17

SS

преди 8 години

Хан Тервел ги е разбил а Хан Боко ги вика да дойдат само че като стане напечено ще офейка от тука, а останалите обикновени българи ще трябва да ги търпят

16

Qw

преди 8 години

Вече идват не хиляди, а милиони.Видели са че ги пускат и са тръгнали, без оръжие вече не може да ги спре никой.

15

Папата

преди 8 години

Хан Тервел ги е разбирал тея работи с емигрантските вълни... и то точно от там...

14

:(

преди 8 години

България изрази готовност да изгради гореща точка за мигранти, обяви МеркелБОКО ОТНОВО ПРЕДАДЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ !

13

Професор

преди 8 години

Поне 3 милиона бежанци ще ни трябват. 2 милиона афганистанци и пакистанци и около 1 милион ***, папуаси и бушмени.

12

S

преди 8 години

Много по-евтино и ефективно ще е меркел да каже, че Германия няма да приема повече имигранти и че намалява помощите наполовина, но това няма да стане лесно, защото тази баба очевидно е ***.

11

Анонимен

преди 8 години

Нищо няма да се пресече, ако се създаде Зона за сигурност на сирийска територия, защото само 39% от бежанците са сирийци. Останалото пристига по други маршрути от цял свят - Афганистан, Пакистан, Бангладеш и държавите от половин Африка се влачат насам.

10

Анонимен

преди 8 години

Хей Европейски"ръководители"толковяа сте глупави,че на едно магаре сламата не можете да разделите. До кога ще плащаме без да се вземат мерки срещу причините за "бежанците"Плащаме им да се бият срещу суверенни държави-Сирия,Ирак, Либия за да им насадим" демокрация...П Р О С Т А Ц И....

9

зъъъън!!!

преди 8 години

Прав е бащицата за създаване Зона за Сигурност на Сирийска територия това е възможно и точно така ще се Пресече Трафика Нелегалния на имигранти и ще бъдат осигурена закрила само на истинските бежанци и после ще могат да се върнат по домовете си.Това е най разумното решение което се изказва досега,но мисля че Америка ще е против заради лични интереси към територията на Сирия,дано Европа се възпротиви и да внесе мир на Европа...

8

Deko

преди 8 години

Спасението е в Русия-това е истината. Само тя може да спаси Европа, другото са измишльотини. Тия западноевропейски смешковци, които някога Хитлер ги е превзел за месец, а Русия им е донесла свободата на тепсия, днес дават пак акъл.

7

Анонимен

преди 8 години

До 5 години ще има 20 милиона араба и *** в България, готов съм да се обзаложа за това. Дано греша, но с тия "началници" такава съдба ни чака.

6

ее

преди 8 години

само си представете 2 000 000 араби и *** да влязат в България макар и в бежански лагер та те ще ни смажат и изколят , помислете какво ще стане с болниците ,магазините -ВОЙНА ЛИ ОБЯВЯВАТЕ ОЩЕ ПРЕДИ ДА Е ЗАПОЧНАЛА -ЛАКОМИ СТЕ ДА КРАДЕТЕ ПО 6500 ЕВРО НА МАЙМУН-МИГРАНТ ТАКА ЛИ..

5

Бай Иван

преди 8 години

Изградихте двоен стандарт, подпалихте войни, сега олеле. Тези бежанци май само корпорациите ги искат за евтина работна ръка, никой друг ги не ще.

4

Анонимен

преди 8 години

Очевидно след Хитлер, Сталин и Чърчил, Европа не може да роди Лидер!!! Оланд е смешно френско джудже, излязло от анимационна поредица, Шмъркел е обременено да се подчинява на чужда воля "Ози", а британците са "империя" в предсмъртна конвулсия, като начело на правителството им е истински колбасар! Нашите смърфове тук, дори не заслужават коментар. Гащите им са винаги около глезените и всеки "голям началник" ги обладава без подмазване. Затриха ни продажниците!

3

Анонимен

преди 8 години

Дано Путин приключи по-бързо с ИД, после нямам нищо против да мине през Брюксел, честно!!!

2

Анонимен

преди 8 години

А Борисов колко ще даде, било неясно. Ами колкото му поискат, че и бакшиш ще остави. Иначе кой ще идва тук да го гледа как реже ленти, баш преди изборите.

1

греда

преди 8 години

ХА ХА ХА СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ пардон Европа.А пък уж ги канехте да дойдат всички,те това е истинското европейско хуманно отношение към хората...