25

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Сега повярвахте ли ми?

24

гарантирано от ГЕРБ

преди 8 години

Парите от туризма са чист износ,към 2млрд,няма да влязат в хазната,което мултиплицирайки се,ще доведе до изхарчването на 16те млрд,още на средата на мандата,така,че гответе се да поемете още 10тина млрд. борч догодина

23

Анонимен

преди 8 години

западно европейският турист който идва в България е кокошкар много гладно

22

Чекист

преди 8 години

Нали се сещате, че покрай тях по-малко визи, по-малко летищни такси, по-малко хранителни стоки и т.н. Избивката сигурно вече е ясно от кой ще е... :))

21

шоп

преди 8 години

Тази е една от най- големите калинки и "...не специалисти"! Не се занимава с друго освен да си прави прически и маникюр, да си купува нови маскарадно шарени сакенца и да лобира за Цеко Минев. Преди 2-3 месеца се разнасяше от телевизия на телевизия да обяснява, че спад на туристи нямало да има. Сега вече други от преди година и половина са й виновени. Да, миличка, има и други виновни ама са пак от твойта клика - конграчулейшънсът и ирландската пастирка.

20

Анонимен

преди 8 години

15.05.2015г. Николина Ангелкова:- Туристи от Европейския съюз не само могат да компенсират очакванията за спад на руски и украински летовници в България през това лято, а и можем да очакваме, че ще надминем миналогодишните постижения.

19

Анонимен

преди 8 години

Орешарски е виновен.Няма кой друг.

18

келнер по морето

преди 8 години

Абе другари червени *** , каква Русия какви пет лева. С тези назначени капиталисти догодина няма да има никой. Може ли 40 лв. да е хотела , а сянката и шезлонга 100 лв. Вие само си пишете колкото да не заспите . Ами хората работят за 400 лв. НА МЕСЕЦ , а другарите всяка вечер пият с фолкаджийките по яхтите ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ .

17

и аз нема да ода

преди 8 години

Единствено ми е жал за персонала, продавачите на царевица и т.н., но ми е мнооого гот за собтвениците.Не ги ли е срам най-простата стая в що годе нормален хотел почва от 200 лева на ден. и се прескачаш с хората по плажа и басейна.Затова епимено, сагапо, сиртаки, дзадзики....

16

Анонимен

преди 8 години

Идеално. Мутрохотелиерите ни друго и не заслужават.

15

Анонимен

преди 8 години

Пак предните виновни. Ахахахахах

14

Анонимен

преди 8 години

ама *** , нали имаше по 40% , по 80% увеличение на туристите от други страни , та китайци , та поляци , та французи , всички се бяха втурнали да пътуват в България и да компенсират отлива на Русняците . Сега пък ви е виновно , че това било от миналата година , а тая година , сте направили луда работа , ама ако бяхте създадени преди повече от година , луда работа щяхте да направите . Проклети , да сте .

13

Българин

преди 8 години

Европа ще ни компенсира ли за загубите, които търпим от техните санкции срещу Русия?

12

Анонимен

преди 8 години

18.04.2015г.: Николина Ангелкова: - Отливът на руски туристи ще бъде компенсиран от засиления интерес от страна на западноевропейски туристи.

11

Анонимен

преди 8 години

то освен руснака никой пари не харчи кой ще купува калпавите апартаменти

10

Чекист

преди 8 години

Нали имаше голям интерес от поляци, а първите германци кацнаха още преди сезона, защото не можели повече да чакат... :)) Сега туристите няма да ядът българските домати и цените ще паднат още повече :)))) ААААААААааа ще се спукам от смях с бългаските малумници... :)))

9

Анонимен

преди 8 години

Николинке, какво стана с "наплива" на румънски и литовски туристи, дето щеше да компенсира загубата на руските туристи?Николинке какво стана с "богатите азиатски туристи" дето щели да ни спасяват сезона?Свършиха ли ти лъжите?

8

Анонимен

преди 8 години

До DreamTheaterНе срами името на тази прекрасна група,чалгар!

7

Анонимен

преди 8 години

няма руско умря всичко българско

6

Анонимен

преди 8 години

То мерките ги взе Плевнята,след неговите изявления февруари,имаше доста анулирани резервации,но навярно сега американците,ще ни напълнят курортите,а?