69

ало

преди 9 години

Вертикалнния ! Кво става бе ? Заплатата ли ти удвоиха ?

68

?

преди 9 години

Странно. .. Сякаш изброените като диктатори са все желани и обичани от народа си личности. Ох пардон ! Статията е от Ню Йорк таймс. Нормално е тогава.

67

Анонимен

преди 9 години

До: Местната централа на ЦРУ, офисите на Сорос и западни НПО-та.Уважаеми Господа,Много ви моля да подбирате материала, с който се опитватеда ни облъчвате.Не го карайте по инерция от статийките напечатани на западза зомбираните ви тлъсти поданици.Ние сме малко по-интелигентни и ако искате да хваща декишпоне работете повече преди да пускате статии, на които нямада се вържат и децата от 1 клас.Айде със здраве.ПП Може да уволните Одисей за пълна некадърност - много е досаден

66

кажи на баща ти

преди 9 години

До vanko84Кажи на баща ти да се стерилизира, за да не зачева повече такива като теб!

65

броя на жертвите

преди 9 години

Пресметнете броя на жертвите на режима на агент Буда - емигриралите, умрелите, останалите без работа, полуделите, оскотелите, подслушаните, убитите и самоубилите се, и ще се убедите, че те са повече на брой, отколкото жертвите на комунизма!

64

Зависимости

преди 9 години

Платон е извел последователността в развитието на историческите системи.Те са тимокрация , олигархия , демокрация , тирания/ДИКТАТУРА/.Следва гражданска война и те се повтарят .Събитието не е диктатурите на 20 век , , а диктатурите които е редно да се появят през 20 век.Но днешните порядки са много по сложни.Децентрализацията чрез градски и селски феодали , в много от случаите е по страшна от централизацията чрез един диктатор.Настъпил е момента на сгромолясването на капитализма и неговото укриване в най надеждното му укритие фашизмът , така че не плашете хората с диктатурите.

63

history

преди 9 години

Интересно ! Според запада изброените лидери са диктатори а според мен пък те стараят да са истинските държавни служители на съответната страна. На запад ако е нормално да си лидер марионетка , не означава че трябва да е така по целия свят. Ама този запад много циничен почна да става. ... Да не са се изчерпали случайно старите им номера ?

62

Честита баня !

преди 9 години

+100 евро за дир.бегето и 5 за автора-преводач :) Като сте решили да пишете за диктатори, защо не пишете за бай Тиквун ?

61

Чекист

преди 9 години

До vanko84Ванкич, ти си един чудесен пример на европейските ценности в възпитание... :)

60

Анонимен

преди 9 години

Копанята с руски цвик е към края си и русофилството скоро ще се превърне в канибализъм и самоизяждане. Господа петоколонници съжалявам ви, но вие сами си заслужихте съдбата с извършеното предателство към България.

59

Анонимен

преди 9 години

А защо не пишете, че диктаторите от фашистката хунта в Кремъл отмениха със закон човешките права в Русия ?

58

Анонимен

преди 9 години

малката, уплашена маймунка на преден план вече е оцапана до лактите в кръв ... и всичко това от страх за собствената си кожа.

57

Йово

преди 9 години

Интересна статия но защо го няма наш Бойко.

56

без човешки права

преди 9 години

А защо не пишете, че диктаторите от фашистката хунта в Куев отмениха със закон човешките права в ДНР и в ЛНР?

55

Чекист

преди 9 години

Абе да ви кажа и при нас е диктатура. ДПС и евроромариусите нямат достатачно права и свобода... :)))

54

Анонимен

преди 9 години

До 81Кой се интересува от тия с дръпнатите очи кви са!!!Знаеш ли, че са 5 милиарда!! И 1 милиард да изчезнат все едно бълха ги е ухапала!!

53

Анонимен

преди 9 години

С една дума хората сами избират диктаторите си и кое не е недемократичното в избора на народа от пропаганда се обърках вече

52

Внимание

преди 9 години

Жужета Диктатори завладяват Евразия,Жужин и Мутин владеят Бензиностанцията,а едно Жуже владее Северна Корея !

51

Анонимен

преди 9 години

За българите останали в България остават 2 изхода да се надигнат и пометат управниците си или на терминалите да си търсят нова родина. С право руснаците ни се смеят, че не сме народ, а страхливци и подмазвачи и избираме винаги втория път.

50

Анонимен

преди 9 години

Чак сега ми стана ясно! Най- обективни и демократични са режимите в Саудитска арабия,САЩ и ЕС