15

Анонимен

преди 8 години

Tiq utrepaha naroda ot glad i bolesti sega she ni dokarat i voina ... traite si , gledaite vseki sebe si.

14

Анонимен

преди 8 години

аз лично се радвам, че пращат техника..само с едно леко уточнение - да ни я оставят на нас, а не да ни ползват като база, т.е. техника да, но не и американски войници. може и някое самолетче да оставят, че всичко нарязахме..а иначе не знам какво се филмирате - вчера бях във варна, ами чух повече руска, отколкото българска реч. нали не си мислите, че руснаците ще тръгнат да си обстрелват своите, те са над 500.000 само по Черноморието..:)

13

Русофил

преди 8 години

Когато сме били против Русия ВИНАГИ сме стигали до НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!Балканската война я почваме от лакомия напук на Русия и стигаме до Първа национална катастрофа!Първата световна директно воюваме с Русия и стигаме до Втора национална катастрофа.Втората световна официално пак сме срещу братушките, добре че Съпротивата ни отсрамва и братушките даже ни връщат Северна Добруджа от Румъния!И затова сега съм за Русия, дори съм готов за бой с НАТОвските ***, ако се наложи!

12

bebok

преди 8 години

Kupuvajte kovchezi sega, dokato oshte ima.Za deca,za zena i za sebe si.Kupuvajte i mesto na grobishta,za da ne fyrliat kovchega vi v kanavka.Pogrebalni agencii shte se namazat!

11

Ноком

преди 8 години

Шефът на Пентагона каза, че трите балтийски държави - Литва, Латвия и Естония, както и България, Румъния и Полша, са се съгласили да приемат това военно оборудване?Да, ама не! В дузина вестници,т.нар. отбанителен министър Ненчев се кълне, че янките не са го питали.Не че се налага,ама може и да си е забравил,толкова дертове има с Русията!?Откакто осигуригръцки?? самолети да ни пазят небето, е по-спокоен,ама и това си е затишие пред приятелскабуря.Те тия играчки не ги разнасят за във кашониге.

10

Русофил

преди 8 години

Едно време националните предатели така помагаха на Хитлер, а българският народ се бореше с тях. Пак идват дни на изпитание, но България няма да се посрами.Всеки американски войник ще получи 3,6 кубични метра ЖИЗНЕНО ПРОСТРАНСТВО в българската земя - гроб 2х1х1,8 метра!

9

Анонимен

преди 8 години

Всеки комплект от тези оръжия ще бъде достатъчен да се въоръжи бойна рота или батальонЕХААААА ЦЯЛА РОТААА ЕХААААА ПЪК АКО СТЕ И ПОСЛУШНИ И БАТАЛЬОНСЕГА САМО ОСТАВА ДА НИ СПРЕТНАТ И ЕДИН ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ НА ТЕРИТОРИЯТА ЧЕ ДА СЕ ПОЧНЕ С РАЗЧИСТВАНЕТО НА СМЕТКИ ВЪВ ВСИЧКИ НИВА ДА НИ РАЗДЕЛЯТ НА БУНТОВНИЦИ И РЕВОЛЮЦИОНЕРИ И ДА СТАВА ЕКШЪНЪТ

8

Стария Туч

преди 8 години

Даа , казвах Ви аз - нищо добро не идва от САЩ !

7

до 7

преди 8 години

Политическата класа и гражданите са две различни категории в днешно време.Политическата класа,за да запази статуквото си приема "заплахата на Русия" от САЩ и съдейства на "американското НАТО"(друго НАТО просто не съществува) в ЕС.Докато повечето мислещи граждани на ЕС искат американското НАТО да си стои в САЩ,а гражданите ще се оправят все някак с "лошите руснаци",които за разлика от американското НАТО за последните 20 години не са извършили нито една военна инвазия за "налагане на ценности

6

bebok

преди 8 години

Idva vojna,glad, zaraza i smyrt.Pokajte se,shtoto smytrta veche e tuka.Vreme e da platim za vsichko/

5

Анонимен

преди 8 години

Ха сега де, как да разбирам. С танкове ли ще ни пазят от евентуални ракетни удари. Това нещо май не е вярно ми се струва. Няма ли тези танкове да се използват за други цели, като недоволство срещу високи цени или друго подобно. Преди 1878 година е имало чужди войски тук и сега отново- ДА НИ Е ЧЕСТИТО

4

Българин

преди 8 години

В България не са добре дошли!Много няма да приемем, а малкото, които дойдат, няма да изпратим със здраве!НАТОвските фашисти да си спомнят как си тръгнаха от България войниците на Хитлер през 1944 - на части!

3

bebok

преди 8 години

Texnika e veche tuk.Ostava da dokarat samo soldati.Tova stava za 12 chasa.Vojna e veche 100% gotova.

2

Анонимен

преди 8 години

българия е заплаха за самата себе си с политиката на американския агент б.б и слугите му

1

Анонимен

преди 8 години

А пък нашият военен министър каза днес, че не бил информиран. Или лъже, или американците вече ни броят само като територия, на която могат да си правят каквото искат, а не като суверенна държава.