прага на бедноста за теб е нищо?Пред очите ми минали Проекти и програми за десетки милиони левове!Ако знаеш а ти знаеш за какви злоупотреби става дума... и с тези крадени пари се правят после изборите и печелят тези твойте.Ами ти си добре

227

ognyanz

преди 8 години

До "Одисей": Това, което пишеш, е точно идеологият ана разделянето. Да се борим за да ги няма вашите и да останат само нашите. И затова сме на този хал. Достатъчно беше кой и да е рушветчия, грабител на държавна собственост и обикновен престъпник да излезе по телевизията и да каже, че обвиненията срещу него са "политическа поръчка" на вашите, за да го припознаят за наш човек (след като си плати за това или след като се кланя на когото трябва) за да може да продължи да бърка в кацата с меда.

226

Анонимен

преди 8 години

Слава на Русия.

225

Анонимен

преди 8 години

Русия е велика страна а Путин велик политик и държавник.

224

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 8 години

До Чекист: ,,Прав си че РФ има да догонва запада. Не трябваше да хранят гладните кучета от Варшавският договор. Що пари се изляха за да са всички равни. Виж след като кранчето на повечето секна след разпада на СССР, гладните кучета освен да плюят по РФ друг доход нямат.''КОЛЕГА ОТ СЪСЕДНОТО ВЕДОМСТВО, съвсем ,,СЛУЧАЙНО'' да не би да си гледал тази седмица по една от руските програми документалният филм за техният ВПК където ПОКАЗАХА ей тъй между другото че са ПОДАРЯВАЛИ ОРЪЖИЕ НА ИМА-НЯМА

223

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 8 години

30 ДЪРЖАВИ руско оръжие и същият ВПК е харчил 60% от бюджета а е произвеждал в НАЙ-ДОБРИЯТ СЛУЧАЙ 1/4 , ТОЕСТ 25% ОТ вътрешният продукт?И КОЕ МИСЛИШ е най-интересното? АКО не са били тези СВРЪХРАЗХОДИ /ПРИНУДИТЕЛНИ/ за въоръжение на всеки ЕДИН ГРАЖДАНИН на СССР годишният доход според БВП е БИЛ ..............40 000$! НЯМА ЛЪЖА, НЯМА ИЗМАМА- 40 000$!

222

Анонимен

преди 8 години

Другарите още не могат да преживеят факта че някой може да не харесва ссср при положение че проливаха мозъците хората 45 години. Е това е положението другари какво да се прави

221

ognyanz

преди 8 години

Разделянето на наши и ваши, русофили и русофоби, леви и десни, и т.н. от доста време е начин за правене на политика в България. Това на нашите политици им идва като дюшеш на табла, а електората все чака светлото бъдеще.

220

Анонимен

преди 8 години

Първо другарю тия гладни кучета не по тяхна вина бяха държани гладни . Второ ссср окупира източна европа и с терор и диктат държеше 45 г народите на източна европа в мизерия и страх . Трето тия същите гладни кучета бяха са и ще продължават да са много развити от твоята ссср . И четвърто другарю ссср е бензиностанция и нищо повече

219

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 8 години

До: ,,... Русия най богата на ресурси страна е произвела колкото Испания или Холандия, кой им е виновен ?''ДОБРЕ ОБЯСНЯВАШ но причината или поне една от причините за това освен КОРУПЦИЯТА ТАМ разбира се НЕ Е ЛИ ФАКТЪТ че ЗАПАДЪТ ВИНАГИ Е ГЛЕДАЛ ДА ЗАДУШИ РУСИЯ и икономически и военно?

218

до Тошко

преди 8 години

Заграбванета на Крим също доведе до събуждането но полузаспалото НАТО и реалното му разширяване на Изток. Безумната политика на Путин доведе и до анти-руски настроения в много държави, включително и България.

217

Чекист

преди 8 години

До Анонимен 321Прав си че РФ има да догонва запада. Не трябваше да хранят гладните кучета от Варшавският договор. Що пари се изляха за да са всички равни. Виж след като кранчето на повечето секна след разпада на СССР, гладните кучета освен да плюят по РФ друг доход нямат.

216

ognyanz

преди 8 години

До "Одисей 1": Защото "стоенето на твърда позиция спрямо руските интереси", е на практика защита на чужди, задокеански интереси и това се нарича продажничество. В това отношение можем да се поучим от балансираната политика на повечето европейски държави и политици.

215

Анонимен

преди 8 години

Плевенлиев Плевенлиев Плевенлиев само така, русофилски вой е най хубавата песен за България

214

до Тошко

преди 8 години

Путин заграби Крим след като заплаши Украйна с нахлуване. Нещо напълно ненужно от каквато и да е гледна точка. Тук доста се пенят, че това било направена от военна гледна точка и пр глупости, Русия има втората по сила армия в света и още не се е родил ненормалник, който да я нападне. Със или без Крим това няма да се промени скоро. Това вкара Русия в десета глуха и доведе до санкции и спадането на цената на горивата, (най-вероятно) окуражено и подкрепено от Саудитска Арабия и САЩ.