95

Анонимен

преди 8 години

Повече Аз няма да ходя да гласувам освен ако не е за излизане от ЕС и НАТОТогава ще отида и ще кажа НЕ NOT Защото не искам да живея с *** които ме мразят

94

AZ

преди 8 години

МНОГО, МНОГО СТРАННО! МЕРКЕЛ И ОЛАНД ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПРАВЯТ СТРАТЕГИЧЕСКИ ГРЕШКИ. ОТ ПРАКТИЧЕСКИ ОПИТ ЗНАЯ, ЧЕ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ НЯМАТ ПОДГОТВЕНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО БЛИЗКИЯ ИЗТОК И АФРИКА, НО ЧАК ТАКИВА ЗАБЛУДИ НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ. ЩЕ СТАВА ПО-ЛОШО.

93

WTF

преди 8 години

Европа е географско понятие драги.Не е измисления ви ЕС.От Европа ще се махнете вие.Ще бъдете изгонени по-точно,ако преди това тълпите не ви убият с камъни.

92

Брутал нерезляк

преди 8 години

"Справедливост и просперитет" - гледайте си работата!!! Стандартите са ви двойни. Видяхме мноооого справедливост и просперитет! Айде франкфурт на майн!!!

91

НИКОЛАЙ

преди 8 години

ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Е ИЗГОДЕН САМО ЗА ГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ!

90

Анонимен

преди 8 години

До тихоАбе това с електронното гласуване е простотия , те и затова се съгласиха да го пуснат на референдум колкото да ни замажат очите , че уж се допитват до нас.

89

Анонимен

преди 8 години

Я,па тая, преди да ги кани Първо трябваше да иска мнението на всички членове на ЕС !

88

тихо

преди 8 години

Кой ще гараантира,че електронното гласуване е честно?Сега се явяваш с лична карта , а при електронното може един и същ човек да гласува 18 пъти от различни места е къде е гаранацията, че гласува българин,а не пакистанец? Не съм съгласен хора , които от 20 години не са в България да определят моето бъдеще, защото нито плащат данъци тук ,нито им пука как ни тровят *** гербаджии. В Германия електронното гласуване е отхвърлено. Колкото до Меркел и Оланд тези са тотално изкукали. Европа загива.

87

odessa

преди 8 години

mnogo mi e interesno vyv bylgaria ako se provede referendum za chlenstvoto vyv eu kakyv schte byde rezultata.

86

анонимна

преди 8 години

тия де не си мислят че те са Европа,те объркаха света,ами те вънка

85

Хенде хох!

преди 8 години

Хахаха, изтрещялата вещица се сети- след като прибра парите на шейховете от Залива, сега щяла да ги изгони! А те си искат обещаните мангизи от социала, нови джамии и малки дечица за секс. Това са бежанците" на чича ви Сорос.

84

Чифте пищоли

преди 8 години

Ами Оланд и Меркел да си ходят ,абе направо да емигрират в Сирия ,Афганистан или на остров Тамбукту

83

Анонимен

преди 8 години

Толкова нагло и безумно досега не бяха се държали французи и германци.И коя е повече Европа? Каквато я определят те? Меркел като иска повече Европа, защо не пита другите в европа дали да покани пришълците?Стават все по-лицемерни и все по-нагли.Май наистина направихме грешка с ЕС.

82

Анонимен

преди 8 години

Оланд си го каза направо - или слушкаш Франция и Германия или си отивай от ЕСТова е правилото - другото е параван.

81

Анонимен

преди 8 години

Първо Франция беше ислямизирана.Преди години мароканци и алжирци подпалиха околностите на Париж.Полицията не реагира.Меркел направи непоправима грешка.Но тя няма избор.Германия е зависима от САЩ,Франция и Англия.Тя не разполага със златният си резерв,който се управлява от така наречените победители от ВСВ.Тая пасмина се изсипва от лагерите в Йемен,Йордания и Ирак и не са бежанци.Повечето са терористи и икономически мигранти.Нищо добро не чака Германия.но това си е техен проблем.

80

Въобще

преди 8 години

А защо Асад за Европа е по-демонизиран и от джихадистите? Потрошенко не е ли подобен тип?

79

Анонимен

преди 8 години

Тая крава кво реве сега ???

78

Анонимен

преди 8 години

Как така ги вика, пък сега ги пъдиХората измряха по пътя към Германия, погребаха жени и деца, защото ги поканихаСега пък ги пъдятНали щяха да подкрепят икономикатаПък май само помощи им предрагатУсетиха,ме ако им предложат работа, посре са дръжни да им плащат пенсииМеркел е цила мноого слаба ученичка - по история, по математика и по правните науки и май по георафияАма това е, защото е завършила "с връзки", по комсомолска линияИ защо ще ни командват комсомолци като Меркел и Криссталинка

77

Анонимен

преди 8 години

Оланд-новия НаполеонСега води борба на всички фронтове едновременно -и срещу сирийскота правителство и срещу "неумерената"му опозицияОбречен е да загубиМеркел пък повика останалите хора в Германия.Тия хора са били слаби ученици по история

76

Евроатланти и обратн

преди 8 години

- Бабо Меркел, где така?- На джамия, Мустафа.