11

Иван

преди 9 години

Това зад Путин вероятно е карта на света, а Хитлер се снима с глобуса на Земята? Аналогия НИКАКВА!!!

10

в чужди страни

преди 9 години

заминали."Ами заминаха,млади,здрави момчета и момичета,с деца и без деца,но там си направиха.2 милиона и отгоре са навън,по всички морета и океани.Та тези милион деца са нашето бъдеще,жители на света.Да си спомним Джон Атанасов.

9

до 12 василев

преди 9 години

Другарю Василев. Защо сте злоупотреболи с твърд алкохол преди вечеря?.

8

до 6

преди 9 години

Усещам , че сте от седерастията. И в същото време сте се и дрогирал.

7

слава на героите

преди 9 години

Русия винаги е била спасявана и е Велика защото има ядро от най обикновенни и незнайни момчета които не се колебаят когато трябва да направят избор. Да живееш можейки да загубиш живота си или да се опиташ да оцелееш като мекотело. Слава на Героите.

6

прав е

преди 9 години

за вестниците,обаче телевизиите със сутрешния преглед"ни го прочитат"ей така,докато си пием кафето.Виж в парка е друго,облегнеш си се и четеш.

5

до 2

преди 9 години

Колега, за 25 години нашата родина се превърна в пародия на държава. Разрушена , ограбена , повече от половината работоспособни хора заминаха в чужди страни.

4

Анонимен

преди 9 години

Обама,Меркел,Оланд,Джон Кери,Боко,Роската<<<<<< ПутинВсеки от първите защитава интереса на корпорациите в национален и глобален мащаб.За последните 15 години Путин от една разпадаща се,разграбена от западните корпорации и руски олигарси Русия,създаде нова Русия,с която днес всички се съобразяват.А България за последните 25 години продължава да се развива демократично и да трупа единствено милиарди евро и долари нови външни заеми.

3

lol

преди 9 години

...той и Хитлер е избиран от Тайм за човек на годината. Интересното е, че приликите стават все повече и повече...

2

Руснаците са ...

преди 9 години

... велик народ! Молодцы!

1

Анонимен

преди 9 години

Русия и България над всичко! ДОЛУ ФАШИСТИТЕ ОТ САЩ!!