9

хаха

преди 9 години

Цялото нато да дойдат няма да ви спасят АКО РУСНАЦИТЕ ПОЖЕЛАЯТ да ви нападнат Така че спете спокойино И СЕ ДРЪЖТЕ прилично СТРАХЛИВЦИ

8

Хо

преди 9 години

Историята показва, че всички мегаломани с болни имперски амбиции приключват на въжето, разстреляни, като кучета или самотни под земята в бункер, но......не за дълго!Ще видим....

7

Анонимен

преди 9 години

Тъпите кравари не научиха една истина - Русия даже да взриви ядрените си ракети на собственатеритория, това е край на цивилизацията ни.

6

читател

преди 9 години

Няма по фашистка държава от Русия. Агресията е присъща на фашизма, а руснаците при това я обичат, защото не могат, пък и не желаят да работят. Мечтата на всеки руснак е да го считат за велик, защото може да гръмне бомбата. Нещо като арабеските.

5

Анонимен

преди 9 години

Вечна слава за финландския снайперист Симо Хайха !

4

Say NO to UKIP

преди 9 години

Напълно ги разбирам.Като имаш за съсед пиян с картечница в двора, хич не е причтно да си правиш барбекю на собствената морава...

3

Дани

преди 9 години

НАТО ако можеха да помогнат щяха да го направят, ама не могат и вече повече от година руските ВВС си развяват байраците над балтийско море и никой гък не казва. Натовците само броят колко самолета са засекли, и обезпокоени пишат декларации по вестниците и телевизиите. Ако НАТО все пак има от къде да разполжи сили в района, руските сили ще станат още повече, защото едно е Украйна друго е да си на прага на северната столица Петербург. За толкова години това е първото изпитание за тях и се ***.

2

Анонимен

преди 9 години

Колкото повече нато се приближава до Русия, толкова по зле за нато. Тези гламари не заслужават главна буква. Когато Горбачов разтури соца, нато пое ангажименти да не се разширява, но плю на всичките си договори, разшири се и сега ще си плати за гяволъка!

1

Анонимен

преди 9 години

Ако почнат да избиват руснаците в Естония както украинските фашисти започнаха да избиват руснаците в Крим никакво НАТО няма да им помогне - Русия ще защити гражданите си.