164

Анонимен

преди 8 години

Злобата не е завист-това са различни понятия.Човек трябва да е грамотен в света на понятията за да е грамотен в света на нещата. Злобата е воля да се върши зло.Тя е обратното на волята да се върши добро.Доброто е по-трудното,защото даваш,а не вземаш.

163

ognyanz

преди 8 години

Учудвам се, че само него са включили. Има доста други кандидати-слуги на чужди интереси, достойни за това "отличие". Уроците на нашата история показват, че България е печелела тогава, когато е балансирала между големите играчи на световната политическа сцена. Тези уроци обаче не сме ги научили - продължаваме да служум на един "голям брат". Но от продажници като нашите политици друго не може и да се очаква.

162

Анонимен

преди 8 години

БРАВО , ТОЯ НЕ Е РУСКА ПИОНКА !

161

Анонимен

преди 8 години

do TODOR HRISOV - Eii Toshko , kratuno prazna , General KOLEV I voinicite mu sushto li byaha PREDATELI 1916 g.

160

1234

преди 8 години

Поредният уродлив продукт на уродливата политическа система в България, просто сега му се казва в открит текст, че е ***.

159

Хм..

преди 8 години

До БГНе те разбирам! Какво трябва да браним когото те такива на снимката Иуди са те предали и продали вече? Ти несхвана ли, че тоз е представлявал БГ/плащала е БГ държава/ в Русия, а е донасял на САЩ/ не е на БГ е служил/, м? Така ни е представил, че са го изгонили като *** твар! пп. един посланик би трябвало да се интересува от страната която представлява, а таз твар от снимката е шпионирала в името на трета страна! Би било редно да се е държал настарана от отношинията между САЩ и Русия!

158

Анонимен

преди 8 години

Естествено,че обичам близките си,но много добре знам кога и за какво биха ме прецакали.На колеги,съседи и сънародници имам(0) доверие.Живея тук от чист мързел.Не виждам друго,което да обединява този народ освен злобата.Този народ си е загубил душата.

157

Анонимен

преди 8 години

В забранителния списък е защото е продажник!

156

Анонимен

преди 8 години

Харесвам Русия априори ,не смятам дори,че трябва да се обяснявам.Лошото е,че априори не харесвам българите.Не влагам ненавист.Смятам,че емоциите са оценъчен феномен.Единственото,което ме притеснява,а аз съм логично мислещо същество е,че не виждам защо трябва да харесвам сънародниците си.Моля,помогнете ми ,посочете нещо в съвременния българин,което е достойно за обич.

155

до 212

преди 8 години

Него работата му харесва - той работи за България - Москва не му харесва.В България има и родолюбци, но на путинолюбци като тебе това е трудно да се обясни.

154

Анонимен

преди 8 години

До дипламатСъгласен, даже много късно влезе в този списък. Да си посланик в дадена страна и да я плюеш, е, това е пълен абсурд. Защо не се отказа от поста на времето, като не му харесва тази работа в Москва. Значи пак всичко опира до сладката заплата и привилегии, Ей, аман от използвачи и фарисей.

153

ан

преди 8 години

от всичко най ненавиждам неблагодарницитеако някой те е създал хранил поил и ти е вдъхвал самочувствие че си най малкото колкото него и след това започнеш да лаеш и плюеш по най безобразен начин това какво емерзавец долнопробен предател и т нкато си имаш друго мнение о кей отстоявай си го но не с цената да плюеш приятелитози появи ли се в някоа тв и аз затварямтака че не го канете да дава акъли ,които няма от господа

152

Анонимен

преди 8 години

С какво точно се гордее това изпражнение.

151

Анонимен

преди 8 години

Както човек се пази от бълхи и разни подобни гадини така и РФ държи далеч всякакви ***.

150

197 до 198

преди 8 години

"произвеждат и коли"Що си толкова загубен, нали Путин е сложил мита, затова се налага да се сглобяват там, с яка надценка за горките руснаци, а ние получаваме колите директно от ЕС завода на минимална цена.

149

Анонимен

преди 8 години

До Хм..Не с достойнство, а акъл ако имаше но ДС набираше само *** за агенти, не говоря за тези които са били на работа, те са умни, агентите са били *** и никой не ги е карал насила да стават те са ставали за да взимат пари за да предават и близките си приятели

148

Хм..

преди 8 години

Това на снимката продажно *** му липсва всекакво достойнство, чест и принципи! пп. ама *** не си мълчи са срамът си, а продължава да *** бг пейзаж!ппп. чето фейса му! Алеле бивш посланик и явно *** г*з, щот иначе ако бе некой с поне малко достойнство би зи държал езика зад зъбите!

147

Анонимен

преди 8 години

И ако са искали много могат да развият икономиката си като имат суровината, но за да има комуникация с ЕС, както са правели преди със СИВ, им дават суровина, а ЕС им произвежда, те такива оръжия правят, първи в Космоса излитат, така че не ги мисли сега започват да си развиват много отрасли, за които ЕС ще съжали и ще трябва да си търси други пазари, но на друга планета. Тя икономиката е това. Нужна ти е съровина иначе технологии и ние сме крали, не е трудно да ги направиш ако имаш с какво

146

дипламат

преди 8 години

Той отдавна е в черния списък на руснаците, след като още докато беше посланик в Москва го разкриха, че работи за американските служби. Тогава тихо, без скандал го изгониха. Като се върна беше глашатай пак на американските служби у нас, после му дадоха да работи за "Шеврон" и стана глашатай на борците за шистов газ, съответно против доставките на руски газ у нас. Е так изкарва пари тоя предател. Няма в историята ни друг случай посланик в дадена страна да бъде отвергнат от нея заради продажничест

145

до 198

преди 8 години

...ти на Москвич, Лада и ЗаЗ коли ли им викаш , ха ха ха ха