70

Анонимен

преди 8 години

В чуждите държави имат изпит по език ако чужденец иска гражданство ние обратното искаме да направим.

69

КОСТАС ЛИНКЕ

преди 8 години

ТУРЦИТЕ ДА ГОВОРЯТ НА ГРЪЦКИ...ЗАЩОТО ТУРЦИЯ Е ГРЪЦКА ЗЕМЯ..ВРЕМЕННО ДАДЕНА НА ПЛЕМЕНА ОТ МОНГОЛИЯ ПОД АРЕНДА.ТУРЦИ...ЩЕ ПЕЕТЕ ХИМНА НА ГЪРЦИЯ И ЩЕ ИГРАЕТЕ СИРТАКИ.

68

Анонимен

преди 8 години

Те ДПС спокойно може да си продължат агитацията на Турски и да си плащат санкциите.Не ми се вярва 681 лева санкция да му е проблема на Медтан или Доган.

67

Анонимен

преди 8 години

И защо бе Местан ефенди да агитираме на чужд език?Не трябва ли гражданите на тази страна,които са родени,израснали,ходили на училище тук,задължително да знаят български?Айде стига с болните ви мераци да ислямизирате нацията.500 години езикът ни е оцелял и това няма да се промени.Който иска агитация на чужд език да си ходи там,където му е най-мило и да си говори съответният език.А ако в парламента решат да променят това,ще бъде самоубийствено за самите тях.

66

Хартолия

преди 8 години

До кога този,, човек" ще дразни нацията ни с джигитайския си не роден за него език и ще натрапва от най високо място чужд нам език в Българска конституция,Българи събудете се ,дразнят ни предизвикват ни да се мразим и да се нападаме.От най високата требуна ни натрапват чуждици,това е нагло,долно и неестествено.Ние сме една от малкото държави в света със собсвен език и култура характерна за рода ни и държават,древна и величествена .Не разрешавайте този проскубан ,злобен козел да ни загробва Роди

65

Питам

преди 8 години

Мюсулманите, можете ли да кажете защо гласувате за ДПС? Сещате ли се нещо да са ви обещали и да са го изпълнили за 25 години? При положение, че през повечето време са участвали във властта! Не броим назначенията на кметове и други "парашутисти" по разни службички, става въпрос за обикновените хора! Нито работни места, нито битови придобивки, а тютюна до скоро ви го купуваха прекупвачи за без пари!Защо гласувате тогава за тия маскирани агенти на ДС? Същите, които ви сменяха имената!Защо?

64

Анонимен

преди 8 години

Няма да се учудя ако Валери Симеонов вземе, че гласува ЗА тази поправка. Като гледам хич не му пречи, че юяха заедно с ДПС да гласуват промените в конституцията, що не и тази поправка в името на властта.

63

Анонимен

преди 8 години

До До ПрокуратуратаТе в ДПС затова много се радват на "българчета" - Цонев, Бисеров, Близнашки, Мариана Георгиева и т.н. Веднага ще скокнат, че не са етническа партия - има и други етноси....то колко са други е друг въпрос, ама нейсе :)

62

Ред арми

преди 8 години

Ами агитирайте си на турски език бе мекерета. Идете си в Турция и си агитирайте и на пакистански ако желаете. ТУК Е БЪЛГАРИЯ. ТУК СЕ ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ. ТУК СЕ АГИТИРА НА БЪЛГАРСКИ

61

seira

преди 8 години

"ДРУГАРЮ" МЕСТАН,БЪЛГАРИЯ Е ЕДНОНАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!ВСИЧКИ ЛИЦА С НЕБЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ (ГРАЖДАНИ ИЛИ НЕ) НЯМАТ ДУМАТА ПО ВЪПРОСА: "КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧВА ИЛИ НЕ В БЪЛГАРИЯ?"ЛИЦАТА С НЕБЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ СЕ НАМИРАТ В ЧУЖДА ЗА ТЯХ ДЪРЖАВА!!!...........................СПРАВКА: КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

60

Анонимен

преди 8 години

Ne stiga 4e 500 godini sa vi pazeli Osmanliite da ne iz4eznete ako iskaha sega nqmashe i da se znae 4e sashtestvuvate,sega hulite i gonite vashte spasiteli zlobni ganyovci,vij angli4anina kvo napravil v Amerika mestno naselenie samo v rezervati i to nqkolko hilqdi

59

Анонимен

преди 8 години

"Все едно ни казват - внимавай, това е нашата държава и ти тук си чужд. Ако искаш да живееш тук, ще се откажеш от езика си, ще се откажеш от идентичността си и тогава ще живееш тук"-да,така! Тук е България и ще се съобразявате с това.Ако някой направи това в Турция сигурно ще го убият публично,а ние тук търпим такива нахалитети.Като претендира толкова,че е турчин да се маха.

58

Анонимен

преди 8 години

Този от 200 метра си личи , че е изнудвач. "Ще подкрепим съдебната реформа , ама ......... "

57

До Прокуратурата

преди 8 години

Конституция на Република България!!!Член 11, алинея 4Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.КОГА Прокоратурата ще се самосезира и ще обяви ДПС за противоконституционна организация, застрашаваща националната сигурност! КОЙ ще я сезира щом не се самосезира?

56

Анонимен

преди 8 години

V Ukrayna tezi koito zabraniha ruski ezik vidqhte posledicite edni zeleni 4ove4eta pazeha ruskogovorqshtite

55

Изнервен

преди 8 години

Костов беше казал: ДПС е проклятието на България! И е много прав!Това комунистическо антиконституционно творение има едничката цел, да пречи на България по пътя към Европа!А лицето на снимката, агент Павел, е натоварен със задачата да дразни нормалните българи, и да баламосва нискоинтелигентните с приказки за права и свободи!Лицемер нагъл!

54

s

преди 8 години

Не е виновен Местан а Тиквун и другите като него, защото далаверите са им общи!

53

Щирлиц

преди 8 години

До ssКогато е пълен,обаче,та дори само и за да се *** при вида на оръжието.Няколко откоса във въздуха ще са достатъчни,за да им дойде акъл на дупетатчетата.

52

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 57Аз от 600 години живея... абе, ти да не си Дънкан Маклауд?! Или Лили Иванова? :)) И като живееш тук от 600 години до сега все щеше да си се научил да пишеш на кирилица!

51

Гочо

преди 8 години

Щом ДПС не се чувстват българи да отиват в Турция и да говорят на патагонски ако искат,стига Ердоган да им разреши.Тук е Велика България от времето на Симеон.