7

Анонимен

преди 8 години

Ха-хаОт ЕЦБ си мислеха,че като затворят банките,гръцкия народ ще се втурне по площадите,ще чупи и ще пали банките...Гр.народ е хладнокръвен и освен това,с последните жестоки мерки,93% от гърците имат спестявания по-малко от 10хил.Те просто няма откъде да знаят,че средният грък днес празнува,че банките са затворени и докато са затворени той ще престане да се занимава с обслужване на заемите,карти,пл.нареждания,чекове и вноски по разсрочено плащане!Хладнокръвен и обединен народ!Евала!

6

ъ

преди 8 години

Да дойдат в България! Тук след като платя на Топлофикация, ЧЕЗ, Софийска вода и Мтел, ми остават 4000 лева за цял месец!

5

факт

преди 8 години

Мислех, че българите са най-*** в региона, но гърците определено са пред нас! Съсипаха си държавата от простотия и алчност!

4

!

преди 8 години

Хайде да минават към драхма, да обедняват, да видим гордите гърци дали ще ошамарят лъжливите цоцалисти.

3

Анонимен

преди 8 години

Божееее!, не им стигали 60 евро на ден!!!!- да ги ожалиш

2

Анонимен

преди 8 години

""Една от причините да се смята, че гърците искат да останат в еврозоната, и в крайна сметка ще го направят, е тежката икономическа цена, която тяхната икономика ще трябва да плати при Grexit", казва Маринов."Те ще платят тежка икономическа цена и ако останат в еврозоната.

1

Анонимен

преди 8 години

Да дойдат в България! Тук след като платя на Топлофикация, ЧЕЗ, Софийска вода и Мтел, ми остават 160 лева за цял месец!