12

Кольо

преди 8 години

Тоя *** Борисов явно не е чел ЗСВ, както и КРБ. За да станеш член на ВСС, въобще за да си на висок пост в Съдебната система, трябва да имаш необходимото образование, стаж и прочее. Това, че той е див и неграмотен селянин, не значи, че ония в съда са такива. Друга тема е, че съдът не си върши работата. Не, че тоя *** си я върши де.

11

прокто лог

преди 8 години

Току що Висшия Съвет на пенсионерите гласува вдигане на пенсиите със 100 процента. Считано от 01.10.2015. Действай, другарю Горанов!

10

попа

преди 8 години

Като са учили повече от теб ще вземат. И не се дърви много защото те са тези които ти пазят гърба Тикво не узряла.

9

на снимката

преди 8 години

На снимката: Другарят Тодор Живков на среща с млади доячи.

8

анонимен

преди 8 години

ха ха занимава се със съдииските заплати да беше участвал на фестивала на ТИКВИТЕ в САЩ щеше да спечели няма въобще конкуренция за тиква примиер

7

Анонимен

преди 8 години

Кажи на Началника си да ти вдигне заплатата.

6

Безочие!

преди 8 години

Безочието на "магистратите" няма край! Те са най-корумпираното съсловие и за това в България се вярва на телефонните измамници,защото срещу пари всичко може да стане в съдебната система!

5

pet

преди 8 години

Ако вкарат баце в пандела си заслужават парите!!!

4

знайко

преди 8 години

Много ясно че НЕ. Никой не може да взема повече от ПРИМЕРА!!!!!

3

иво

преди 8 години

Борисов, твоята заплата колко е? Колко са ти и комисионите? Хайде, осветли своите доходи! Тогава ще видим, че ти вземаш хиляда пъти повече от магистрат. Голям популист! За трибунката на бедния Домусчиев намери 6 милиона!? За магистратите - няма пари. Съдебната власт е зависима от изпълнителната. В нормална държава това не е допустимо. Тук обаче е най-гадното място, в което може да се роди човек, затова всякакви перверзии са възможни.

2

непукист

преди 8 години

Естествено ,че никой не трябва да *** по-вече от тиквун.

1

Vlak

преди 8 години

Minimalna bulgarska zaplata im e dostatachna. ako ne haresvat, aut. Cherven karton. Stom si malchat pri nalichieto na minimalna bulgarska zaplata po bg zakon v republikata s 20%dds, znachi im haresva.:-)