18

Анонимен

преди 9 години

до 11 може да си мноог издръжлив и базстрашен и пак да си ***.Е го Кобрата - Направо кипи от инетлект! Само Серафим Бързаков е по -интилригентен сре боксьротие у нас.

17

SS

преди 9 години

Победата му е супер спорна,ама както и да е ,след толкова години пак е добре,че някой си спомня за него ...

16

Пешко

преди 9 години

Сарафа беше много голям боксьор, а като човек какъв е не знам, но знам, че си е поживял по нашенски - жени, пиене и т.н. И понеже чета осъдителни постове, да отбележа, че никъде не се моли за помощ от тоя или оня, още по-малко от държавата. Доколкото става ясно, съжалява, че не е станал профи

15

Анонимен

преди 9 години

ревльо

14

и90

преди 9 години

Всички сте едни разбирачи-толкова сте прости-ВИЕ драскачи и комплексирани човечета.

13

Анонимен

преди 9 години

Майк Тайсън пропука близо 80 милиона долара на времето,ето го българския му вариант.

12

Анонимен

преди 9 години

Серафим бе един отличен боксьор но да ме извинява многоглупав човек. Още като боксьор и активен спортист е бил любителна ракийката, по негово време за медал на прървенство се даваха минимум 5000 лева - по това време това бе един малък апартамент,а в Пещера е могъл да си построи къща на 10 етажа.Втория шанс - да използва опита от бокса и да стане треньор, иска сесамо да кандидатства в спортна академия и да присъства на лекциите -той и това не иска.Какво очаква тогава?

11

да

преди 9 години

тоя какво си мисли..че не помним как избяга в Турция ли ..и стъпвайки на турска територия демонстративно пред журналисти коленичи и целуна земята на "майка Турция",след което влезе в първата джамия да се моли..ама като се оказа,че няма да може да играе никога за турците,защото нашите ги заплашиха със съд..за нула време си събра парцалите и се върна у нас като ***

10

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 8Този спорт не е за *** в много голяма грешка си.Този спорт е АДСКИ труден,АДСКИ мъчителен,иска се много работа,стратегия и акъл,но това мислене е много различно от това да си добър оратор,политик,доктор,инженер и тн. не бъркай нещата.Тук се гледат физически данни,талант,издръжливост,сърце,безстрашие,мъжкарство,борбеност,инат,честолюбие,победа..Тези момчета са бойци-съвременни войни..Това са уникални хора и за това им се плащат тези пари...

9

Анонимен

преди 9 години

МИЛИОНИ, СМЕТКИ...ПОТРЕБИТЕЛСКО СЪЗНАНИЕ.

8

Бат Ицо

преди 9 години

......и на този държавата му пречи?! Можеше като Кобрата да ходи да играе където си иска и да си остане българин!

7

Анонимен

преди 9 години

Нещо не е ясна работата!Защо некъв супер тапир( щото да си боксьор трябва да си много ***) трябва да има милиони, само защото някой го млател по главата?А един ватман или шофьор на ТИР да съществува с 500 лв заплата?

6

Тони

преди 9 години

Ето това е типичен проблем за България. Сарафа иска да ме убеди, че след 3 световни титли не е могъл да задели никакви пари и затова сега разчита единствено на олимпийска пенсия? Той и в щатите може пак да профука всичко на хазарт и да кара бедни старини. Вероятно и тогава някой ще му е крив.

5

Анонимен

преди 9 години

Беше време, когато хората милееха за БГ, сега с тия мутри политици........................

4

Анонимен

преди 9 години

и кадърът е силен, световния шампион по бокс живее зад решетки

3

Momo

преди 9 години

Серафиме и аз съм така, но като ми домъчнее за България си пускам вечерните новини и за 5 минути ми изчезва мъката.

2

Анонимен

преди 9 години

Ей такива, дето ги създаде България, са предатели-неблагодарници!Съжалявал Е ми аре, прав ти път!

1

некъф мазохист ли си

преди 9 години

Батка ,не е лесно да си ***.Понякога дори е трагично.Всяка година милиони хора от цял свят и умни и *** и успели и лузъри и черни и бели душата си продават да живеят в САЩ.Ти се върна у бегето.Найс ,а?