37

Анонимен

преди 8 години

Нямат друг изход освен да се съгласят!

36

Austin Powers

преди 8 години

Хората в Гърция са възмутени защо сиренето е с пари. След успеха на последния референдум е започнала подписка за нов референдум за безплатно сирене (може и немско).

35

Анонимен

преди 8 години

DO55ZASHTOTO NIKOI NE NAPRAVI REFERENDUM ZA BG V ES ZATOVA CHE IMA BES I E*EMTI ES

34

Булски

преди 8 години

Ей го и тоя Tulski под мен..А бе пич, като се случи това за което пееш като изпутено славейче, какво НА ТЕБ ще ти се случи бе тъпо аверче?Не си помислил нали? Ами, помисли де...тъпчо мамин.

33

Анонимен

преди 8 години

ima edna srabska pesen mnogo vaji v tozi sluchai,aBABA MERKEL I DEDO OLAND NESLUSHAT SRABSKO I ZATUI E NEZNAET''PROKLETA E AMERIKA -NECHU,NECHU DIAMANTE''

32

(-_-)

преди 8 години

Добре да как се стигна до там? В ЕС на практика повечето държави са далеч по-зле от към дългове, но никой не ги закача.. Истината изобщо не е лицеприятна и излиза, че ЕС е просто един картел изтъкан от лицемерие, двойни стандарти, където по-силните редовно пердашат по-слабите.. Всичко се подчинява на нечий интереси, които са далеч от това, което е добро за 'прецаканите' членки..

31

Austin Powers

преди 8 години

Време е Меркел да изпрати танковете в Гърция. Това е пладнешки грабеж! *** ако гърците му дължаха толкова пари досега да се беше саморазправил с тях.

30

да

преди 8 години

Гърция не иска нищо друго освен да продължи да живее на гърба на Германия в охолство..гърците не искат реформи,не искат промени...защото това означава немския балък,който се блъска от сутрин до вечер да спре да плаща таверните,отпуските,14 - тите заплати и бонусите за ходене на работа без закъснение и наследствените пенсии(в Гърция можеш да наследиш пенсията на баба си,след като тя умре и да лапкаш по 1500 евро немска пара:)*** като Гърция трябва да бъде оставена да умре от глад..!!!

29

11

преди 8 години

Всичко е въпрос на терминология. Утре ще разберем как се нарича поредния транш - хуманитарна помощ, стабилизационен пакет или каквото там измислят, но пари за гърците ще има. По много причини.

28

Анонимен

преди 8 години

другарю "брей", ... не бързай да се радваш, защото ситуацията още не е ясна.Ако опростят дълга на Гърция - значи прави са били гърците да се борят, макар да е малко вероятно.Във всички случаи русия е пасивен наблюдател от когото нищо не зависи

27

Работодател

преди 8 години

В България има 350 хил безработни. Ако нещата в Гърция тръгнат на зле, от там се връщат 100 хил които се вливат в армията на безработните - увеличение на безработицата с 1/3, това означава натиск от свободен ресурс на пазара на труда падане цената на труда. Това е добра възможност за бизнеса в България да намали разходите за заплати. Както каза Радан Кънев, трябва да се възползваме от ситуацията.

26

Анонимен

преди 8 години

Досега обаче към Русия такова искане не е постъпвало.......................Такова искане със сигурност е имало и към Русия, но русия в момента няма пари за сол, благодарение мъдрото управление на другаря путKин

25

Безумна работа

преди 8 години

Цял един народ отказва да си плаща заемите. От какъв зор аз трябва да ги плащам. Щом те няма да плащат и аз ще спра да плащам...

24

Анонимен

преди 8 години

Ако Гърция има нужда от финансова помощ, тя трябва да помоли за нея. Досега обаче към Русия такова искане не е постъпвало, заяви днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков

23

Анонимен

преди 8 години

Мдааа, Ципрас ще клекне, ще клекне, както писаха вече някои правоверни евроатлантически медии. Ще клекне пред Брюксел, няма къде да ходи, ще си каже какво иска, после ще се подпише споразумението и всичко ще е ОК.

22

Анонимен

преди 8 години

Атина трябва бързо да направи своите предложения------По-ясно от това,не виждам!!!! Ние пием и ядем а Вие плащате....Ако ли не чаооо.

21

Анонимен

преди 8 години

Ако Варуфакис не беше толкова нагъл с брюкселските зелки можеше да има споразумение каквото искаше Сириза много по рано и без референдум. Просто всичко трябваше да се представи като "победа" на Брюксел. И сега ще стане нещо такова.

20

Анонимен

преди 8 години

Другари, ... няколко неща:1. За Гърция предстоят тежки времена със или без споразумение;2. Нашите *** политици да се научат да НИ търсят правата, иначе бой !

19

смешко

преди 8 години

....ако на някой не му е ясно , да поясня- гръцката делегация начело с Ципрас подписва всеки един документ който им се даде без да чете,задава въпроси и иска пояснения ! ( и през врата за преговорите се влиза дълбоко наведен "на задна").............само не разбрах гърците как така си въобразиха , че са много по умни и хитри от водещи световни сили ?

18

Анонимен

преди 8 години

До АнонименГермания вече капитулира. След референдума за Ципрас път назад няма, и те всички го знаят. Ако почне съглашенство с Брюксел ще го обесят на площата. Самият факт, че Германия първа протягат ръка за преговори означава, че ще има споразумение изгодно за гръцкия народ.