66

точка 10.

преди 9 години

Както винаги ФТ лъже. Русия не участва в гражданската война във вече бивша Украйна. Русия няма войски в Украйна. Русия няма действия в Украйна. Точно обратното, с изпращането на 300 американски десантника в Украйна, Сащ грубо нарушават Минските споразумения. Точка 10. забранява присъствието на чужди войски и наемници на украинска територия.

65

Анонимен

преди 9 години

ДО 133ФАЛШИВА ГОРДОСТ??? ти нормален ли си ? а ние, българите -какво сме днес?само думи-колко сме велики! а къде е нашата гордост? по кафетата? как позволяваме да се гаврят с нас, с историята ни, с героите ни, с децата ни, с бъдещето ни !!!какво сме ние ?а да плюем руснаците днес е много модерно!

64

нвхнхв

преди 9 години

Аз не знам от къде е тая руска фалшива гордост. Пишат с български букви, говорят украински диалект, крадат територии и избиват(геноцид ) населението. Пример е Крим. За 150г руска окупация кримските татари са малцинство.Копират всичко западно ....даже и колите които произвеждат. Присвояват си победи , а са окупатори,мародери и азиатска орда.

63

Анонимен

преди 9 години

ако някой знае руски и има желание, нека гледа филма"ПРЕЗИДЕН" ( ЗА ПУТИН)

62

Анонимен

преди 9 години

до 127ха-ха- Крим е Русия!!!!! винаги! и завинаги!!!

61

Анонимен

преди 9 години

нещо се променят нещата, на Запад все повече се пише истината и то от ЖУРНАЛИСТИ, военни казват, че наистина руска войска в Украина няма, но нещата се променят от тоя момент, когато търпеливия Путин преди седмица им каза твърдо какво чака Европа в случай, че не се промени нищо - той нали говори като мъж-точно, кратко и ясно...!

60

Анонимен

преди 9 години

Do desen sektor -лява резба

59

DESEN SEKTOR

преди 9 години

Мир ще има когато москалите върнат Крим и Донбас откъдето са ги откраднали и като платят за загиналите украинци.До тогава ще хвърчат *** та пушек ще се дига.

58

Анонимен

преди 9 години

До Футура-допълнениГадният престъпник Порошенко не се насити на невинна кърв.

57

Ванката

преди 9 години

ЕС, има интерес да има мир в Европа, не така мислят говедарите.На тях им трябва война, но да е далеч от тях, а в Украйна на власт са техни марионетки / и не само там/, и каквото им кажат , това ще правят.Струва ми се че каквито и споразумения да подписват, те няма да се спазват, ако искаха мир в Украйна той отдавна щеше да го има.Мир може да има само когато говедарите напуснат Украйна, и не и се месят, но това надали ще стане....

56

Румбо

преди 9 години

На западно-европейските лидери им трябваше една година за да осъзнаят,че именно действията на украинската власт са заплаха за мира.Колко време ще им трябва да разберат,че украинците всъщност изпълняват американския план за дестабилизация на Русия и Европа?Ама те май си го знаят,но не смеят да гъкнат от страх пред САЩ....Е, вече идва време на избор-кое е по-опасно:американския гняв или ядреното унищожение!

55

Анонимен

преди 9 години

Каква е тази евро-наглост!?Ако Украйна не се придържа към мира , Русия щяла да поднови агресията си??Уникална глупост! Агресията е от страна на САЩ и европейските й пуделчета - само не е ясно какво дирят в украйна!

54

Анонимен

преди 9 години

Къде изчезнаха онези кадри, където майдановците фашисти палеха живи хората в канцелариите на обществените сгради ?!

53

Анонимен

преди 9 години

Ха-ха, значи ако украинците обстрелват мирните граждани, Русия щяла да ги нападне ?! Това само евреите могат така да го извъртят !

52

Анонимен

преди 9 години

До Футура-допълнениТи луд ли си или на луд гащите си облякъл ? Къв янукович кви пет лева, янукович избяга миналата година още в матушка...

51

Анонимен

преди 9 години

до 1234Гледай CNN и ще видиш какво става.

50

1234

преди 9 години

Какво стана в Балтимор ? Пише се за обявено извънредно положение. Драги журналисти, може би това е новина, а не отново да се опитвате да плювате срещу Русия ?

49

Поп Грую

преди 9 години

Днес са започнали размирици в Мериленд(за *** *** това е някъде в Сибир...).Палят се автомобили, има ранени полицаи, единият е в кома. Губернаторът на Мериленд, Лари Хоган(приближен на диктатора Путин), е подписал заповед за въвеждане на извънредно положение.Подразделенията на Националната гвардия са приведени в състояние на повишена бойна готовност.

48

Dublin

преди 9 години

Результаты саммита ЕС-Украина. Бла-бла-бла, бла-бла, денег нет, бла-бла, и не просите...

47

Ники

преди 9 години

Руският 'агресор' е толкова страшен и много числен, че за 2 години не успяха да го снимат нито веднъж. ( явно е в стелт режим ) а Укр. президент показваше паспорти на руски военопленници без да знае, че в казармата ти взимат паспорта и ти го връщат при уволнението .... но тука вече никой не служи и не наят такива подробности ....