8

Анонимен

преди 8 години

Именно планините и горите са най-добри за биопродукция - там не е имало КЦМ-та, Кремиковци и други отровители. В гори и планини се отглеждат малини, къпини, билки, ягоди, картофи, боровинки, домати, краставици, овошки и още много, много...

7

Чекист

преди 8 години

БИОземеделие, БИОпродукти :))... БИОкомпанията се казваше едно време "Ягода"...

6

Анонимен

преди 8 години

Във времена на увеличаващ се недостиг на храна, България може да произвежда най-качествената храна в света, което да се превърне в нейна запазена марка и буквално за няколко години да ни изведе от кризата. Нямаме нужда от индустриализация, или заводи. Продължава обаче целенасоченото унищожаване на българското земеделие и животновъдство и бетонирането и замърсяването с отрови на безценни земеделски земи.

5

Анонимен

преди 8 години

От коя земя 90 % не разбрах ставала за БИО ? Щото ако експертите не са виждали картата на България да им кажа, че ено 50% ако не и повече са планини и гори. А иначе ще захраним пазара на щатите с посеви на 5 декара земя няма туй-онуй.

4

Анонимен

преди 8 години

до 1По-скоро ще ти излезе трето око!

3

Въпрос?

преди 8 години

Защо сте сложили снимка на холандски пластмасови домати?Тези домати ли ще изнасяме за US?

2

гладен Ром

преди 8 години

И аз търся българско.Много е вкусно наготово!

1

Анонимен

преди 8 години

И това ако не е лобистка статия в полза ТТИП.. Щяла да търси наши био домати, хахаха..По-скоро тук ще ни натъпчат с ГМО, та ще почнем да светим нощем!