29

Анонимен

преди 8 години

Летния сезон в Гърция приключи!Приемат се пари в брой но може да плащате и с референдуми :)

28

Българин

преди 8 години

Искрено се надявам, че гърците като горд и разумен народ ще гласуват с голямо мнозинство НЕ на робията на ЕС и тройката самоповярвали си кредитори. Предстои им да загубят 350 милиона и в момента сън не ги хваща от зор да видят резултата от референдума. Дори Ципрас и правителството му да си отидат, поне ще са дали урок по политическо достойнство ... нещо което никога не би се случило в България.

27

Анонимен

преди 8 години

АКО ЗАЕМИТЕ НА ГЪРЦИЯ БЯХА ДАДЕНИ ОТ РУСИЯ И ИМ ОТКАЗВАШЕ ДА ГИ ВЪРНЕ, ДОКЕГА ДА Е ОКУПИРАНА ОТ РУСКА ВОЕННА ТЕХНИКА :DЛОШОТО Е, ЧЕ ЕС Е ПРЕКАЛЕНО МЕКУШАВО!!!!!!! АЗ ЩЯХ ДА СЪМ Я ИЗКЛЮЧИЛ ГЪРЦИЯ ВЕЧЕ АКО БЯХ НАЧЕЛО НА ЕС!

26

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 32Това за депозитите European Banking Authority преди малко го опроверга. Това се раздухва цял ден днес по частните тв , за да се наплашат хората.

25

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 51ДА ТРЯБВА НИЕ СМЕ ГО ИЗБРАЛИ ТОЛКОВА НИ Е БИЛ АКЪЛА!!!БУДОВИТЕ ЗАЕМИ ЩЕ ГИ ВЪРНЕМ ДО СТОТИНКА! ЗАЩОТО НАРОДА ГО ИЗБРА *** НАРОД ВРЪЩА ЗАЕМИ!!!ПРИ ГЪРЦИТЕ ЗАЕМИТЕ СА ИМ ДОНЕСЛИ СЕГАШНОТО БЛАГОДЕНСТВИЕ ЩЕ ГИ ВЪРНАТ ДО СТОТИНКА!

24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 52Здравей, Хасане!

23

Анонимен

преди 8 години

Путин се обажда на Ципрас:-Браво, Щирлиц! Още малко и те изтегляме!

22

Здрав Разум

преди 8 години

Ако Гърция напусне еврозоната, а впоследствие и ЕС, това ще е началото на края на ЕС, както и края на некадърната огромна бюрократична *** от брюкселски дантели с огромни заплати за сметка на обикновения постоянно лъган, стриган и доен европеец от всичките 28 препатили заблудени държави.

21

Анонимен

преди 8 години

Референдумът ще бъде манипулиран ЯКО.Ако Ципрас не се самоубие до година две-Хасан да се казвам.

20

Анонимен

преди 8 години

Алексис Ципрас-премиер на Гърция от януари 2015 г.,крайно ляв лидер.Колко ще издържи?!Какви са били изискванията на кредиторите?Грешката на Ципрас е,че не ги оповести.Можем да гадаем,но със сигурност изискванията на кредиторите включват поне две точки- абдикиране от властта и скъсване на отношенията с Москва.Само 6 месеца след избора на лява партия в Гърция демократичен ЕС задуши избора на най-старата демократична държава не без помощта на МВФ сграбчил здраво шията на Обединена Европа.

19

Пророк

преди 8 години

Утре ще се сбъднат най-големите кошмари на Меркелунда, Олигофрелан и вещицата с кривия клюн от МВФ. Гърците ще покажат голям среден пръст на алчните и самозабравени кредитори от т.нар. "тройка". Разбира се, че за гърците предстоят проблемни няколко години, но какво са няколко години срещу 350 милиарда евро за които кредиторите ще пият една гръцка много студена вода.

18

Анонимен

преди 8 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЪРЦИЯ ПРИКЛЮЧИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКЪВ ЩЕ Е РЕЗУЛТАТА НА РЕФЕРЕНДУМА!!НО ТОВА НЕ Е ВАЖНО МАХА СЕ ТОВА ИДВА ДРУГО ПРАВИТЕЛСТВО!!!ВАЖНОТО Е ГЪРЦИЯ ДА НАПУСНЕ ЕВРОЗОНАТА И ЕС А И НАТО ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ!

17

Анонимен

преди 8 години

ГЪРЦИТЕ СА С ПО-ВИСОК ЖИЗНЕН СТАНДАРТ ОТ ГЕРМАНЦИТЕ И ЗАЯВЯВАТ, ЧЕ ВСИЧКО БИЛО ОТ МАСЛИНИ И ПОРТОКАЛИ ПРЕДИМНО И ЛЕКО ТУРИЗЪМ!

16

Анонимен

преди 8 години

Ципроидите се насиризоидиха !А иначе - кураж и подкрепа за нормалните гърци !Има и такива (около 50% са...)

15

Анонимен

преди 8 години

ЗАБРАВИХТЕ ЛИ КАК ГЪРЦИЯ НАЛОЖИ НА БЪЛГАРИЯ 20-30% ДАНЪК ТА ПЛАЩАХМЕ ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ ИМ ПО-СКЪПО В НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНИТЕ НА ЕС!!ГЪРЦИЯ ЕС ГО НЯМА ЗА НИЩО !!!!!!!!

14

бай иван

преди 8 години

Чекай чекай малко.Никой не е давал заеми на сила. Не знам защо роптаете срещу кредиторите. Същото е като с банките отиваш ИСКАШ кредит и после ревеш че лихвата била еди каква си.

13

иван

преди 8 години

ОХИ, ОХИ братя гърци с вас съм ,ще минат 2-3 месеца трудно но ще се освободите!

12

Анонимен

преди 8 години

Ципрас за това е сложен да взема решенияобаче няма дупе и си изми ръцетеза нищо не ставаа гърците е време да се научат да работят

11

Анонимен

преди 8 години

И с референдум, и без референдум трагедията им тепърва предстои. ...И с референдум, и без рефереднум българите винаги ще ходят в Гърция да гледат старци и да работят сезонно в селското стопанство за 500 евро, защото никога няма да могат да изкарат 500 евро в България.

10

Анонимен

преди 8 години

Никаква загадка. Ципрас не е в позицията на силата, силата е в Брюксел. Когато са силни еврочиновниците действат брутално, още повече става дума за парите на техните господари. Започват да разтакават, да бавят, нови условия в последния момент, натиск, изнудване. Гърция трябваше да направи вноска а нямаше кеш. И Ципрас просто поде тяхната игра, а с референдума си осигурява доверието на народа ако кажае не, ако каже искаме да сме бедни - "ще изпълним волята на народа, но няма да му служим повече"