121

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 181Не съм казал да бъдат само християни,а и хора с ценни за нас професии и опит, специалисти в някаква област. Обаче ако говорим за християните-сирийци, те няма да се чувстват добре в турция, мястото им е тук. Америка през трийсетте и четирсетте години на 20 век е селектирала емигрантите според ценността на професията. И мног от гениалните европейски учени бягат там от войната. Те направиха от една посредствена страна велика сила с откритията и изобретенията си.

120

Анонимен

преди 8 години

Полето е било идеалното място за зачеване . Но и полета вече няма.

119

патриот

преди 8 години

До *** сме!Да съгласен съм, само християни и само интелигентни хора!Но не и 500 африканци от Сомалия или Еритерия, и след 30 години България ще е бананова държава, защото те правят по 12 деца!

118

тъпи сме!

преди 8 години

До патриотНие, ако наистина бяхме интелигентен народ трябваше активно да влезем в лагерите за бежанци или дори още на границата и да направим строга селекция. В Сирия живееха доста християни-араби. Можехме да вземем от тях доста. Трябваше да проучим кой лекар, кой инженер, кой е бил банкер или търговец, бинесмен с опит. Или бързо учи български и може да ни служи добре във външно и вътрешно министерство.И тези хора да ги използваме, а не третираме като останлите. Америка така прави, селекция на

117

аз

преди 8 години

До НАБЛЮДАТЕЛА не смяташ ли, че някой подстрекава да се "дрънкаме един друг и си забиваме ножове по гърбовете"? Четеш насъскващи коментари в сайтовете срещу този или онзи. А накрая понякога (не винаги) се разбира случайно, че тоя който подстрекава дори не е българин, но знае отлично български и пише някъде от чужбина за да сее раздори и насъсква едни българи срещу други. А ако българите са толкова лесно манипулируеми и първосигнални и се връзват веднага, си заслужават участта, естествено.

116

патриот

преди 8 години

Раздават статут бежанец на сулю и пулю. Нелегалните са за затвора, ние нямаме задължения да приемаме бежанци от несъседни държави!Какво общо има България със Сумалия например? Насилствено ни ислямизират, нашите деца и внуци ще ни проклинат един ден. Тъпите управници ни погубват.Тези ислямисти и долни твари от Африка се размножават като *** а ние сме длъжни да се интегрираме с тях!

115

Анонимен

преди 8 години

До ha ha"Да не се вършат тези неща" е длъжна да следи правосъдната система. Тъй както в Румъния тя следи "да не се вършат тези неща". Обаче в нашата държава правосъдната система изобщо не се занимава с това. Никак не се занимава, та чак започва да става подозрително защо не си изпълнява задълженията. И защо всеки иска оставка на тоя или оня политик или министър,а никой не протестира срещу правосъдието, никой не прави блокада на Съдебната палата и Висшия съдебен съвет. Което е доста странно.

114

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 8 години

Нещата ве4е са необратими....можеше да се спасим преди около 10 години, но ве4е сме минали момента където нещата спират да бъдат обратими. Докато малцинствата са задружни, правят семейства и деца, ние се дрънкаме един друг и си забуваме ножове по гърбовете само и само да потриваме потни ръ4ици и да се радваме как на съседа плевнята гори. БЪлгарките са абсолютни к*рвентии, които само парата, колата и имота гледат..и така пове4ето остават дърти и ялови крави...и така, вси4ки потъваме все по бързо!

113

Анонимен

преди 8 години

Водеше се яростна кампания в медиите срещу българската армия, докато накрая беше премахната наборната армия. Сега пове1ето мъже не знаят от коя страна се пълни пушката и как се хвърля граната.Сега същата яростна кампания се води срещу полицията, тъй като слаба полиция означава хаос в държавата и нейния бърз разпад. Непрекъснато всеки ден се показват по тиви компромати, полицейски коли на пешеходна пътека, на места за инвалиди, спящ полицай в колата, а всъщност това е кампания срещу полицията.

112

123

преди 8 години

Сега ние,българите сме пред едно голямо предизвикателство-да запазим Св.Православна Вяра,българският етнос,българският език,кирилицата,която се използва като азбука като от българи,така и от православните славяни-руснаци,сърби. България ще съществува,само ,ако запазим всичко това. Има ли Св.Православие ,има и България. няма ли Св.Православие,няма България и български народ!

111

ha ha

преди 8 години

до 165, ами нали тези неща се поощтряват пак от тези в Парламента, нали там са хората който трябва да следят да не се вършат тези неща, нали пак от ТАМ има "гръб'за да ги вършат тези неща БЕЗНАКАЗАНО, всичко тръгва от ТАМ. Ако те са стабилни тези неща дето ги изброяваш няма да се вършат, затова вината е само в ТЯХ.

110

Анонимен

преди 8 години

Плановете за унищожаването на държавата България тръгнаха още в 1990-91 г, когато се появиха многобройни секти, защитавани от западняците, умишлено бг православната църква беше разделена на две, предлагаха ни да се откажем от кирилицата и приемем латиницата. В беге сайтовете се пишеше само на латиница, а много младежи и сега пишат само на нея. В сайтовете някой набиваше на хората огромната глупост: "Обичам родината си, а мразя държавата си!" Ами ***, то без държава няма да имаш и родина!

109

заинтересован

преди 8 години

Абе, оня ден гледах по СКАТ в дискусионното студио един професор - математик от БАН, дето предсказал миграционните вълни преди доста години, пък му се смеели. Той не каза да работи по тая правителствена поръчка. да не би, както винаги, тия, дето са се смеели някога, днес да умуват как да решават проблемите, които са пренебрегвали, пък истинския специалист пак хабер да си няма, че тия работят. То май в тая държава само така става и затуй нищо не върви.

108

Анонимен

преди 8 години

Като отивате в чужбина носете със себе си по 1 пенсионер, 2 роми и 2 чиновника че тука няма да има кой да ги храни.

107

Анонимен

преди 8 години

До ha haНе е само проблемът в парламента. Самият български бизнес се държи крайно неадекватно. Застрояват се и унищожават детски площадки и паркове, приватизират се и заграбват детски градини и ясли, а после се оказва, че децата няма къде да отидат. Неадекватните бизнесмени не назначават бременни жени и млади майки, не назначават опитни възрастни кадри, а неграмотни, непохватни младежи. Газят с джипове малки деца и сетне се измъкват безнаказано. Тоест бизнесът воюва с беге децата по команда от

106

Анонимен

преди 8 години

До Колюако търсиш кифла - това и ще намериш .познавам поне 3 читави нормални жени ,които са сами .за съжаление чалгата е промила много мозъци

105

Анонимен

преди 8 години

Много правилно тоя какво ще каже оня какво ще каже то не може да си се свил в черупката като някаква мишка и да се покриеш със слава.

104

Анонимен

преди 8 години

сами сме си виновни ! за всичко !политиката е само малка част от вината за затриването ни .и преди са били бедни българите и пак са имали по 5-6-7 и повече деца , така че ,запитайте се ...

103

ha ha

преди 8 години

"Иначе всички застъпиха становището, че българската нация изчезва, а основните причина затова са ниската раждаемост, застаряването на населението и миграцията." нееееее, не е това причината, причината сте Вие в ПАРЛАМЕНТА, ще се сетите, ама ще е късно, ще си останете с онези дето ги "дондуркате"

102

Пичагата

преди 8 години

Призовавъм всички млади бългаги . Напискаите титаник докато можете ! Аисбергът е неизбежен.