128

РАЗБИРАЧИ

преди 8 години

Чета коментар: "Трябва да се изравним с Е.С... Трябва да стане поне 66 години за жените, а за мъжете 68 години. И стажа трябва да се увеличи- 45 години стаж за мъжете /казармата да не се признава/ и 40 години за жените"Абе, ПРАЗНОСЛОВЕЦО, в БЪЛГАРИЯ средната продължителност на живота на мъжете е 69,2 години (по данни на ООН за периода 2005-2010 г., считано от първата година на новородения). В Испания напр. е 77.7 години. Я си направи сметката първо, с после пиши. РАЗБИРАЧ, пфу

127

Анонимен

преди 8 години

Долу предателят Калфин! На въжето!

126

Анонимен

преди 8 години

и като гледам форума разни герберчета.само да им кажа.след време в българия остават само капиталистите и си го агайте един на друг БХ

125

Защото

преди 8 години

Кравите и овцете ги доят , но не съм чул някой да дои лъвове и тигри :)) !Та и с хората е така :)

124

До Бойко

преди 8 години

Двадесет годишен останах сирак. Считам се за образован човек (с богословско и икономическо образование съм). От 98-*** (с някои изключения) не съм спирал да работя. Имам около 8 - 9 години трудов стаж. Грижа се за жена и за дете. И сега работя, но нямам трудово- правни отношения с работодателя си...значи трябва да работя още 32 години за да се пенсионирам на 72!Това е прекрасна новина за мен и затова използвам възможността да благодаря на г-н премиера, правителството и народните представители.

123

умник

преди 8 години

пък и останалите министри избрани от интернет.ше каиш че ги е намирил у мобиле.бг

122

Анонимен

преди 8 години

Роби, работете до гроб. Това заслужавате - мазохистично племе !

121

умник

преди 8 години

ясу сакис.той всеки министър избран от народа трябва да защитава интересаму.но понеже нашия се самоназначи без никой да го е избирал за тва прай кот иска.и за тва неможим да го сменим щото несме го сложили

120

Българче

преди 8 години

А пенсиите и заплатите тръгват надолу.Гарантирано от ПП ГРОБ (Гамени и Разбойници за ограбване на България)!

119

Анонимен

преди 8 години

Я да кажат тия от Брюксел дето спускат реформите по колко пари получават на месец и на каква възраст се пенсионират, щото в чужди сайтове четем, че годишната заплата на Лагард е около 500 хил. + 80 хил.някакви необлагаеми с данък бонуси. Щото четем, че се пенсионират на 52 год.

118

Сакис

преди 8 години

Не мога да разбера българите, защо толкова се ядосвате на гърците, че не приемат такива псевдо реформи, а когато ви ги прилагат същите и на вас, оревавате орталъка.

117

умник

преди 8 години

до кво.незнам брат но дърти баби тук у европажулят биричка незнам

116

Анонимен

преди 8 години

Значи след 25г ще ходим с памперси на работа. :)

115

Peshaka

преди 8 години

Kade sa umnite i krasivire protestari - da ne izprostqha i pogroznqha ili sekna parata?

114

Стойко Санчес

преди 8 години

Българите търпите всякакви гаври. Това не е нормално.

113

К'во?

преди 8 години

Чета коментар: "Трябва да се изравним с Е.С... Трябва да стане поне 66 години за жените, а за мъжете 68 години. И стажа трябва да се увеличи- 45 години стаж за мъжете /казармата да не се признава/ и 40 години за жените"Имам само един въпрос: каква е средната продължителност на живота в западна Европа и у нас???

112

Анонимен

преди 8 години

В България под реформа разбират рязане на разходи, доходи, вдигане на данъци и допълнителна тежест за народа... Още ли не сме пред НС на протест ???

111

Анонимен

преди 8 години

Сърдечен поздрав от слънчева Гърция!Еооооооо, тихо, да не събудим българите!

110

умник

преди 8 години

аз може да не съ учил но крадци и лъжци отдалеч ги намирсвам

109

НОИ

преди 8 години

в БГ след 5 години, няма да има пенсионери. Просто сегашните ще са измрели, а новите няма да доживеят до пенсионирането.