35

Румбо

преди 8 години

Решаването на проблемите със сила и оръжие е издигнато в култ в САЩ!Външната им политика е на същата вълна-преговарят само ако не могат да наложат своето по силов път!Вместо да е обратното....Може ли да се промени нещо толкова дълбоко вкоренено?Едва ли.Старателно поддържаната теза за "изключителност" на Америка само налива масло в огъня.Впрочем някой чел ли е "Точен мерник"("Deadeye ***") на Кърт Вонегът?Горещо я препоръчвам!

34

Анонимен

преди 8 години

Тая журналистка(Бог да я прости) защо побягна,сякаш оса я ужили, след като тоя изверг изстреля вече 3 куршума,...и оттам камерата падна на земята?????

33

до 48

преди 8 години

Убийствата в САЩ са 2.5 повече от тук, а и у нас в нормален квартал тежките престъпления са много малко на брой. Например в Бургас стават мужду 4 и 7 убийства годишно, главно след употреба на алкохол или от ревност.

32

Анонимен

преди 8 години

Защо това е една от водещите новини в 'български" новинарски сайт към 18 15 е по правилния въпрос...

31

онбашията

преди 8 години

До Анонимен 45затова в англия през август 2011та *** и пакистанци вилняха и безчинстваха из цял лондон три дена докато се уморят от палежи и грабежи, и английската полиция само седяха и гледаха импотентно. разбира се нямаше нито една жертва, защото в лондон населението няма оръжия. това е напълно приемливо за толерастите, магазините, казват те, са застраховани, какво като са ги потрошили. важното било да няма убити. и така мирно и щастливо докато дойде ИД и ги изколи до крак

30

АНТИ

преди 8 години

До TulskiВ Щатската конституция е заложено, че частната собсвеност е свещенна за разлика от нашата.

29

Анонимен

преди 8 години

Тоя колко е ***.Като оръжията станат незаконни това не означава,че бняма да ги има.Това означава че ще са притежание само на гангстери.Е и на полицията разбира се но предимно престъпниците ще са добре оборудвани а обикновените хора ще са безащитни.Има не един случай когато сама жена живееща в отдалечена къща запазва спокойствие и застрелва бандити които се опитват да я изнасилят и ограбят.Дори и при най-доброто си старание разстоянието до най-близката полиция е 30 минути с автомобил.

28

ПИНОЧЕТ

преди 8 години

Аз оправих цяла държава с оръжие!Първо инквизирах *** да си кажат всичко и накрая в дълбоки дупки далече...далече.

27

Г

преди 8 години

Заради ГМО И ДЕМОКРАЦИЯТА ИМ

26

Анонимен

преди 8 години

Има ли американски филм без насилие? Борят се за права, човечност, а филмовата им индустрия вменява нещо съвсем различно. Оръжията, са като безобидни играчки, хората се стрелят и макар и ранени и то неколкократно се държат сякаш са супер герой и им няма нищо....и се борят да спасят света. Колко е лесно, щом така се решават такива големи проблеми, дребните такива също лесно се решават.

25

Край

преди 8 години

Вижте - заглавието в Днес "момчета в автобус пребиха старец, които им направил забележка" Където хората имат оръжие - такива неща не стават. Заглавието щеше да е "застреляни в абтобус агресивни престъпници - стрелецът награден от кмета на града" . Един случай на десет години е достатъчен за да се държи в ред обществото.

24

онбашията

преди 8 години

ами американците затова (все още) са най-силната нация, макар и не се знае до кога, защото не си поплюват, а действат. българина ще псува държавата, съдебната система, ***, но няма да вземе нещата в ръцете си , защото "закона му забранявал". той закона и варенето на ракия забранява, но странно защо това никого не смущава. но ако е да защитиш семейството си, изведнъж всички стават много спазващи закона.

23

vesko02

преди 8 години

Ами ние като имаме проблеми и не ги решаваме,даже ги задълбочаваме по добре ли реагираме.

22

ъ

преди 8 години

оръжието не убива-човека убива !! познавам човек който от 30 год има пистолет но до сега не е убил и муха !!

21

Анонимен

преди 8 години

НАСА = НАЦИСТИ от 2рия райх

20

Иван

преди 8 години

Ами пред ОЛОВОТО ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ !И някои наистина забравят колко са били "ВЕЛИКИ " !:)))

19

Бимба

преди 8 години

До БомбаАбе то тва е, като даряват демокрация. Не се брои за злобно убийство. Кво са некви си 100 000 трупа в замяна на демокрация.

18

Чиста работа

преди 8 години

така е в дивия запад всеки си има оръжие и възникне ли проблем просто по бързия убива по бавния джунгла е в америка...

17

Анонимен

преди 8 години

До 24:Или лъжеш или си незапознат - НЯМАШ право да стреляш във всички щати.Ще те осъдят както в България, не ми се търси в Гугъл има хиляди случаи,а дори да ги пусна тук ще ги изтрият моментално.

16

Анонимен

преди 8 години

Големи диваци са американците, ама в русията ви любима убийствата са 2 пъти повече. Който не вярва да провери.