20

???

преди 8 години

Някой там е написал - свиквайте, това е пазарната икономика. Ами най е така - пазарната икономика са картелите за горивата, монополите, липсата на конкуренция, .... прави са тези дето казват, че сега това в България е пазарна икономика.

19

Истината

преди 8 години

Трябва да си много мръднал, за да призоваваш всички да се качат на велосипеди. При това сега велосипедистите станаха едни от най-опасните на тротоара, където хвърчат с велосипедите си, без да се съобразяват, че тротоара е за пешеходците, а не за велосипедистите.

18

антиЕС

преди 8 години

само си помислете от какъв товар ще се отървем ако спрем да караме коли и се качим на велосипеди

17

Noname

преди 8 години

"...Днес в няколко от областните центрове на страната ще се проведе протест срещу цените на горивата. Недоволните се заканват да блокират ключови кръстовища..."Е на това му се казва ИДИОТЩИНА!!! Защо ще блокираш кръстовища и ще предизвикваш търпението на шофьорите, а не се блокират входовете на бензиностанциите? Нали уж протеста ще срещу цените на горивата, а не срещу тези, които ги ползват? Да, ама на кръстовището може и да ти се разминат шамарите, но на бензиностанцията - не !

16

Анонимен

преди 8 години

Предишните протести за горивата бяха организирани от младежи от "БСП". Когато им се казваше дайте еди какви си искания към управляващите те отвръщаха - "Абе дай сега да правим суматоха". Те не се борят реално за намаляване на цената на горивата нито на тока, все пак 90% от другарите депутати от времето на съсела Станишев са собственици на ВЕИ-тата в България... Протест се прави, като никой не зарежда ама ние сме п*тьовци и не сме народ, а ***. Всеки гледа себе си и за това сме зле всички.

15

знайко

преди 8 години

Не се притеснявам,Гриша Ганчев е наредил хибридите на Грейт Лоуу да се задвижват от ВОДА.Чакаме!!!

14

TPE3BEH

преди 8 години

И да добавя - вече не зареждам в лукойл.

13

TPE3BEH

преди 8 години

И аз се присъединих към групата на протестиращите в Фейсбук първосигнално, но след като видях че протеста ще е е пред парламента, ми стана веднага ясно че това ще бъде политически протест, подобен на този през 2013 с цените на тока...Аман от комунистически номера...Аз от 2 години, карам колело и ходя с него на работа - това е моят протест срещу високите цени на горивата.

12

антиЕС

преди 8 години

поне за из града може да се качите на велосипеди

11

Анонимен

преди 8 години

Не членувам в партии, ненавиждам ги за фалша и измамата, но да бъда член, говоря хипотетично, и до мен да има недоразуминие на природата като т.н. Странджа, ще повърна!!! Толкова е гнусно поведението му на лакей,което ме връща в миналото когато "видни комунисти" хвалеха така и не постигнатият комунизъм.

10

Кукловода

преди 8 години

Аз също съм на мнение ,че въпреки че Българите сме едни от най-бедните в ЕС се движим прекалено много с коли . Ако си пушач и ходиш с кола на работа , простата смнетка показва ,че работиш за Гориво + Цигари + Храната си днес . Е как да имаш пари за другото . Наистина вината за цената е и в самите нас , но това са ни ценостите . Селянинът е свикнал да влиза с каруцата у тях си и да я спира пред хоремага на центъра на селото . Това е .

9

jojo

преди 8 години

Виновни са гнусните *** от които купуваме Нефта и след това се рафинира в наща рафинерия която продадохме на тях. Докато от тях купуваме ще ни дерат както си искат гнусните комунисти.

8

Анонимен

преди 8 години

Държавата е виновна ..защо продаде рафинерията на руснаците за 200мил.долара.

7

antiES

преди 8 години

спокойно,идва ерата на велосипеда,кеф ти байк,кеф ти шосейка,кеф ти бегач

6

Анонимен

преди 8 години

На 1.04 заредих на jet в Германия... а къде са те къде сме ние. В лукоил се карат най мръсния руски нефт.които е по евтин от остонолия на пазара ..утаиката .. за това и в рафинерията има толкова много производства на сяра

5

ДОВИЖДАНЕ

преди 8 години

Кръвното

4

.

преди 8 години

Щом се купува на 2.20 - на толкова ще го продават. Пазарна икономика. Нито ББ, нито Станишев ще ви свалят цените. Цените се определят от производителя. Щом той преценява, че може да държи такива цени - ще го прави.Слезте от колите, ходете малко пеша или с градския / обществения транспорт (който може). Ефекта е много добър, от личен опит го казвам.Айде, успехи с протестите и лек ден.

3

Анонимен

преди 8 години

Сметка за разрухата трябва да си търси на всички след 1989. На всеки премиер който е бил на власт защото активно е спомогнал за грабежа на България с нищо не е спомогнал за нормален живот на българина. А последният, Рапона или Тикваров, трябва да се съди от Народен съд за активността с която разруши и последното нормално останало у нас! Задължително!! Оставим ли го от България ще остане само пепел!

2

Анонимен

преди 8 години

Главният виновник е на ул. Крушова градина, известен с продажбата на Нефтохима на руснаците, а уж русофоб. Докато Лихвата не бъде съден за престъпната приватизация цените ще са високи!

1

zeus

преди 8 години

В края на миналата година при цена на барел 45 долара и курс на долара като сега бензина беше паднал на 1.88 лева. Някой може ли да даде логично обяснение защо сега е 2.15-2.20 за литър?