60

vesko02

преди 8 години

Загубите от това дето ни държат на къса верижка толкова години кой ще ги сметне

59

321

преди 8 години

До СтоматологТова Студентка, Професора и ти сте все един и същ герберски ***! Цъкам минус и се кефя!

58

Sony

преди 8 години

До ЧекистEvala majago!!!!

57

Анонимен

преди 8 години

Ако не беше дал помощ на Юнкер 100 милиона еврака,сега нямаше да се налага да ревеш!!!А,сега пробвай да си ги вземеш от Юнкер обратно...........битият-бит.................!!!!!!!!!!!

56

Анонимен

преди 8 години

Тикво я кажи, ти как така подкрепи санкции, за които дори не знаеш дали ще получиш компенсации?

55

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЕдин бърз прочит на коментарите , и става ясно че 90 % мразят тиквата. Има надежда за България да преборим продажната тиква и да се отървем от герберастията и ония *** сотличен по география.------90% го мразят а го избирате, как става тоя номер не знам...

54

boc

преди 8 години

Номер 55, каква е ползата за обикновения българин от 4 млд, които влизат в България - никаква!Всичко св разпределя по веригата между бизнес - партньорите Доган, Пеевски и Борисов и свързаните с тях ламтурници!!!

53

Анонимен

преди 8 години

Ес само среден пръст ни показва досега за кво ни е тоя съюз да ни се прави забележки само за роми и бежанци...

52

Анонимен

преди 8 години

"Загубили сме 80 млн. евро от руските санкции"====Ало, Марийче (НестЕрова), санкциите не са руски, бе момиче! Те са си наши, родни, евроатлантически!А, това, че сме загубили, също си е наш проблем: ум царува, ум робува, ум патки пасе.

51

това е добре!

преди 8 години

Нека нашите европейски приятели да ни обещетят за евроатлантическите ценности!

50

Анонимен

преди 8 години

На Тоя и на една дума не вярвам.Въпрос на мнение затвърдено с години.

49

анонимен

преди 8 години

ТОЙ СЕ МАЙТАПИ БРЕ ---8О 000 000 ----ТАКИВА СА ЗАГУБИТЕ ОТ САНКЦИЙТЕ НА МЕСЕЦ---ЗА 1 ГОДИНА-----1 000 000 000 ---ТОВА Е ИСТИНСКАТА СУМА ЗА КОЯТО БОРКАТА ТРЯБВА ДА ПРЕТЕНДИРА ПРЕД ЕС АКО НЕ----РЕФЕРЕНДУМ --КАКТО ГЬРЦИТЕ ТАКАВА МУ Е ЗАДАЧАТА СЕГА

48

Юнкер

преди 8 години

Компенсации ли? АХАХАХАХХАКолкото получихте за Южен поток, толкова ще получите за санкциите. Наградата ти е потупване по рамото, може също и да ти благодаря по медиите, че загробваш страната си за нашия кеф.

47

Анонимен

преди 8 години

ЗА КАКВОТО СЕ БОРИХТЕ-ТАКВОЗ И НАМЕРИХТЕ

46

Анонимен

преди 8 години

"Няма ли да има спасителен план за това, че сме пострадали от санкциите?, попита още той"Тикво, ти си уникален ***, първо подкрепяш санкциите, а после питаш за компенсации. За Южен поток не помниш ли какво ти каза ЕК- няма компенсации.

45

Анонимен

преди 8 години

На Умчо взе да му просветва под шапката. На кого ли не целува седалищните части, само и само да го тупкат по гърбето или най-много да му разрешат да се снима с "началнците". И кой плаща за това? Българина, измъчения и лъган българин който се надяваше, Честният и Неподкупен Умчо ще го дари с нормален живот. И какво получи, рястяща бедност и безкрайно отчаяние. Ако са само 80 милиона е добре. Но е много повече. Естествено, че се крие. Както за радиацията. Някой да повярва? Пак го изберете!

44

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Престанете да ни навирате пред очите това вредно за нормалните хора мутрясало животно

43

Анонимен

преди 8 години

Боце, ти се тревожиш за 80 милиона, а народа загуби сън откакто изтегли 16 милиарда и никой не разбра къде отидоха.

42

Анонимен

преди 8 години

До ЛУДАМА ВИЕ ПЪРВО ОТРЯЗАХТЕ КЛОНА НА КОЙТО СЕДИМ А СЕГА ЩЕ РЕВЕМ НА БРЮКСЕЛ...БОЖЕ БОЖЕ ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ БОЖКЕ...--------Какъв клон си отрязал бе ***, няма нищо от тая русия, не четеш ли кво пише 80 млн сме загубили от "санкциите". От ЕС влизат 4 млрд годишно.

41

Анонимен

преди 8 години

Ненчо Балабанов го скъсва тоя! Поклон!