377

браво

преди 8 години

ИД уби 140 а Путин уби 5000 християнина в Украйна. Затова НАТО до дупка и хиляди танкове и стотици самолети трябва да има на наша територия.

376

Анонимен

преди 8 години

Браво, добра реч са му написали на Помашката мишка, кукловодите от Вашингтон.

375

Анонимен

преди 8 години

Росенеее, Росене ... А така, покажи им, покажи им. За всекиго по нещо си казал ... От Сирия, през Русия, ЕС, Турция, съседите, НАТО, мато ... Браво. Показа им скъсаните ни ***.

374

Анонимен

преди 8 години

Нашия президент защо пак плюе по руския не е много ясно.Да си гледаме нашата кошара, че както е тръгнало скоро ще искаме помощ и дано не постъпят по български.ДАли и и във Франция е виновна Русия, като е направила поредна стъпка в посока на хибридната война а ?Време е за президентски избори в БГ.

373

Анонимен

преди 8 години

Мускулите на президента на България са истината, да припомня на руските *** че президента на България е избран от мнозинството от българите и работи за България а не като руските *** които работят ЗДРАВО за интересите на Русия

372

Anonymen 007

преди 8 години

Това НЕ Е МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ, НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛА за него! НАТРАПИ МИ ГО БОКО,ЗА КОГОТО СЪЩО НЕ СЪМ,НО УПРАВЛЯВА,благодарение на 20процента съмнителни избиратели! Горко на България с такива които се крият, когато трябва да решат проблем и са на първа линия ДА ПОЗИРАТ ПРЕД КАМЕРИТЕ Гнуся се от Вас,господа!

371

wild horse

преди 8 години

Словесните диарии на Президента нямат край,вечно е извън темата. По-добре да отиде да реве пред следващото посолство,ние без него по-добре ще се оправим. По-слаба и неадекватна фигура не сме имали,до кога?

370

bobi

преди 8 години

прибираш се в къщи и си намираш дома с отворена врата но не е взето нищо от васнякои ви демонстрира че не е му е проблем да отключи врата ви.имаш два варианта за действие 1не взимате никакви мерки защото си казвате които може да отвори вратата ми дори да купя нова брава пак ще намери начин да я отвори.Виждам че много хора го одобряват. и вероятно имат известно основание.2сменяте нова брава търсите начин тя да е по неразбиваема.Вероятно има начин и тя да бъде разбита.избора на президента

369

Анонимен

преди 8 години

Зор да ни вкара във война, той после ще си се спаси в гръцкото си имение.

368

Анонимен

преди 8 години

Заблудени русофили, а кажете ми че плевенлиев не е прав, днес русофил номер едно на България Волен Сидеров заяви че атентатите в Париж не са се случили ? Вардят се от Москва, най удобно им е да не са и станали, Волен нищо не говори без моста да е разрешила, преди други работи говореше като например ДА ОСВОБОДИМЕ АЛЬОША ОТ НАРЯД от вестник демокрация написано от Волен Сидеров през 1991 но сега петрорублите говорят вместо него

367

bobi

преди 8 години

???Заглавие: Плевнелиев показва мускули пред Путин.съдържание:Путин показва мускули пред Плевнелиев .ФАКТ: Има кибер атака по време на изборите в тип демонстрация които и да сме ние имаме по сериозни и мошни компютри .Ако държавата не може да защити компютрите не може да доставя информация и увисва всичко свързано с нея.Така че наистина трябва да се поработи по проблема и президента си го е поставил за цел.да се надяваме да си свърши работата защото наистина е проблем.

366

Анонимен

преди 8 години

Питин бил от световно значение :)Никой братче не го брои за слива , вие май още вярвате в басни за величието на СССР.

365

Скърбящ поБГ

преди 8 години

Боже, боже! какъв имбесил имаме за президент!

364

БАЧКАТОР

преди 8 години

Много трагичен човечец. Бедна Българиьо, тежка участ имаш...

363

Анонимен

преди 8 години

Самото заглавие ме кара да рева от смях и от самосъжаление....

362

Анонимен

преди 8 години

Единствено Плевнелиев има смелостта да каже, че опасността от Русия не е по-маложаважна и за пренебрегване, отколкото тероризма на И.Д. Всички проблеми на България последните 70 год и най-вече последните 15 са ЗАМИСЛЕНИ И ФИНАНСИРАНИ ОТ КРЕМЪЛ!!!!!

361

Анонимен

преди 8 години

искате ли да ви предложа една декларация измислена от мен в рамките на пет минути:"Българската държава осъжда насилеито във всичките му форми. тя е съпричастна на Франция и е готова да я подпомогне с хуманитарна или друг вид помощ, както би помогнала и на всяка друга страна в подобно положение. надяваме се да няма пострадали български гарждани във Франция и молим българските власт там своевременно да бъдат уведомени, за да съобщят на близките им"Ето това е - Никакво Нато,никаква Русия

360

Анонимен

преди 8 години

Страхливия *** не смее да назове истината !Това сме ние !

359

Анонимен

преди 8 години

до 518 - Добър или лош, Путин е лидер със световно значение държавта му е основно износителка на оръжие, нефте, газ, дървесина и диаманти, Путин е един от малкото които наистина правят нещо срещу ИД - освен кюрдите, скри шапката н САЩ в УКрайна, основа Банка, която да се бори в ФЕД, създъде КРИБС като противотежест на ЕС, съдаде оста Русия- Китай, като противодействие на ОСта Сащ-ЕС, печели студената война. разшири влиянието на Русия, справи се с чеченците, добави Крим към Русия.

358

АЗ

преди 8 години

За мене : Работата ми е такава, че всяка година задължително преминавам доста обширни медицински прегледи, които задължително започват с преглед в психиатрията ( ако не минеш първо оттам, не можеш да преминеш кабинетите), както и тест за наркотици . Много ми е интересно, и ако някой има информация моля да я сподели, ДАЛИ НАШИТЕ УПРАВНИЦИ ( ДЕПУТАТИ, МИНИСТРИ И Т.Н. ) ЗАДЪЛЖИТЕЛНО МИНАВАТ ПСИХИАТРИЧЕН ПРЕГЛЕД И ТЕСТ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА НАРКОТИЦИ!!!