9

Антисоросоид

преди 9 години

До Одисей ПростияСлед като производителността и БВП са ни около40% от средноевропейските защо заплатите ни са под 1/5 от средното ниво?

8

me

преди 9 години

Държавата на работещи бедняци и здравноосигурени без право на лечение.Кои са хората,които се манипулирват?Простите и неграмотните.Ние умни ли сме?След като ни манипулирват

7

до9

преди 9 години

Ок,съгласих се,производителността в Бг е по-малка, около 30% по статистика спрямо средната европейска,а заплатите са в пъти по-малки,къде отива разликата?!За по-голяма производителност трябват машини и технологии,които също струват пари и които трябва да ги осигурят ония,при които отива онази мааааалката разлика,за която споменах по-горе.А,и за малко да забравя,най-много реват точно същите с разликите ,пък после обясняват колко малка е производителността в бг

6

Тиквофоб

преди 9 години

Миззззззззззерия със звучно З

5

Ами вдигнете

преди 9 години

заплатите! Велики вместо да се надува като паун, да подписва там някаква извънредна заповед, така и така си пада по спецзаконодотелството и готово! Става първи в класация.

4

Емо

преди 9 години

Да добавим и лихви от още 100 заплати, докато при другите максимум 7-8 заплати, картинката е още по-цветуща.

3

ebb

преди 9 години

аха ,ние сме дъното на социалното дъно

2

az

преди 9 години

Притрябвала ми панелка 50 квадрата в софия. Няма по голямо богатство от това да живееш в къща с голям двор. Само така човек се чувства човек. Другото е мишкарски живот.

1

Аз

преди 9 години

Поредното изследване, което ни показва, че сме в дъното на социални и всякакви други класации в ЕС.